Dodaj do ulubionych

Ludzie co robić !!!

IP: 82.177.97.* 16.07.05, 04:23
Ludzie co robić !!! Piwo mi nie smakuje... pije wódke... nie smakuje... pije
spirytus i przepijam kawą ... też kiepsko. wino ciąży mi na żołądku... więc
nie da rady.... litości co mam pić. Ile wysiłku włożyć w to by żyć ???!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: beza Re: Ludzie co robić !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:47
      spróbuj roztwór alkoholu 15% podać dożylnie
      rozcieńczasz w butelce PET np po muszyniance podłączasz wężyk i końcówkę przez igłę wkłuwasz w żyłę na przedramieniu
      będzie dobrze
      • Gość: Loża Re: Ludzie co robić !!! IP: 82.177.97.* 16.07.05, 12:32
        Dziękuję za rade już mi lepiej .... uffff .... proszę jednak o więcej porad bo
        może mi zacząć "niesmakować" sposób dożylny... czy też może dawkę zwiększyć ???
        • Gość: beza Re: Ludzie co robić !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:04
          oczywiście można również doodbytniczo "per rectum"
          stężenie roztworu możesz w tym wypadku podnieść do 35%. tu rónież stosujemy butelkę PET. dobrze gdy roztwór jest lekko podgrzany, bo schłodzony stwarza nieprzyjemne wrażenie. należy zastosować miękki gumowy wężyk, a końcówkę ściąć pod skosem i nasmarować lekko wazeliną. butelkę zamocować na stałe na większej wysokości, a samemu przyjąć pozycję muzułmanina w czasie modlitwy i włączyć podawanie roztworu. poczujesz przyjemne ciepło rozlewające się po ciele.

ważne żeby pory podawania zgrać, a raczej rozegrać ze standardowymi porami oddawania stolca

życzę miłego korzystania z porad
    • Gość: fajnyfacet Re: Ludzie co robić !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:37
      Zakochaj się!!!!
      • Gość: lolo Re: Ludzie co robić !!! IP: 80.48.126.* 16.07.05, 19:26
        kup rewplwer i palnij sobie w łeb ! Po co tak się męczyć ? Pan Bóg stworzył
        świat nie dla idiotów...
        • Gość: Loża Re: Ludzie co robić !!! IP: 82.177.97.* 17.07.05, 03:24
          Niestety nie trafiłem rok temu bo mi ręce drżały ... no może granat , ale nie
          mam dojścia.....
    • Gość: Szejtan Re: Ludzie co robić !!! IP: *.sistbg.net 17.07.05, 10:09
      Uważam, że jesteś PAJAC !
      • Gość: Loża Re: Ludzie co robić !!! IP: 82.177.97.* 17.07.05, 10:13
        Pajac pajałacowi nie równy !!! człowiek ma problem a ty go zlewasz... że niby
        jesteś co ??? szejtankiem z 1000 i 1 nocy i sypiasz z szecherezadą ??? HĘ ??!!!
        • Gość: jarma Re: Ludzie co robić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:38
          no i teraz jak sie chłop rano obudzi i babe wykonczy bo pewnie mu wcisneła ze z
          niej szeherezada jest a ty mu nagą prawde powiedziałeś i klapki z oczu mu spadly
          (i znowu organista w kosciele powie ze ludzie mrą aż miło i 200od pogrzebu
          skasuje)
    • Gość: ... Re: Ludzie co robić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:27
      Gdzie sie podziała twoja dyslekcja ?
      • Gość: szejtan Re: Ludzie co robić !!! IP: *.sistbg.net 23.07.05, 12:36
        Własnie, gdzie twoja dyskrecja ?
        • Gość: Loża Re: Ludzie co robić !!! IP: 82.177.97.* 26.07.05, 04:50
          Moja dysleksja/dyskrecja została stłamszona przez takich
          złośliwców/niewdzięczników/zimnych drani/brutali .... a zresztą, gdzieś
          zniknęła :P
    • Gość: m2 Re: Ludzie co robić !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 22:45
      napij się BORYGO
      • Gość: lk Re: Ludzie co robić !!! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 29.07.05, 23:49
        kiedyś było Bi / taki oprysk/, jeszcze lepsze od Borygo, od razu flaki paliło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka