Gość: nevil IP: 80.54.16.* 26.02.07, 22:46 Jesli ktos cos wie na temat tej firmy to prosze o komentarze. pytam poniewaz zamierzam tam podjac prace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio z klanu Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 09:52 ...dostaniesz skode fabie combi /tzw trumna/ full wypas /jak to skoda/ :) i zostaniesz dawca organow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 17:08 dostaniesz marne 850,00 i będziesz odpowiedzialny za całą firme nawet jak kolega się pomyli w obliczeniach a praca jak praca nie ma czasu wypić kawy i pójść do kibla tzw odpowiedzialność zbiorowa tak jak za komuny kolega coś buchnie ty odpowiadasz są też przekręty ale musisz już być kimś i pracowac przez rok wtedy cię dopuszczą - musisz być swój -pewny. co do zarobków marne grosze i wyzysk na całego pozdrawiam miłej katorżniczej pracy za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 12:44 Chcialem ponowic temat poniewaz szukam pracy i podobno oferuja na poczatek 1500zl. Prosze o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.48.35.* 01.08.08, 16:09 Mylisz się kolego Daj przykład innej firmy która ci tyle zapłaci za 4 dni pracy 1700-1800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 10.11.08, 16:56 Uważajcie firma pod tytułem kokucik, po trupach do celu, najwspanialsza jest pani Monika P. w Bielsku-Białej obieca Ci wszystko co chcesz przysięgając na nawet na Boga. Ciekawie dlaczego ciągle ma rotację w firmie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 15:02 Dziwi mnie to, że firma słodzi jak to zawdzięcza wszystko pracownikom! Chyba tym oszukanym. Przykład Seriusz Warszawa moja żona znalazła ogłoszenie, poszła i dostała prace miało być poniedziałek niby tam do 18 bo najgorszy dzień a dalej 7-16 to max. Życie pokazało jaka to firma, codzienna praca od 6 do 19 w pon i wtorek-piątek 7-19, nie masz czasu zjeść obowiązki jak już pisały osoby spore. Nawet zdziwienie powstało, że sprzątanie kibla to powinno być płatne oddzielnie a nie w obowiązkach pracownic biura! Rotacja koszmarna, rzadko kto wytrzymuje miesiąc! Świadczenia masz ale tylko na papierze idziesz na jakiekolwiek zwolnienie to możesz już nie wracać bo dostaniesz wymówienie oczywiście zawsze znajdzie się pretekst. Dziwi mnie, że nikt tego nie zgłosi do urzędu by tą firme udupić. Proponuję pozew zbiorowy na przeciwko łamaniu praw pracowniczych, mobbing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicha Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.centertel.pl 31.01.12, 07:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.12, 10:49 Michał nie ufaj kobitą!! Dla przykładu ja tez załatwiłem jakiś czas temu swojej robote i co ????Codziennie przychdziła z płaczem jak tam żle ,jak ją tam meczą ,ze kibel po sobie każą czyścić i rózne takie głupoty .A chodziło tylko oto ,że babie sie nie chciało robić bo od miesiąca woziła sie po mieście z takim jednym ochraniarzem z naszego markietu. Chcesz znać prawdę do idż do kierownika i spytaj go jak naprawde było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogomil Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:16 wstrętne wyzyskiwacze i tyle za marne grosze lepiej znajdź dobrą robotę za granicą tu tylko pot i łzy za parę butelek piwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:18 Bedą mieli nowa siedzibę przy drodze na Sobów - właśnie budują. Na takim rynku jak Tarnobrzeg nikt ci nie da niestety więcej jak musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.07, 22:03 Jak ktos jest nierobem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.51.159.* 29.09.07, 23:17 wiem gdzie to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghj Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:21 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 11:52 Dobrą kasę placą okolo 1700 na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.11.07, 18:50 1700 płacą i nie ma chętnych do pracy coś mi nie pasuje przecież jak na Tarnobrzeg to jest dobrze.A to 1700 to netto czy brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeee Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 22:33 taką kasę placą jutro skladam podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DNA Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.07, 22:22 Ta fima jeszcze rok może dwa byłą naprawdę fenomenem, niestety, ostatnimi czasy jej Wielki Prezes Cz. Chyba ma za dużo pieniędzy bo z tego co wiem, a jestem dobrze poinformowany, przestał szanowac ludzi, czyli tych, którzy zapracowali na jego kase i stan życia. Przykre to jest bardzo, bo choć pieniądze w sumie nie są złe, to nie można człowieka traktować jak śmiecia. To prędzej czy później się zemści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntySeriuszowiec [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim1 Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:10 DNA nie trudno Cie rozszyfrować i źle wpisałeś swoje pseudo heheh Powinno być DNO. Jakiś Ty obeznany rok dwa była firma fenomenem, Prezes ma za dużo pieniędzy, pewnie znowu sie wypowiada "wielce skrzywdzony" przez człowieka, który go "karmił", . Co zazdrościsz że w swym marnym życiu za przeproszeniem wielkie gó.. osiągnąłeś?? Co Ty wiesz o szacunku znasz znaczenie tego słowa??? Jak kiedyś tak naprawde Cie potraktują jak śmiecia to Ci sie odechce oczerniać porządnych ludzi nawet w myślach. (A Ty myślisz czasami?? Zawsze mnie to zastanawiało heheheh to taka mała uwaga na marginesie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.51.159.* 01.10.08, 17:56 Zgadzam sie z tmi którzy pracowali w tej firmie i wcale nie jestem zawistnym czy zawzietym pracownikiem który szuka zemsty praca była ciekawa pieniadze srednie ale dla mnie wazniejsze jest to aby szanowac drugiego człowieka a w tej firmie szefostwo Panowie S. i Cz. nie potrafia szanowac pracowników. niestety nie pracowałbym tam nawet za 2000 tys na reke wole mniej zarobic ale byc szanowanym człowiekiem i miec spokój psychiczny jak odszedłem z tej pracy to psychicznie odpoczalem. Pani S. była zona szefa tez nie była lepsza źle traktuje ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik_anonim Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 21:21 Pracuje tu od ok.pół roku, chwale sobie prace. Jak w kazdej pracy jest wrogosc, zazdrosc, ale daje sobie z tym rade, jesli chodzi z mojej strony polecam Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwylive Re: co myslicie o firmie Seriusz???? 09.01.08, 18:13 Pracowałem w paru miejscach i z tak dobrym podejsciem do pracownika jak w Firmie Seriusz jeszcze sie nie spotkałem Pracuję tu troche czasu i nie mam z niczym najmniejszego problemu Jeśli ktoś jest uczciwy i chce normalnie pracować to trafił w dziesiątke Oprócz dobrych pieniedzy jakie tu zarobię mam każdy wekend wolny i dodatkowo 1 dzień. a od czasu do czasu jakas imprezka firmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DNA Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.51.159.* 10.01.08, 14:07 Wiesz co przyjacielu, miałem nie komentować Twojego postu bo nie warto, ale nie mogę. Mówisz, że pracujesz tam jakiś czas i nie masz z niczym najmniejszego problemu i znów mówisz zapewne prawdę, tyle tylko, ze siedzisz juz tak głęboko w tyłku prezesa że Ci już nawet głowy nie widać i dlatego nie masz z niczym problemów, bo od dłuższego czasu Pan Prezes tylko takich ludzi uważa za wartościowych. Ale w końcu to Jego firma i jego zasady. Prawda...? Więc miłej pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaraGwardia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.113.* 29.01.09, 19:21 To przedstaw się.Chętnie poznam takiego obłudnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DNA Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.08, 12:20 Wiesz, to co napisałeś w wielu aspektach ma pokrycie w prawdzie. Pytasz, ile Ci dali w zamian, pierwsze co to kasa, no i tak jest, dla Ciebie przyjacielu liczy się już tylko kasa, mówisz firemka, i owszem, jeszcze jest to firemka, choć Tobie się wydaje że to już prawie konsorcjum a Ty jesteś wszechwiedzącym bogiem postawionym na piedestale władzy. Z tego wszystkiego najlepszy jest jednak fragment dotyczący przyzwoitości, co ty wiesz o przyzwoitości, jesli na spotkaniu opłatkowym mówisz pracownikowi, że nie widzisz go dalej w swojej firmie i że powinien się zwolnić?, Pytam co ty wiesz o przyzwoitości szmacąc własnych ludzi tylko za to, że ośmielają się miec swoje własne zdanie? I na koniec pytam, co ty wiesz o przyzwoitości zwalniając z pracy - BEZ NAJMNIEJSZEJ PRZYCZYNY - najstarszych stażem ludzi i to na kilka dni przed Wigilią Bożego Narodzenia?????? I pamietaj, że to ludzie na ciebie pracowali i bedą pracować, bo gdyby nie oni i tacy jak oni to siedziałbyś pewnie jeszcze na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nie u nich Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:04 firma ( o ile tak można napisać) seriusz to dno, a poziom szefostwa się bruku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim1 Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:14 Następny wielce zorientowany "już nie u nich" hehehe Ja już wiem o co chodzi Pan Prezes zapomniał wspomnieć że to prawdziwa praca będzie a oni myśleli że to przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.01.08, 20:09 Anonim1 twoje wypowiedzi swiadcza o tobie i twoim poziomie. Oszczedz sobie takich wycieczek - dnem mozesz nazwac siebie jak c sie podoba a nie innych bo nikt ci takiego prawa nie dal. Znam kilka osob ktore pracowaly lub pracuja w tej firmie i jakos w luksusach sie nie plawia. Ja pracuje w Tarnobrzegu w normalnej firmie za godziwe pieniadze, a nie za 1500-1700 netto 12 godzin dziennie za kolkiem i z 2 tonami towaru (samochody przeladowane - slyszalem ze zamawiaja auta na poduszkach z tylu bo na resorach za bardzo widac ze auto "siedzi"). Piszesz Anonim, ze to praca a nie przedszkole - jedz w trase ponad 400km i rob cala mase punktow po drodze - w tbg jest kilka firm dystrybucyjnych dzialajacych na tych samych zasadach (np. ta w ktorej pracuje)ale w Seriuszu jest przegiecie na kazdym kroku. Nie znam osoby ktora ma dobre zdanie o prezesie Cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIX Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.01.08, 18:48 To mi powiedz gdzie pracujesz a może sam się tam zatrudnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 18:57 zobaczcie jak sefy i Faitek z tej marnej firmowiny sie na forum bronią i atakują forumowiczów. Za grosz wstydu nie mają ale cóż jaka firmowina tacy właściciele i współpracownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 21:26 Uleńka pudło to nie "sefy i Fajtek" sie bronią tylko pozostali pracownicy którzy mają daleko gdzieś co pisze jakaś Ula Marecek DNA i tym podobni. To nie jest atak na forumowiczów tylko jak już macie sobie wylewać te żale to gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim1 Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 21:44 Marek a kto dał prawo Tobie na pisanie obelg na Pana Prezesa i w ogóle na tą firme?? A co Ty myślałeś że będziesz sie pławił w luksusach w tej firmie?? A co w obecnej sie pławisz? Bzdura!! Daj cyne gdzie robisz z miłą chęcia tam pójde. Nie znasz osoby która ma dobre zdanie o Prezesie Cz. i nie poznasz a wiesz dlaczego?? Bo to są za wysokie progi dla Ciebie. Towarzystwo w którym on sie obraca ma dobre zdanie o nim a co więcej lubią go. Daj se spokój człowieku pław sie w tych swoich "luksusach" i kup se kota hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.01.08, 19:53 W mojej wypowiedzi nie było żadnych obelg. Nauczmy się czytać ze zrozumieniem. Co do mojego poziomu to bądź spokojny, na dobre towarzystwo nie narzekam, a i na niedobory czegokolwiek też nie. Kota kup sobie sam, ja mam psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.51.27.* 24.01.08, 11:33 Cóż. Coś niecoś wiadomo mi o tej firmie i o panujących tam relacjach. Znam zarówno kilku pracowników, jak i same szefostwo (tych ostatnich uczciwie muszę przyznać, że znam nieco mniej, ale doskonale znam ich bliskich znajomych) Patrząc obiektywnie, trzeba przyznać, że chyba Prezesowi zaczyna dokuczać "nadmiar szczęścia". Pootwierał kilka oddziałów i ma zamiar pootwierać następne i ma się wrażenie, że zaczyna tego nie ogarniać, nie panować nad tym i pomału panikować. Stąd cała jego frustracja i zachowanie wobec pracowników. Wszędzie węszy podstęp, w jego mniemaniu wszyscy go okradają, a zapomniał ,że sukces firmy zawdzięcza w dużej mierze ludziom - swoim pracownikom. Źle się dzieje w każdej firmie, w której sie zapomina o ludziach i o tym ,ze coś dla firmy zrobili. Bo firma Seriusz nie jest inna. Seriusz to nie sam Prezes, ale także ludzie, którzy dla niego pracują. Przy tak częstej wymianie załogi nie będzie ta firma miała ani swojego klimatu, ani tak dużych, jak dotąd sukcesów - tak myślę, ale daj Boże dla dobra Prezesa, do którego nic nie mam ,abym się mylił. Pan Prezes, słyszałem zrobił ostatnio wielką czystkę w firmie i nie do mnie należy ocena stylu, w jakim to zrobił. Mam nadzieję, że nie wyjdzie to firmie na złe., bo polecieli ludzie, którzy znali tą robotę od podszewki i dużo czasu upłynie zanim nowi się tak wyszkolą, żeby z zamkniętymi oczami trafiać do każdego punktu na trasie. Powodzenia Panie Prezesie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodzenia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 12:30 jestem w firmie gdzie rotacja pracowników wciąż trwa nie jest to dobre dla firmy a tym samym dla kieszeni prezesa a więc pora sie zastanowić nad kasa dla pracowników i przede wszystkim szacunkiem !!!!!prosze to przemyśleź!!!!!Granice są wciąz otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 13:41 Kiedyś ktoś się spytał czy wspólnik pana cz. (pan S.) wie o jego wyskokach i traktowaniu ludzi i przez to ich wspólnej firmy? No panie cz? Fajtku - napisz coś jeszcze od siebie - tylko się niepodpisuj anonim czy anonim1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.piotrkow.net.pl 28.01.08, 18:08 w gazecie pojawiło się ogłoszenie o naborze do Seriusza. czy ktoś może konkretnie (bez subiektywnych opinii) napisać - ile tam płacą na konkretnych stanowiskach? ile godzin się pracuje - i jak płacą za nadgodziny? czy często są manka? czy duże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hokejówek Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 10:16 Ile godzin? Ile wlezie!!! Jak płacą za nadgodziny? - Jakie nadgodziny? Po prostu się nie wyrabiasz, więc zapier... do oporu, aż skończysz! Jak często manka? - Regularnie! Odpowiedzialność zbiorowa! Jakie pensje? - Według prezesa: "jak na Tarnobrzeg rewelka". Jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 22:52 Miałem przyjemność dostania sie na stanowisko właśnie kierowcy w wyżej wymienionej firmie. Bardzo długo czekałem na odpowiedź bowiem 3 miesiące. Gdy dostałem telefon o spotkaniu kwalifikacyjnym stawiłem się zaraz na nastepny dzień ... pierwsze dni jazdy we dwóch (ja jako uczeń) były OK i moje podejście do pracy tam sie nie zmieniło. Po tygodniu zostałem juz wypuszczony sam od razu na głęboką wode. Auto oczywiście regularnie przeładowane, auta non stop każdego dnia w Servisie w Jamnicy, jazda na krawędzi ryzyka bo żeby zdążyć do domu na godzine 19 lub 20 musiałeś się dobrze sprężać i wyciskać z peugeota ile tylko się dało a na firme przyjeżdżałeś już na 5:30 !! Płaca jaką dostawałeś to 1200-1300 zł i nie ma mowy o żadnej premii za nadgodziny które są codziennie. Ogólnie...zawiodłem się na tej pracy i szybko z niej zrezygnowałem. Po moim odejściu po jakimś czasie poleciała cała "stara gwardia" która napędzała Firme, bo sukces i utrzymanie firma zawdzięcza właśnie dostawcom, którzy dostarczaja towar, zanoszą pod same stopy klijenta i jeszcze proszą się o kase gdzie w warszawie lokale są pozadłużane po prawie 100 000 zł !! I nie pisze tego wyssanego z palca, tylko na własne oczy to widziałem, bo we własnych rękach dzień w dzień miałem te faktury w rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 14:29 Czasami zastanawiam się czemu polacy są tacy zawistni i kłamliwi? Pracuje w tej firmie od pół roku 5 dni w tygodniu zero stresu super atmosfera a prezesa widziałem tylko raz facet spoko kasa nienajgorsza bo jak ktos sie stara to i lepiej ma a wy co myslicie jak najlepiej zarobic i nie przepracowa się. W jakiej wy bajce żyjecie ja pracuje 5 dni w tygodniu tak jak trzeba i na ręke mam około 1800 zł jak na mój młody wiek nie jest źle. Więc wszystkim którzy tak bardzo narzekają radze istnieje jeszcze bezrobocie dostaniecie parę groszy od U.P i wogóle się nie napracujecie. Dla was to super rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio z klanu Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.48.126.* 29.07.08, 22:09 Niniejszym pragnę oświadczyć, iż rzeczywiście obu samców wydobyto i odhibernowano. Jednakże jakiekolwiek niebezpieczeństwo zostało zażegnane, gdyż dziś rano w specjalistycznej klinice Archeo dokoano zabiegu naturalizacji, pomagając tym stworzeniom odnaleźć się w naszym społeczeństwie. Oto oni po zabiegu. Ja również czuję się znakomicie, i z tego miejsca chciałabym podziękować zespołowi operacyjnemu, za tak szybkie i sprawne doprowadzenie mnie do używalności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 217.96.23.* 30.07.08, 01:49 wszedzie panowie i panie to samo.wszedzie wyzysk albo nierówne dzielenie ze tak powiem.jednemu sie podoba drugiemu nie.niedogdzi wszystkim ja robie w jednej ze społek w sandomierzu.zatrduniany przes podfirmę. 1200zl na reke-4 brygadówka.swiatek piatek niedziela.co wypadnie idziesz.wigilia idziesz 3 maj idziesz itd.koledzy obok mnie zatrudnieni przez firme własciwą 1700zł na reke za tą samą prace.Pracuja od ciebie jakies 2-3metry.żoładęk sciska ale coż nie miałes tyle szczescia zeby Cie przenieśli do firmy własciwiej i musisz jechac robiac to samo pracujac tak samo zarabiajac 500zł mniej...nie szukajmy sprawiedliwosci....brak jej teraz lub bardzo mało..mam ochote tym pizdnąć tylko co...tutaj..podkarpiacie ten rejon jeszcze mysle ze tragedia i zarobki podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery raz jeszcz Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 11:12 Oto co znalazłem na stronie Seriusza: "Pracownikom oferujemy: Stabilne zatrudnienie, zawsze na umowę o pracę i pełny etat Rozwój zawodowy na poszczególnych stanowiskach pracy Niezbędne narzędzia pracy uzależnione od stanowiska (m.in. klimatyzowany samochód, telefon, laptop) Cykliczne, zaplanowane szkolenia Wdrożenie do pracy przed doświadczonych pracowników Bogaty pakiet socjalny, m.in.: dofinansowanie wypoczynku, świąteczne premie Według badań przeprowadzonych wśród naszych pracowników wyróżnia nas: Bardzo dobra atmosfera pracy, przyjaźni ludzie, dobra współpraca Duża samodzielność, elastyczne dopasowanie firmy do potrzeb klientów Dostęp do dobrego wyposażenia i zaplecza technicznego firmy Solidność w działaniu, szybkość w reagowanie na problemy, wsparcie przełożonych w razie problemów Dobra pozycja firmy na rynku " Stabilne zatrudnienie? - chyba, że szef ma zły dzień i zwalnia wszystkich jak leci Rozwój zawodowy... - hmm, cztery lata pracy, raczej się cofnąłem Niezbędne narzędzia pracy - no to akurat jest Cykliczne, zaplanowane szkolenia - jesli szkoleniem mozna nazwać opierd.... przez kierownictwo w kuchni, to też są Wdrożenie do pracy przed doświadczonych pracowników - tak, tak w ciagu dwóch dni musisz sie nauczyć wszystkiego, jeśli nie to out. A poza tym, którzy to pracownicy sa doświadczeni, przecież zwolniono tych najlepszych, no chyba, że laski z biura, które i tak niewiele wiedzą Bogaty pakiet socjalny - jaki pakiet??? dofinansowanie wypoczynku??? Może "góra" to ma, ja tego nigdy nie widziałem. Bony świateczne - jak dobrze się podliżesz to i dobre dostaniesz. Bardzo dobra atmosfera pracy, przyjaźni ludzie, dobra współpraca - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, dobry żart, żenada!!!!! Takiego mobingu nigdy nie doświadczyłem. Wsparcie przełożonych w razie problemów - HAHAHAHAHA, Problemy???? Jakie problemy, w Seriuszu nie masz prawa miec problemów, chcesz się wyżalić to się wyżal w domu. Szefa to nie obchodzi. Poza tym zawsze masz być uśmiechnięty i zadowolony. Musisz sobie radzic sam. Zgrupowania dwóch osób to już konspiracja?! Jak są problemy to szef idzie na urlop. Żeby przetrwać należy grać nie fair. Taka jest właśnie atmosfera w firmie. Uczciwi nie maja szans. Zastanów się gdy bedziesz zwysyłać tam swoje CV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 22:04 Dobra dobra stek bzdór!!!A odnośnie lasek z biura Ty wrzechwiedzący znam akurat dwie z nich w przeciwieństwie do Ciebie. I kto Ty jesteś?? Bo nikt ze " starej gwardi" nie obraziłby dziewczyn. Od nich wara. Zabierz sie za szydełkowanie mądrusiu a nie forum i pisaniem czekoś czego nie jesteś nawet pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wszechwiedzacy Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 15.08.08, 15:32 Gdybyś Ty był taki mądry to byś wiedział jak sie pisze "wszechwiedzący". Laski z biura znam, a z jakiej gwardii akurat jestem to juz nie Twój problem. Z tonu Twojej wypowiedzi na temat lasek z biura wnioskuje, że mam do czynienia z panem R.F. Pozdrów ksiegową -zwaną "drugim wiceprezesem". Czy dalej miesza w firmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biurowiec Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 15.08.08, 19:02 Kiedyś dziewczyny z biura to był poziom lae teraz.....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 22:33 A teraz to niby jaki poziom??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.48.35.* 01.08.08, 16:22 zgadzam sie z uciwymlive ma racje w 100% kasa bardzo dobra każdy weekend wolny i 1 dzień na tygodniu może nie jest tak jak za dawnych czasów że szef przebywa z pracownikami na magazynie ale podziwiam go że daje dobrą prace za dobre pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 10.08.08, 10:58 Oto co znalazłem na stronie Seriusza: "Pracownikom oferujemy: Stabilne zatrudnienie, zawsze na umowę o pracę i pełny etat Rozwój zawodowy na poszczególnych stanowiskach pracy Niezbędne narzędzia pracy uzależnione od stanowiska (m.in. klimatyzowany samochód, telefon, laptop) Cykliczne, zaplanowane szkolenia Wdrożenie do pracy przed doświadczonych pracowników Bogaty pakiet socjalny, m.in.: dofinansowanie wypoczynku, świąteczne premie Według badań przeprowadzonych wśród naszych pracowników wyróżnia nas: Bardzo dobra atmosfera pracy, przyjaźni ludzie, dobra współpraca Duża samodzielność, elastyczne dopasowanie firmy do potrzeb klientów Dostęp do dobrego wyposażenia i zaplecza technicznego firmy Solidność w działaniu, szybkość w reagowanie na problemy, wsparcie przełożonych w razie problemów Dobra pozycja firmy na rynku " Stabilne zatrudnienie? - chyba, że szef ma zły dzień i zwalnia wszystkich jak leci Rozwój zawodowy... - hmm, cztery lata pracy, raczej się cofnąłem Niezbędne narzędzia pracy - no to akurat jest Cykliczne, zaplanowane szkolenia - jesli szkoleniem mozna nazwać opierd.... przez kierownictwo w kuchni, to też są Wdrożenie do pracy przed doświadczonych pracowników - tak, tak w ciagu dwóch dni musisz sie nauczyć wszystkiego, jeśli nie to out. A poza tym, którzy to pracownicy sa doświadczeni, przecież zwolniono tych najlepszych, no chyba, że laski z biura, które i tak niewiele wiedzą Bogaty pakiet socjalny - jaki pakiet??? dofinansowanie wypoczynku??? Może "góra" to ma, ja tego nigdy nie widziałem. Bony świateczne - jak dobrze się podliżesz to i dobre dostaniesz. Bardzo dobra atmosfera pracy, przyjaźni ludzie, dobra współpraca - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, dobry żart, żenada!!!!! Takiego mobingu nigdy nie doświadczyłem. Wsparcie przełożonych w razie problemów - HAHAHAHAHA, Problemy???? Jakie problemy, w Seriuszu nie masz prawa miec problemów, chcesz się wyżalić to się wyżal w domu. Szefa to nie obchodzi. Poza tym zawsze masz być uśmiechnięty i zadowolony. Musisz sobie radzic sam. Zgrupowania dwóch osób to już konspiracja?! Jak są problemy to szef idzie na urlop. Żeby przetrwać należy grać nie fair. Taka jest właśnie atmosfera w firmie. Uczciwi nie maja szans. Zastanów się gdy bedziesz zwysyłać tam swoje CV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:33 a dupska też sobie tam dajecie ?? ;] zostały największe lizusy i same młodziki. Ostatnio patałachy rozbiły nowe auto, ktore widziałem na lawecie w Sandomierzu na plac pomocy drogowej ... jeszcze nawet oklejone nie bylo ;] Najlepiej zatrudnić młodych siurków którymi można pomiatać, dać mu te 1500 zl i niech zapierdziela cały dzień ... no sory może teraz jest inaczej bo otwarło sie pare nowych oddziałów ;] szkoda, ze nikt nie wypowiada sie jak MY pracowaliśmy niekiedy od 5 rano do 20 wieczorem albo i czasami dluzej, bo na trasie nie utrafisz, zawsze sie cos moze stac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folo Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.08, 17:06 lizus i młodzik to cie robił ....zasrancu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJK Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.48.126.* 10.08.08, 16:08 spieprzaj z tymi reklamami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.08, 16:14 żałosni ,beznadziejni parę lat temu włazili innym w ...aby się jakoś utrzymać ,rozkręcili firmę dzięki pomocy tatusia z mleczarni żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seriusz oddział Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 11:57 Od jakiegoś czasu śledzę wypowiedzi na forum "co myślicie o firmie seriusz"...nie mogłem się powstrzymać i musiałem dodać coś od siebie. Negatywne opinie płyną z ust osób, które zostały zwolnione z firmy z wiadomych im powodów,na ich własne życzenie... są to osoby którymi kierują negatywne emocje, frustracja, złość...nie są to osoby obiektywne...mogą sobie podziękować za to co ich spotkało...wystarczy spojrzeć w lustro i zrobić przed samym sobą krótki rachunek sumienia... Ja zawodowo pracuję już od paru ładnych lat...za mną wiele branż i firm...w każdej mojej dotychczasowej firmie bywało różnie...raz lepiej , raz gorzej...(jak mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma) warunki jakie oferuje firma Seriusz są na wysokim poziomie...tak jak ktoś już wcześniej powiedział jak pracujesz uczciwie to i zarabiasz godne pieniądze...dodatek do wakacji, bony na święta to wszystko firma Seriusz oferuje...nie wiem dlaczego KTOŚ w swoich wypowiedziach twierdzi inaczej...może ten KTOŚ ma problemy z liczeniem ale to już jego problem...co do atmosfery panującej w firmie...atmosferę w oddziale tworzymy sami...oddział to zespół ludzi,z którymi musimy się umieć dogadać, umieć rozmawiać, umieć przyznać się do błędów i wybaczać błędy innym...trzeba umieć odnaleźć się w grupie jak KTOŚ ma z tym problem to w przyszłości nie proponuję pracy w zespole...zbyt dużo czasu spędzamy w pracy by pozwolić sobie na ciągłe konflikty i burze...łatwiej się pracuje w miłej atmosferze...to jest podstawa Raz jeszcze przypomnę frustracja nie jest dobrym drogowskazem...ludzie weźcie się w garść przeanalizujcie co zrobiliście nie tak, że dzisiaj już was w tej firmie nie ma...bardzo łatwo osądzać innych, a nie dostrzegać własnych błędów...pamiętajcie nikt nie jest idealny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac.us Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.48.126.* 22.08.08, 18:55 A czy do tego, co sprzedaje firma Seriusz tez dodajesz cos od siebie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel irlandia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 89.127.228.* 28.08.08, 18:26 zgadzam sie w 100% firma seriusz jest godna polecenia pracowelem w jednym oddziale na slasku przez 4 lata i po powrocie z irlandi mam zamiar ponownie podjac tam prace. no to tyle z mojej wypowiedzi wsiadam do iveco i jade na limerick. pozdrawiam wszystkich pracownikow kierownictw,oraz starajacych sie o prace w seriusz sprobujcie bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca bombowca Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 02.09.08, 20:37 Jeśli tak ci było dobrze w Seriuszu to po jakiego h..ja jechałeś do Irandii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel irlandia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 89.127.228.* 05.09.08, 18:16 po co wyjechalem do irlandi?a ty bys nie wyjechal dla ?tys na miesiac.jeszcze kilka miesiecy gora rok i wracam do polski a wtedy napewno bede sie statal o prace w seriuszu.bo nie wiem jak inni ale ja nie mialem zadnych problemow z ta firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca bombowca Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.gprs.plus.pl 05.09.08, 20:58 No to spytam tak: Po jakiego h...ja myslisz wracać do Polski, jeśli tam zarobisz ?tys na miesiąc. Tutaj przezes Cz. tyle na pewno ci nie da. Więc pytam raz jeszcze: po co? Poza tym wiem, że powrotu do Seiusza nikt nie ma - bo takie jest zdanie prezesa, synów marnotrawnych nie uzanje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel irlandia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 89.127.228.* 06.09.08, 12:04 po co chce wrucic poprostu nie planowalem tu zostac na dluzej mam taka prace ze jeszcze rok i wystarczy na maly domek i cos na czarna godzine.co do powrotu do seriusza moze i tak jest ze synow marnotrawnych nie przyjmuje sie spowrotem ale niewiem tego napewno.a mysle ze warto sprubowac. pozdrawiam kierowce bombowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.119.* 29.08.08, 21:28 DODATEK DO WAKACJI??? hehehe dawno się tak nie uśmiałem, dodatek do wakacji można jedynie rozumieć jako większy zapierol w wakacje heheh, ochłoń człowieku kimkolwiek jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejk Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.12, 15:13 Panie co Pan pieprzysz o bonach i dodatkach do wakacji!!cw...iusz a nie seriusz! nawet terminu wyplat nie potraficie dotrzymac..przepraszam raz mialem pieniadze na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.12, 09:08 Przestań gościu chrzanić głupoty. Chyba w Tarnobrzegu jest ok przy korycie. W Pile jest syf, oddział się rozpada i to nie przez osoby tu w oddziale pracujące, lecz przez tych, którzy zasiadają wyżej. Samozniszczenie. Ja pracowałem na max obrotach nie po 8 godz jak wszedzie, lecz po 10 czasami po 16. moja wypłata to 1700zł netto za ten czas pracy na maksa. jakie wysokie zarobki, jakie bony, jaki szacunek do ludzi - Jedno wielkie ZERO! Odradzam zdecydowanie pracę w tej firmie. Jeśli się szanujecie i swoją pracę to omijajcie Seriusza z daleka i pana Mariusza Nazaroga tym bardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.12.12, 11:37 GUMIŚ NORMALNIE JAKIŚ PECHOWY JESTEŚ GDZIE SIĘ NIE POJAWISZ TO KICHA. I PRZEZ TWOJEGO PECHA KICHA W PILE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RF Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 13:24 Rafale ale pojechałeś! Czyżbyś nerwowo nie wytrzymywał presji ze strony swojego szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uliasz Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 22:04 Fajt dno Twoje depresji sięga Dna !! nie kompromituj się bo wstyd, że się Ciebie zna !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio leliwa Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 23:23 O tym czy firma ma duże wymagania i czy jest dobra świadczy fakt że co chwila pojawiają się ogłoszenia o prace. Skoro firma jest ok skąd ten odpływ pracowników -coś musi być nie tak. Na tyle osób nie znalazło sie pare uczciwych ludzi chętnych do pracy za godne pieniądze jak piszecie? Osobiście nie wierze. Coś jest z kasą albo z szefostwem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seriusz Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 08:28 A tak w ogóle to mnie zastanawia, i to bardzo. A mianowicie: Czytając poprzednie wypowiedzi w tym wątku widzę, że na forum Tarnobrzega zaglądają osoby ze śląska,z Irlandii - i to ci, którzy nie mieszkali w Tarnobrzegu (np. Paweł z Irlandii). Dziwne nie? Czyżby koledze Rafałowi skończyły się pomysły i musiał wyjechać poza nasz region. Brawo z inwencję! Nikt się nie domyśli :))) Może to już pora zając się czymś innym kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 22:26 A propo dodatków do wakacji to żeby inteligenci je dostac najpierw trzeba o wakacjach powiedziec chyba to nie takie trudne na to wpasc na urlopie byłem 2 tyg złozyłem po powrocie odpowiednie dokumenty i 300 zł na tym zaoszczędziłem a 3 stówy piechotą nie chodzą. Wszystkie negatywne wypowiedzi na temat tej firmy pochodza od osób które nie nadaja sie do jakiejkolwiek pracy. Poniewaz za swoje niepowodzenia i brak inteligencji zawsze obwinia sie kogos innego a nie siebie. Pracowałem nie w jednej firmie i ta należy do nielicznych z których jestem zadowolony. Zeby dobrze zarobic trzeba na to zasł€życ a kto chce sie opier..... i dużo zarobic to jedno wyjscie idzcie kraśc tylko do tego sie nadajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara gwardia:-) Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.113.* 15.12.08, 15:12 Jak słucham takich bredni to flaki mi się wywracają www czy jak ci tam. Jeżeli inteligencją i umiejętnościami jest dla ciebie wchodzenie w tyłek prezesowi,to gratulacje!Niemało było w Seriuszu inteligentnych ludzi,ale niestety albo stety inteligentni nie mają racji bytu w tym kieracie.A jeśli ci się nie podoba że jesteś oszukiwany na każdym kroku to aut. W tej firmie liczy się tylko zysk ,obroty i dobre samopoczucie "prezesa"(celowo pisze w cudzysłowie bo aby być prezesem trzeba mieć klasę i szacunek dla pracowników,ponieważ to oni tworzą firmę,i wiedz marny włazidupku że:- "największy kapitał firmy to kapitał ludzki")Pracowałem bardzo długo w tej ...a raczej w tym obozie pracy jak to ktoś zręcznie ujął i nie raz nie dwa pytałem o dofinansowanie wakacji i śmiać mi się chce jak czytam te brednie bo za każdym razem zostałem wyśmiany.A jeśli już o złodziejstwie poruszyłeś temat to co powiesz,jak nazwiesz oszukiwanie pracowników na godzinach pracy płacenie zaniżonych nadgodzin lub nieuznawanie wyżej wymienionych?Bo dla mnie to jest złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:48 Wiesz co Stara gwardia kiedys ktos dobrze powiedział ze najwiecej obgaduja ci którzy z jakis powodów w danej firmie nie pracują ja nikomu w tyłek nie wlaze bo jakbys nie zauważył to pisze pod pseudonimem a fakt dofinansowania wakacji mam na swoim przykładzie więc jesli masz takie straszne pretęsje do tej firmy to wiec ze tylko ze swojej winy jesli cos zrobiles nie tak to nie dziwne ze cie juz w sród nas nie ma. Uwierz mi ze pracowałem w mniejszych i wiekszych firmach i warunki oraz atmosfera jaka tu panuje to ewenement w dobrym slowa znaczeniu. to co zrobiłes teraz twoje sumienie gryzie ale nie zamydlaj oczu innym. Odpowiedz Link Zgłoś
spamerowicz Re: co myslicie o firmie Seriusz???? 21.09.08, 23:59 Uważajcie teraz wszystkie firmy szukają aby wykorzystać pracownika, a o wypadek niełatwo - przykład Kircchoff w mielcu. - zarobek przez klikanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malik Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 80.51.159.* 01.10.08, 18:04 Naprawdę to mnie sie robi niedobrze jak czytam co prezes tu wypisuje zgadzam sie z tym że nie wiecie w tej firmie co to przyzwoitośc Osobiscie Panie Prezesie S. składał mi pan zyczenia podczas pewnego spotkania opłatkowego kilka lat wstecz będąc dośc dobrze podchmielonym prosze wybaczyć ale gdzie tu przyzwoitość pan nie ma szacunku do ludzi a co dopiero do wartości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 14:31 to co się tu czyta o seriuszu to porażająca prawda znam tą firmę jeszcze z sienkiewicza znam doskonale jej początki i śledziłam jej rozwój przez sześć lat codziennie miałam świeże relacje z tego co się tam dzieje. Wierzyć się nie chche , że pieniądze mogą tak zmieniać ludzi:( Powiem tyle jak ktoś nie musi niech nie składa tam podania o pracę.Ta firma była ok ale dawno temu. A co do opinii na temat obecnego kierownika w seriuszu to w 90% minium prawdy.Fiacik zasłużyłeś sobie na porządnego kopa . w przyrodzie nic nie ginie zwróci Ci się wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nopi Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 21:23 To idź kolego do biedronki pracować ,w dzisiejszych czasach nikt nikogo nie zmusza do pracy nie pasuje zmieniam, wiec nie wiem po co ten wątek ktoś zaczął o tej firmie....wyżywają się tylko ci co zostali wyrzuceni lub sami po rezygnowali i mają żale do całego świata ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:03 Fiacik do Biedronki! Tam się spełnisz jako kierownik! I zabierz ze sobą swego prezesika. I księgową, koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nopi Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.08, 20:10 o następny frustrat hi hi hi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoanalityk Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 00:31 Wiecie, żal mi was wszystkich po kolei. Frustracja – zespół przykrych emocji związanych z niemożnością realizacji potrzeby lub osiągnięciu określonego celu. Czasem frustrację definiuje się jako każdą sytuację, która wywołuje nieprzyjemne reakcje: ból, gniew, złość, nudę, irytację, lęk i inne formy dyskomfortu. W innych wypadkach jako reakcję na przeszkodę w osiąganiu celu, do którego się dąży. Na przykład będę silnie sfrustrowany jeśli drzwi autobusu, do którego biegnę, zamkną mi się tuż przed nosem. Czyli tyczy się to ludzi którym nie wyszło w "Seriuszu", ale mi przykro, i starają się poniżyć Tych którzy coś potrafią i GÓRA to widzi. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.119.* 13.12.08, 00:16 nopi,psychoanalityk zmien sobie chociaz kompa jak wysylasz posty bo ip to samo,firmy nie polecam wyzyskiwacze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 12:14 Czytając posty właścicielom wspólnikom kierownictwu Seriusza pozostaje zapuścic brody chodzić kanałami i przestać udawać przyzwoitych i uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 13:12 skomentuj sformułowanie: obóz pracy bo to jest właściwe określenie do większości firm w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 23:01 Obóz pracy w seriuszu tj. - przybywasz, czasami dostaniesz troche zwałki od szefostwa za poprzedni dzień o byle co, jak juz sie zapakujesz to pojedziesz tyrac jak dziki osiol za marne 1200 zl (jak na zawód kierowcy/dostawcy to troche mało) i jeszcze użeraj sie z odbiorcami, zbieraj kase i miej to na uwadze, ze czasami masz iponad 10 tys zł przy sobie ... czasami kts głowe może ukręcic ;] i wracasz wieczorem utyrany jak z obozu pracy i rano znowu jak do piekarni i powrot znowu wieczorem ;] ... teraz moze i im troszeczke odmiekły zadki bo otwarły sie nowe oddziały i niektórzy nie wiedzą jak to jest tam zapieprzać, ale widuje sie jeszcze chłopaków i zagaduje się na CB jak wracają późno do firmy ... nie pojmuje tylko głupiego tłumaczenia się kierownictwa tej firmy na tym forum, skoro już tyle ludzi przewaliło sie przez tą firme, i wyrobiło sobie zdanie na jej temat i jej szefostwa ... Walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Mikołaj Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:58 Juz niedługo Wigilia. I jak co roku spotkanie opłatkowe w Seriuszu. Ciekawe ilu pracowników tym razem zostanie zwolnionych tego dnia? Czy powtórzy sie sytuacja z zeszłego roku? I kto tym razem będzie zwalniał - prezes CZ czy Fiacik? A może któremuś z nich tym razem zostanie podziękowane? Szkoda mi chłopaków, którzy zapier...ją za kółkiem za marny grosz i są opier..ni przez tzw górę. Ciekawe, że dotąd żadna laska z biura nie poleciała? Czyzby miały aż takie układy z górą? A co z księgową? Kiedy ona poleci? Kiedy się prezes zorientuje w co gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara gwardia:-) Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.113.* 15.12.08, 15:16 Gość: Stara gwardia:-) 15.12.08, 15:12 Odpowiedz Jak słucham takich bredni to flaki mi się wywracają www czy jak ci tam. Jeżeli inteligencją i umiejętnościami jest dla ciebie wchodzenie w tyłek prezesowi,to gratulacje!Niemało było w Seriuszu inteligentnych ludzi,ale niestety albo stety inteligentni nie mają racji bytu w tym kieracie.A jeśli ci się nie podoba że jesteś oszukiwany na każdym kroku to aut. W tej firmie liczy się tylko zysk ,obroty i dobre samopoczucie "prezesa"(celowo pisze w cudzysłowie bo aby być prezesem trzeba mieć klasę i szacunek dla pracowników,ponieważ to oni tworzą firmę,i wiedz marny włazidupku że:- "największy kapitał firmy to kapitał ludzki")Pracowałem bardzo długo w tej ...a raczej w tym obozie pracy jak to ktoś zręcznie ujął i nie raz nie dwa pytałem o dofinansowanie wakacji i śmiać mi się chce jak czytam te brednie bo za każdym razem zostałem wyśmiany.A jeśli już o złodziejstwie poruszyłeś temat to co powiesz,jak nazwiesz oszukiwanie pracowników na godzinach pracy płacenie zaniżonych nadgodzin lub nieuznawanie wyżej wymienionych?Bo dla mnie to jest złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czub Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 13.01.09, 22:12 oj a ja mysle że cięzko jest zarządzać chłopakowi po technikum który jezdził do makro gdzie kupowął towar by pózniej sprzedawać na rynku pizzerii jak zwykle na niskiej marży firma psuje rynek prostak musi się jeszcze duzo nauczyć budowanie oddziałów w każdym mieście to nie wszystko i cena to tez nie wszystko ale do tego trzeba dojrzeć i jestem ciekaw jak jego pies gończy p.cz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:57 Wiesz co Stara gwardia idz popracuj na budowie czy na ulicy smieci zbierac tam sie spełnisz. Tam lepiej gdzie nas nie ma prawda?. Dałes ciala w tej firmie zwolnili cie a teraz wyrzywasz sie w taki sposób bo innego nie masz. Jedz do irlandi tam bedziesz pracował jako murzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaraGwardia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.113.* 29.01.09, 19:27 Nie wyżywam się tylko dobrze znam kulisy "pracy"w tej firemce A na zieloną wyspę się nie wybieram,polecam za to taki wyjazd Tobie,lub prace w fantastycznej atmosferze w seriuszu Aha i proponuje pisać spoglądając na słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:52 Mądre słowa wreszcie ktos myslący normalnie POPIERAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 15:58 a post wyrzej tyczy sie psychoanalityka Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: co myslicie o firmie Seriusz???? 26.05.10, 09:36 nopi napisał> To idź kolego do biedronki pracować ,w dzisiejszych czasach nikt nikogo nie > zmusza do pracy nie pasuje zmieniam, wiec nie wiem po co ten wątek ktoś zaczął > o tej firmie....wyżywają się tylko ci co zostali wyrzuceni lub sami po > rezygnowali i mają żale do całego świata ..... chłopie co ty za brednie piszesz, praca powinna polegać na wzajemnym wywiązywaniu się z umów jeżeli ktoś wykona powierzoną pracę powinien dostać odpowiednie wynagrodzenie które pozwoli mu na kontynuację powierzonych zadań służbowych ,natomiast stwierdzenie : nie pasuje zmieniam, wskazuje na semickie twoje pochodzenie , a później pejsiarze w jarmułkach ryczą że żydów biją bo Polska jest antysemicka. Jude wont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 14:54 Co Ty za bzdury opowiadasz...!!! wynagrodzenie za wykonaną pracę nie istnieje. Gdybym dostał wszelkie pieniądze za swoja prace w Seriuszu to hoho. Poza tym o czy my mówimy skoro kolesia który wyskoczył z kaloszy i kufajki zrobiono audytorem to proszę co to za komedia. Zamiast przyjąć specjalistę ds sprzedaży to może ta firma jeszcze miałaby szansę. Koleś który ma problem z kobietami na stanowisku został ważniejszy niż szef w głowie się nie mieści. Co A.Cz zrobiłeś ze swoim "dzieckiem" jakim był Seriusz??? Mogłeś być na rynku ale zmarnowałeś to....!!! A pan M.N powinien iść do psychologa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:34 Temat dla IP: *.1.113.* Autor: Gość: antyłowca kacapów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, ktoś z tego IP ma problemy z kontaktem z forumowiczami, co post to inny nick i nie jest zauważany. Tematy które porusza i sformułowania które używa na pewno zainteresują parających się psychiatrią - dostarcza ciekawy materiał badawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czesio_11 Re: co myslicie o firmie Seriusz???? 27.01.09, 16:21 moze tobie by sie psychol przydal,przeciez to nie jest pelny adres IP.poczatek taki to moze miec ....dziesiat osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 19:54 Cenzor jest chyba byłym pracownikiem firmy. Kolejny dzień temat ustawia się wysoko bez jakiegokolwiek komentarza pasującego do daty. Generalnie nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTW Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 00:08 A teraz powiedzcie Mi jedno ... DLACZEGO Wy obecni kierowcy nie staracie sie o posade Przedstawiciela Handlowego, który ma wszystko w zadzie i większość czasu spędza w domu niż w pracy za o wiele lepszą kase niż Wy, Tylko wasz kochany szef szuka Nowej OBCEJ osoby ?? Jednym słoem kierowcy byli, są i będą wołami roboczymi tej firmy bez opcji awansu na kolejny stopień pracy w tej firmie ... odwalacie najbrudniejszą robote i jeszcze sobie to chwalicie ... I kto tu kogo nazywa Murzynem ? Ale wszystko jest do czasu. Ja odszedłem SAM i zrobiłem to z ogromną satysfakcją patrząc później bezradnemu prezesowi w twarz jak to sie użalał ;) Pozdrawiam Zarząd Ser(G)iusza <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.116.* 02.02.09, 23:28 Wiecie co, najgorsze w tym wszystkim jest to, że 90% forumowiczów tu piszących się zna a 50% z nich/nas przed podjęciem pracy w tej firmie i we wczesnych okresach jej działalności była kolegami a w wielu przypadkach przyjaciółmi, Każdy z Nas zostawił tam część własnego życia. Tragiczne jest to, że ta firma niszczy relacje między ludźmi, nie samych ludzi bo człowiek się pozbiera, zmieni pracę - co pewnie mocno drażni Prezesa i kierownika, bo przecież jak ktoś nie pracuje w Sriuszu to nie powinien nigdzie indziej pracować a już napewno nie na lepszym stanowisku czy lepszej firmie - czyż nie tak panie kierowniku??? Ktoś powie, że piszą tu sami frustraci i pokrzywdzeni, otóż nie wielu rozstanie z tą firmą wyszło na lepsze, przykro tylko czytać takie wypociny jak te w ogłoszeniu o prace na nowego PH i o tych super warunkach no i rzecz jasna fenomenalnej atmosferze - LUDZIE MY WIEMY JAK TO WYGLĄDA!!!!! W firmie Seriusz atmosfera już dawno umarła. Więc nie wciskajcie ludziom ciemnoty!!!! Kto chce może sam się przekonać, przyjdzie i oceni, ale kłamstwo jest grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawiciel Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 22:29 Niezła kaska, jako przedstawiciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżby... Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 14:08 wiesz kolego, niezła kaska to pojęcie względne; jak na Tbg to może i niezła ale biorąc pod uwagę cały ten syf jaki panuje w tej firmie, to tak naprawdę gó...ane są to pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara Gwardia Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.113.* 27.02.09, 20:40 Kolejna czystka sie szykuje w obozie pracy...Masz swoje zdanie i już nie pracujesz...Bez podania powodu."kierowniku" Już kanałami chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedam Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 08:26 sprzedam tanio wózek marki cross "spacerówkę",chodzik,łóżeczko,i duzo ciuszków dla dziewczynki. kontakt stefa85@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 10:21 kolego a propo tematu o awansie z kierowcy na ph wszystko zależy od człowieka jak komus zależy i chce to może awansowac a jak ktos ma wszystko gdzies bo liczy sie dla niego tylko to by zarobic i oczywiscie ponażekac jaki ten seriusz jest zły to owszem nikt go nie awansuje bo w kazdej firmie sciany maja uszy i wszyscy wszystko wiedza nie tylko w seriuszu tak jest ale wszędzie. Jak ktos chce to potrafi a ja jestem tego dobrym przykładem wiec uwierz mi ze nie wszystko zalezy od firmy ale i od pracownika i od jego podejscia. Zadna firma nie jest idealna wpiszcie jaka kolwiek firmę i jego forum wszedzie bedzie duzo wiecej negatywnych postów nis tych dobrych. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dante1002 Re: co myslicie o firmie Seriusz???? 24.03.09, 00:43 A tak w ogóle to kto zarządza tym tarnobrzeskim Seriuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedząca Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: 83.1.122.* 24.03.09, 09:24 " A tak w ogóle to kto zarządza tym tarnobrzeskim Seriuszem?".. Mają swoją prezes......dalej już nic nie "mówię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary pracownik Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:41 Do wszystkich pseudo pokrzywdzonych którzy dopiero po utracie pracy w Seriuszu uświadomili sobie co stracili (RAJ UTRACONY) - stąd ta żałość. Zanim ponownie z siebie wyrzucicie swe flustracje, pomyślcie jeśli potraficie, czy nie obrażacie innych ciężko i uczciwie pracujących i naprawdę docenijących pracę którą mają. Ciekawe czy mielibyście,odwagę powiedzieć to wszystkim publicznie w twarz. Można oczywiście pozazdrościć poziomu frustracji i głupoty i skuteczności w rozpowszechnianiu idiotyzmów ale chyba marne to pocieszenie. Na więcej komentarzy wszystkie te wypowiedźi nie zasługują, ponieważ trzeba by się zniżyć do waszego bardzo niskiego poziomu. A do tak niskiego mi jeszcze daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zianko Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 15:35 Ja nie widze by ktoś tu się żalił a jedynie wygłasza swoją opinię ... Czym też można wyjaśnić dużą rotacje wśród pracowników ? piszą gdzie niegdzie tutaj ludzie którzy pracowali i którzy też pracują . Z resztą każdy z nas wie jak to jest ... kotwica w plecy i zapieprzaj ;) A jak już odchodzisz to nie masz po co wracać to jest najlepsze i godne wyśmiania :D:D Frustratem jest Tylko Władza Kierownicza która jeszcze się tutaj wypowiada. Jeśli jest tak pięknie to po co pisac w tym temacie jakieś urojenia względem byłych pracowników ... ;) Przemyśleć-takie zadanie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma-niezależna Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:16 Firma "Seriusz" to znaczący zakład pracy >pracują tam Ci,którym zależy aby utrzymać rodzinę i godnie,wygodnie żyć.Piszą paszkwile Ci,którym nie udało się oszukiwać,naciągać i kraść.Kadra kierownicza skrupulatnie dobiera załogę.Jeżeli się ktoś nie sprawdza w swoich czynnościach,uważam za słuszne jego zwolnienie.Oceniać prezesów,księgowe nie należy do tych,którzy nie znają dokładnie wewnętrznych spraw.Jest to zakład,który ma uznanie w krajach europy.Gratuluję całemu personelowi za dobre osiągnięcia.Założycielom największe uznania składam.Trwajcie tak dalej.Nie trzeba zwracać uwagi na tych,którzy nadają się tam gdzie obecnie są.Dyrekcji życzę dalszych sukcesów,powodzenia w otwieraniu nowych oddziałów.Trwajcie w tym co rozszerza Waszą dziedzinę.Nieroby delikatnie wspomnę, nie maja racji bytu u Was.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy-zalezny Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.09, 15:04 Oj, włazisz im do d... Już Ci mało tych zachwytów nad Twoją osobą które czynią artur i rafałek. Siedź sobie tam u góry i właź dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstrętoser Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.02.12, 16:24 nie wiem co bierzesz ale musi to być coś mocnego!napisz co to takiego?dostałas to od szefa seriusza czy sama załatwiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziurser Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.tktelekom.pl 13.02.12, 16:42 To coś to ser po terminie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matys Re: co myslicie o firmie Seriusz???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.12, 16:01 łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu! Tyle wazeliny w kilku zdaniach! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś