Gość: jaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 13:18 jechałem pół godziny temu koło byłego lukulusu (obecnie delikatesy centrum) i zobaczyłem radiowóz policyjny w którym jeden z policjantów spał skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarma Re: śpiąca policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 15:18 a co w tym dziwnego?gdyby spali obaj to już zgroza,ale jeden? dzis taka pogoda ze ja jadąc samochodem też spałem!a co do policjantów:jeden odpoczywa ,drugi czuwa i tak pracuja dłuzej i wydajniej!i uwaga na srebrna lagune na rzeszowskich rejestracjach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: śpiąca policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:30 tak uwaga na tą lagune dzis własnie 1 raz widziałem zatrzymali jakis samochód na bocznej uliczce policjant coś tam spisywał a policjantka - siatkarka prawie spała pewnie potem pojechali tą laguną coś dziubnąc do baru w urzędzie u zbycha .żarcie się delikatnie popsuło a siatkarka - policjantka coraz grubsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: śpiąca policja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.07, 19:40 A może nie spał, tylko jak w filmie: "... no to walniem Władziu za spokojny weekend..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: śpiąca policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:26 i jeszcze ford mondeo granatowy na mieleckich numerach to też oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: śpiąca policja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.03.07, 22:53 Ale praca w której można kombinować na żarcie i spać a od czasu do czasu po secie.Do supermarketu wziąść ich do rozładunku towaru to zobaczą co znaczy pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: śpiąca policja IP: *.proxy.aol.com 23.03.07, 23:17 a kto to jest ta siatkarka -policjantka....jakas niezla laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masarz Re: śpiąca policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 00:12 laska jak kiełbaska podlaska !!!!!!!!!!!!!!!!!! hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś