skrybek 22.11.06, 13:29 Od kiedy zaufanie - zawozi się ? zamiast zawodzić ? Panie Prezydencie Internetu prosze przyszłym razem dokładnie sprawdzić co i jak pan pisze do mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:43 Posłuchaj swojego dziubka jak mówi. ten to dopiero strzela byki: kali jeść, Kali pić. Nie wiem czy chociaż raz zdarzyło mu się prawidłowo coś odmienić. No i na początku kazdej wypowiedzi zaczyna niezmordowanie przekonywać słuchajacych, że on myśli: " Ja myśle...", " Ja myślę...." , "Ja myślę...". Odpowiedz Link Zgłoś
smolarek72 Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 13:52 Taka jest różnica między kandydatami: Dziubiński myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albo Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.232.* 22.11.06, 14:09 albo tylko mówi,że myśli Odpowiedz Link Zgłoś
smolarek72 Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 14:37 Trzeba zrobić w trakcie debaty test - niech powiedzą "myślę więc jestem i zobaczymy czy znikną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:11 smolarek72 napisał: > Taka jest różnica między kandydatami: Dziubiński myśli Myśleć to on myśli o kolejnych przekrętach i upodlaniu miasta Odpowiedz Link Zgłoś
skrybek Re: Byk w ulotce Norberta M. 22.11.06, 15:17 Daj spokój, wiadomo że Norbi dostał ultimatum w Koperniku, że jeśli nie przeniesie się gdzie indziej - to klasę będzie musiał powtarzać. Więc przeniósł się do jakiejś podtarnobrzeskiej mieściny. Studia zaoczne albo wieczorowe ledwo skończył a i z samym dyplomem to też ponoć do końca nie wiadomo czy go ma czy nie, więc kolego nie wyskakuj tu z Jankiem,że ten to czy tamto, bo to dwa różne swiaty w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeronimo Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.126.* 22.11.06, 22:28 ...że ten to czy tamto, ... Panie SKRYBEK jeden z kabaretów przedstawia scenkę z bokserem ".. patrzę i widzę, że Kazik zaczyna myśleć ..." ten Twój Jan ..... Nie przystoi inteligentnemu człowiekowi powtarzanie plotek które niwiele mają z prawdy ale przedstawiają człowieka w krzywym zwierciadle, najwyżej potem się odwoła to co zostało powiedziane ale tego już chyba nikt nie przeczyta. A przecież chodzi tylko o to aby zasiać niepokój, aby zgnioć przeciwnika wszelkimi dostępnymi środkami. Prawda Panie skrybek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotka Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 07:25 no to już się nie dziwię bykowi skoro takie problemy edukacyjne ma na koncie. Chyba dlatego tak niecierpi Uchańskiego od edukacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Byk w ulotce Norberta M. IP: 80.48.232.* 23.11.06, 07:43 niecierpi Odpowiedz Link Zgłoś