Dodaj do ulubionych

Mania wielkości Norberta M

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 15:55
Jeśli Pan Mastalerz cierpi na manię wyższości, jak mu zarzucają niektórzy, a
co byłoby bardzo złe,to by znaczyło że kontrkandydat Dziubiński cierpi na
manię małości co byłoby bardzo dobre!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Siarkowiec Re: Mania wielkości Norberta M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:15
      Dziubinski nadaje się do ubijania masła.
      • Gość: kic Re: Mania wielkości Norberta M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 07:47
        Ja myślałam , że Pana Norberta popiera cała lewica , a tu w gazetach piszą , że
        tylko jednym głosem zdobył poparcie przez SLD.To w takim układzie szanse są
        bradzo mizerne.Nie dość , że lewicy w Tarnobrzegu prawie nie ma , to jeszcze
        podzielona , a poseł Stępień wbrew pozorom , i tym co tu o nim piszą ma
        ogromne poparcie w mieście.
        • madaszka-reaktywacja Re: Mania wielkości Norberta M 08.09.06, 08:46
          Żadna nowość, jak Poseł nigdy nie wielbił Norberta tak i teraz to się nie zmieni.
          Lepiej grać razem z Dziubkiem, układ musi trzymać się razem.
        • Gość: tak Re: Mania wielkości Norberta M IP: 80.48.232.* 08.09.06, 09:21
          tak,odbyły się demokratyczne,partyjne prawybory-i wygrał jeden z kandydatów,
          kontrkandydat bedzie ubiegał się o mandat radnego- co w tym dziwnego
    • Gość: bluevelvet Re: Mania wielkości Norberta M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:47
      Co prawda ten wątek jest na temat dwóch osób , ale większość jest na ten
      temat , dlatego wcinam się.
      Może by tak rozważył inną kandydaturę , taką trzecią drogę (jak na tym forum)
      Witold Bochyński- Duży Format - Finansista Umiejący Zdobyć Fundusze UE -
      Prezydentem Miasta Tarnobrzega,
      POzdrawiam
      • cezareek Re: Mania wielkości Norberta M 08.09.06, 11:49
        Czepiacie się manii wielkości, podam przykład z ostatnich dni: decyzja o
        wyciętych drzewach w Tanobrzegu (nie istotne jest, czy potrzebnie zostały
        wycięte, ale sposób w jaki podjęto decyzję o wycince). Zanim decyzja zdążyła
        się uprawomocnić, drzewa zostały wycięte, bo czas goni, do wyborów co raz
        bliżej, więc tzreba szybko jak najwięcej zrobić, teraz się spieszą, aby pokazać
        mieszkańcom na koniec jaki to gospodarny człowiek rządzi Tarnobrzegiem ( Za
        późno!). I tu mnie razi postępowanie świadczące o manii wielkości: podpisane,
        klepnięte, więc po co czekać? Wygląda to tak, że - wszystko mi wolno - i to
        jest mania wielkości.
        • Gość: pory się trzęsą Re: Mania wielkości Norberta M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 14:48
          LPR złożyła w sejmie wniosek / który pewnie przejdzie/ o dekomunizację Domaga
          się min. zaboru mienia organizacji postkomunistycznych o raz zakazu piastownia
          stanowisk państwowych i samorządowych byłych działaczy PZPR .Oj co to będzie ,
          co to będzie ? .W Tarnobrzegu jest paru takich co marzą się im stanowiska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka