Dodaj do ulubionych

nowy auto-serwis

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 22:44
W Tarnobrzegu otwarto wreszcie serwis gdzie można komputerowo zdiagnozować
silnik i inne podzespoły wiekszości marek.Za stacją CPN w Miechocinie.Mnie
pomogli a poza tym miła obsługa i co najważniejsze jest porządek.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolek Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:52
      Potwierdzam!Bardzo sympatyczny serwis.Polecam
      • Gość: gosc Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:17
        a citrena sprawdzą ?
        • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.07, 14:00
          Sprawdza napewno bo sami jeżdżą citroenami z hydropneumatyką, więc i w tym
          temacie mają pojęcie ( czyli cytryny typu BX,CX,XM,XANTIA,C5-diagnostyka
          Hydroactiv). Takze polecam
          • Gość: s Re: nowy auto-serwis IP: 80.51.159.* 28.01.07, 14:18
            A jakaś strona internetowa? Mają?
            • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.07, 16:40
              tak strona internetowa : www.carmaks.neostrada.pl
              podzielona na sklep i serwis. jest kilka fotek więc można podejrzeć jak to jest
              zorganizowane. no i jest cennik usług serwisu. w każdym razie jest kilka
              potrzebnych informacji. pozdrawiam
          • Gość: LOOL Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:04
            autoreklama hehe "bo sami jeżdzą citroenami..."
            www.carmaks.neostrada.pl/auto_zima.htm
            popatrzcie na maila na samym dole hehe

gosc ale dales plame
            • Gość: gitesmalines Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:06
              no faktycznie ale wpadka,sadzac po IQ goscia , serwis pewnie do bani
            • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.01.07, 21:30
              tutaj wcale nikt nie miał zamiaru się kryć z niczym bo gdyby tak było to nie
              podpisałbym sie swoim nickiem którego zawsze używam. Jak widać więc to ty nie
              popisałeś się i dałeś plamę LOOL. A odnośnie IQ to niewypowiadaj się jeśli
              nieznasz ludzi. Ale jak zwykle przekonałem sie że na forach internetowych to
              siedzą ludzie, którzy nie podejmują określonego tematu tylko szukają dziury w
              całym i których boli że ktoś coś potrafi robić a sami siedzą na dupie i
              dogadują. Poprostu nie wiesz o kim mówisz i pewnie nigdy się nie dowiesz.
              Pozdrawiam wszystkich którzy wiedzą o kim mówie.
              • Gość: Smykla wtopa i tyla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:57
                samego się zachwalać to wstyd, taki widocznie to serwis samych patałachów i
                nieudaczników, którzy kase tylko chcą łupic. A potem kolejni kolesie którzy
                rzekomoz naglę pojechali i cudotwórcy mu pomogli buachacha.... Jak chciałeś się
                zareklamowac trzeba było napisać : zapraszam do mojego nowego mserwisu - czy
                coś podobnego, a nie siebie gloryfikować.
                Przeprosić internautów i to już !!!!!
                • Gość: gość Re: wtopa i tyla IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.13, 11:10
                  I tyla na temat ....dobre...a gdzież to jest zapisane ,że samemu nie należy się zachwalać?To po jaka cholerę istnieją wszelakiego typu reklamy.Znam tego Pana i wiem również ,ze to najlepsze miejsce do zdiagnozowania "chorego" autka.Te wszystkie bzdury piszą Ci , którzy sami prowadzą pseudo warsztaty i jedyne co wpada im do głowy to reklamowanie siebie poprzez gnojenie innych.Co do IQ to samo pojecie IQ wymyślone jest przez idiotę wiec nie podpierajcie się tym wyznacznikiem tzw mądrości.Doda ma ponoć wysokie IQ..no cóż.Ja nie muszę robić temu Panu reklamy bo jest mu ona nie potrzebna...a reszta niech się od niego uczy!
                  Pozdrawiam wściekłych z niewiedzy właścicieli warsztatów i przestańcie pisać głupoty...życie i tak weryfikuje prawdę!
                  • Gość: dobosz Re: wtopa i tyla IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.13, 13:15
                    Gdzie zimowałeś te 6 lat?
    • afrik1 Re: nowy auto-serwis 02.02.07, 22:27
      Możecie pisać co chcecie.
      Mojemu samochodzikowi pomogli. A nikt inny w Tbg nie chciał się za to zabrać. A tu panowie się zawzięli i zrobili.
      Pozdrowienia od 206-ki. I podziękowania.
      • Gość: gosc Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 01:04
        a czy sa w stanie ustalic faktyczny przebieg auta9tak jak na serwisie,czy nie
        byl cofany)?
        • nom73 Re: nowy auto-serwis 05.02.07, 19:23
          to zależy :-)
          nie podałeś jaki to samochód :D
      • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.02.07, 13:59
        Prosiłbym o wyzywanie nas od patałachów i nieudaczników mając konkretny powód.
        A tak na marginesie to na świecie nie ma cudotwórców ale są za to ludzie
        uczciwi i nieuczciwi. My zaliczamy się do tych pierwszych. Można to
        sprawdzić,ale po co skoro lepiej siedzieć przed ekranem głupoty pisać.
        I dziękuje za słowa uznania dla Pani od 206-stki.Pozdrawiam
        • Gość: Kierowca Re: nowy auto-serwis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:48
          Barth czy diagnozujecie komputerowo ople? Ile to kosztuje? Po diagnozie również naprawiacie usterki?-(chodzi nie tylko o wykasowanie błędów ale i naprawę)
          • Gość: gosc Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:13
            z tym sprawdzeniem autentycznosci przebiegu,chodzi o bmw e46
    • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.02.07, 20:56
      Oczywiście oprócz diagnostyki i kasowania błędów naprawiamy auta, również ople.
      Oczywiście czasami usterka wymaga aby auto pozostało w warsztacie na dłużej ze
      wzgledu na zlokalizowanie usterki , ponieważ komputer to nie wszystko. Jeśli
      chodzi o sprawdzenie komputerem przebzeciegu (jeśli dobrze zrozumiałem) to nie
      zajmujemy się ponieważ z reguły jest to nie do wykrycia w prosty sposób. Z tego
      co wiem serwisy robią to w ten sposób że prowadzą bazy danych naprawianych aut
      i przy jakich przebiegach. I wtedy podając numer nadwozia uzyskuje się
      informacje o historii danego auta. Nam pozostaje zweryfikowanie stanu
      technicznego samochodu przy danym przebiegu (poprostu są inne sposoby na
      sprawdzenie czy licznik był cofany - czasami nawet nie ma co oglądać :-)).
      Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:38
        ok dzieki,w wolnej chwili podjade napewno
      • Gość: Krzys Re: nowy auto-serwis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:27
        gościu nie chodzi o krytyke czy nie krytykę, tylko nie ładnie pisac o sobie a
        potem odpowiadać sobie i się zachwalać. Pozostaw ocenę Twojego warsztatu innym.
        I nie krytykuj forumowiczów tylko przyjmij pokorę i przeproś za nietakt.
    • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.02.07, 12:48
      Aha czyli wy myślicie że ja zapoczątkowałem ten temat i siebie zachwalam?. No
      to powiem tak : jesteście w grubym błędzie. A przepraszam wtedy jeżeli mam za
      co i kogo przepraszać a nie na wyraźne życzenie osoby mi nie znanej. Powiedzcie
      mi w którym momencie obraziłem internautów? Powiem tyle żeby już zakończyć tę
      dyskusję nie na temat: jeśli poprostu ktoś ma problem z autem to zapraszamy do
      nas a my postaramy się pomóc (naprawiamy również mechanikę), lub jeżeli ktoś ma
      jakieś pytania odnośnie usterek w autach to może pisać na tym forum lub na priv:
      barth71@poczta.onet.pl . Postaram się szybko odpowiedzieć.
      Pozdrawiam
      • Gość: wrrrrrrr Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:55
        w ktorym momencie pytasz? a w tym sie zachwalasz i jako nie ty tylko niby klient
        """ Sprawdza napewno bo sami jeżdżą citroenami z hydropneumatyką, więc i w tym
        temacie mają pojęcie ( czyli cytryny typu BX,CX,XM,XANTIA,C5-diagnostyka
        Hydroactiv). Takze polecam"""

• Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.02.07, 22:50
          Dobra wrrrrrr. Bądz przekonany że "masz racje" i niech tak pozostanie.
          Pozdrawiam
          • Gość: pablo Re: nowy auto-serwis IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.02.07, 14:40
            wyslalem do waszego serwisu e-maila, i nikt mi do dzis nie odpowiedzial?
            Pytanie w sprawie zamieszczenia linku w waszej stronie.
            www.focusklubpolska.com.pl
            • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:01
              Witaj Pablo. Jeżeli chodzi o sprawy techniczne strony to proszę kierować na
              email : barth71@poczta.onet.pl. Natomiast jeśli chodzi o umieszczenie waszego
              linku " www.focusklubpolska.com.pl " na naszej stronie to oczywiście nie ma
              problemu. Prawdopodobnie wysłał Pan maila na adres firmy a tamten mail nie jest
              sprawdzany tak często (poprostu brak czasu) , za co przepraszamy. Także
              dokładniejsze dane na mail który podałem wczesniej. Pozdrawiam
              • Gość: pablo Re: nowy auto-serwis IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.02.07, 22:10
                proszę odczytać tego e-maila, nie będę pisał po raz drugi co by Wam nie
                zaśmiecać skrzynki. Dzięki barth
    • Gość: klient Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:08
      Nie reklamujcie się, że jesteście pierwsi, w Wielowsi Rawski już od kilku lat
      prowadzi komputerową diagnostykę samochodów.
      • Gość: barth Re: nowy auto-serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:21
        I znowu wyjaśnie. Nikt z nas nie rozpoczął tego tematu i nikt nie powiedział że
        jesteśmy pierwsi. Napisał to klient który tak uznał. A Pana Rawskiego znam i
        pozdrawiam bo to uczciwy człowiek, a czy zajmuje sie diagnostyką to nie wiem bo
        zawsze tam tylko głowice planuje.
        Pozdrawiam
    • Gość: Edi800 Re: nowy auto-serwis IP: 195.33.34.* 24.04.13, 08:52
      I tylko po to, by zaspamowac wyciągasz wątek sprzed 6 lat? Serwisu tego już od lat nie ma w tamtym miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka