mariolaw28 21.05.07, 13:09 Witam, Chciałam zapytać czy ktoś z forum zapisał dziecko do tej przychodni. Interesuje mnie która Pani dr (bo są dwie), jest godna polecenia dla maluszka. Jak ktoś coś wie proszę o więcej informacji. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania19771 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 21.05.07, 13:52 Ja od kilku lat lecze dzieci u pani doktor SIWIEC-wiadomo róznie bywało ale raczej oceniem ja pozytywnie , potem gdy moja córka zaczeła wekendowo chorowac poznalismy w szpitalu na dyzurach pania doktor PODGÓRSKA- bardzo miła i sympatyczna osoba..dlatego bez wahania przenieslismy sie do Magry zwłaszcza ze dzieci uwielbiaja swoje panie doktor a wizyty mimo chorób naleza do przyjemnosci Przyjmuja obie panie-na przemian....nie ma podziału wszystkie dzieci sa wspólne W zaleznosci o której przyjdzie sie do przychodni to ta pani doktor przyjmie w pon i srod do 18 przyjmuje p.dok. SIWIEC-wówczas rano jest ta druga p.doktor w wtor i czwrt do 18 przyjmuje p.dok. PODGORSKA a w piątki co drugi tydz Jednak kazdy inaczej ocenia ludzi i chocbym nie wiadomo jak zachwalała obie lekarki a Pani nie przypadną do gustu to nie ma co na siłe sie zapisywać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
asiag6 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 24.05.07, 12:43 Sama 6 tygodni temu zostałam mausią i razem z mężem zastanawialiśmy się gdzie nasze dziecię zapisac, wybralismy magre. polecila nam ja moja bratowa ktora jak do tej pory jest bardzo zadowolona z pan doktor, szczerze mowiac uwazam ze obie sa sympatyczne. Bylismy na wizycie u dr. Siwiec odpowiadala cierpliwie na nasze wszystkie pytania:)))a to juz cos:) Przychodnia jest miłą, czysta, przyjazna dziecku a to najważniejsze, yhy i jeszcze jedno: pracują tam bardzo miłe osoby, a wiemy przeciez że na takie ciężko trafić np. w szpitalu......... Odpowiedz Link
malami34 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 01.06.07, 12:33 Ja moją 6-tygodniową córcię zapisałam do dr Podgórskiej - bardzo sympatyczna. Byłyś,y juz na bilansie miesięcznym i na usg bioderek. Teraz czeka nas szczepienie. Przychodnia super -czysta i sympatyczna Odpowiedz Link
nadia55 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 10.12.07, 20:47 Mam pytanie: Czy ktoś wie jak przenieść się z jednej przychodni do drugiej? Ile kosztują wizyty w MAGRZE? Odpowiedz Link
ania19771 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 11.12.07, 12:20 wizyty są darmowe :-) Pierwsze kroki należy skierować do przychodni Magra poprosić pielęgniarki o druczek(one zawsze chętnie pomogą go wypełnić) pozniej dostarczyć ze swojej przychodni karte szczepien a resztę załatwia sie na miejscu. Odpowiedz Link
nadia55 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 12.12.07, 00:28 Serdecznie dziękuję za odpowiedź wybiorę się tam już jutro, bo dostałam skierowanie do poradni secjalistyznej (stawy borowe u mojego synka chyba nie są ok) a w Dębicy nie ma takiej poradni dla dzieci.Obecnie chodzimy do doktor Mazurowej, ale nie jestem z niej zadowolona. Jeszcze raz dziękuję ani19771 za szybką odpowiedz. Odpowiedz Link
ania19771 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 12.12.07, 14:25 oj to życzę dużo zdrówka żebyście nie musieli często odwiedzać nowej przychodni A tak prywatnie -szczerze polecam obie panie doktor - przy trudnych sprawach "stają na głowie" by pomoc dziecku i zawsze zatroskanej mamusi(pisze to z czystego doświadczenia) Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link
martika1977 Re: PRZYCHODNIA MAGRA 20.05.08, 15:32 To fakt, to super przychodnia ! Cieszę się, że tam trafiłam :) Tak jak któraś wspomniała, to, że zapisujemy się do jednej pani doktor nie znaczy, że zawsze ona nas przyjmie. A szkoda, ja osoboscie jestem zapisana do Pani Podgórskiej - jest super ! Miła, spokojna, odpowiada na wszystkie pytania, ma szeroką wiedzę ! Natomiast u tej drugiej pani doktor byliśmy dwa razy i według mnie jej kompetencje są mniejsze. Ale stara się jak może .... Generalnie polecam tą przychodnię. Jest ślicznie urządzona i dziecko nie boi się tam iść ! Odpowiedz Link