Gość: leszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:02 mieszkam od dwoch miesiecy w tarnobrzegu nie znam tu praktycznie nic prosze mi polecic dobry salon fryzjerski meski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nom73 Re: fryzjer meski 05.03.07, 13:01 Pani Jadzia w piwnicy bloku na przeciwko Jędrusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: fryzjer meski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:27 Polecam P.Beatę na Placu Czerwonym w zakładzie u P.Rawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul.Piłsudskiego Re: fryzjer meski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:47 obok apteki- pan Jurek Zdyrski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: fryzjer meski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.07, 17:04 pani Beata !!! kiedyś się u niej strzygłem. do momentu kiedy wpuściła przede mnie osobę, która miała zajętą kolejkę. osoba ta miała tak tłuste i odrażające włosy, że aż mi się zrobiło słabo. jednak po tej osobie sprzęt do strzyżenia nawet nie został odparty o odkażeniu nie wspominajac. zrobiło mi się słabo i wyszedłek kupić sobie maszynkę do strzyżenia włosów. a przecież w takim zakładzie higiena powinna być normą-choroby czekają a o zarażenie przy takim zachowaniu jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlp Re: fryzjer meski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:09 a ja polecem Pania Bozene - przy Sienkiewicza, na przeciwko sadu, 15 823 62 77, dzwonisz umawiasz sie i przychodzisz czeka na Ciebie i wychodzisz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: fryzjer meski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 14:45 mistrz rawski tez jest dobry tylko ze powolny Odpowiedz Link Zgłoś