Dodaj do ulubionych

Byk w ulotce Norberta M.

22.11.06, 13:29
Od kiedy zaufanie - zawozi się ? zamiast zawodzić ? Panie Prezydencie
Internetu prosze przyszłym razem dokładnie sprawdzić co i jak pan pisze do
mieszkańców miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: odp Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:43
      Posłuchaj swojego dziubka jak mówi. ten to dopiero strzela byki: kali jeść,
      Kali pić. Nie wiem czy chociaż raz zdarzyło mu się prawidłowo coś odmienić. No
      i na początku kazdej wypowiedzi zaczyna niezmordowanie przekonywać
      słuchajacych, że on myśli: " Ja myśle...", " Ja myślę...." , "Ja myślę...".
      • smolarek72 Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 13:52
        Taka jest różnica między kandydatami: Dziubiński myśli
        • Gość: albo Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.232.* 22.11.06, 14:09
          albo tylko mówi,że myśli
          • smolarek72 Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 14:37
            Trzeba zrobić w trakcie debaty test - niech powiedzą "myślę więc jestem i
            zobaczymy czy znikną"
        • Gość: lolek Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:11
          smolarek72 napisał:

> Taka jest różnica między kandydatami: Dziubiński myśli

Myśleć to on myśli o kolejnych przekrętach i upodlaniu miasta
      • skrybek Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 15:17
        Daj spokój, wiadomo że Norbi dostał ultimatum w Koperniku, że jeśli nie
        przeniesie się gdzie indziej - to klasę będzie musiał powtarzać. Więc przeniósł
        się do jakiejś podtarnobrzeskiej mieściny. Studia zaoczne albo wieczorowe ledwo
        skończył a i z samym dyplomem to też ponoć do końca nie wiadomo czy go ma czy
        nie, więc kolego nie wyskakuj tu z Jankiem,że ten to czy tamto, bo to dwa różne
        swiaty w tej kwestii.
        • Gość: jeronimo Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.126.* 22.11.06, 22:28
          ...że ten to czy tamto, ... Panie SKRYBEK jeden z kabaretów przedstawia scenkę z bokserem ".. patrzę i widzę, że Kazik zaczyna myśleć ..." ten Twój Jan .....
          Nie przystoi inteligentnemu człowiekowi powtarzanie plotek które niwiele mają z prawdy ale przedstawiają człowieka w krzywym zwierciadle, najwyżej potem się odwoła to co zostało powiedziane ale tego już chyba nikt nie przeczyta. A przecież chodzi tylko o to aby zasiać niepokój, aby zgnioć przeciwnika wszelkimi dostępnymi środkami. Prawda Panie skrybek ?
        • Gość: lotka Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:25
          no to już się nie dziwię bykowi skoro takie problemy edukacyjne ma na koncie.
          Chyba dlatego tak niecierpi Uchańskiego od edukacji...
          • Gość: gosc Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.232.* 23.11.06, 07:43
            niecierpi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka