Dodaj do ulubionych

Żul -apel do policji

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:51
Proszę Polską policję prawie na kolanach zróbcie z tym porządek bo dziadek
nie daje rady chodzi mi o Lukulus siedzi tam od pewnego czasu taki sobie
chyba młody żulek i żebrze o kasę i zaczepia dzieci i nie tylko
starszychteż ,smród wali od niego na kilometr,śpi nieraz przed sklepem,co
wypacza ramy dobrego zachowania,pytam gdzie pomoc społeczna a przede
wszystkim policja która powinna nie ze zgłoszenia intrweniować ale z zwykłego
patrolu przecież tam przejeżdżają dziennie koło cztery,pięć razy i co nie
widzą go czy nie mogą podjąć działań przecież można mu jakoś pomóc nie wiem
zaszyć go wywieźć do szpitala dla odwykowców --pytam czy wy macie takie same
relacje bo to zaczyna mnie denerwować jak moje dzieci idą do sklepu i płacą
haracz nieznajomemu alkoholikowi bo się go boją -pytam gdzie ta władza gdzie
praworządność gdie spokój na osiedlach panowie radni i posłowie,policja,straż
miejaska --gdzie ja żyję na kogo płacę podatki za moje pieniądze rozbijają
się samochodami stróże prawa a ja mam gów....o co to za pomoc za którą płacę.
Żeby nie było dzwoniłam parę razy i tu i tu ci nie mają czasu ci transportu
boże gdzie ja mieszkam przecież to małe miasteczko -szok pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Pikuś Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:51
      To wolny kraj i każdemu wolno pachnieć czym chce i spać gdzie chce jesli nie ma domu.Weź sobie tego żula do chałupy.Jestes upierdliwa.
    • Gość: ja Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.06.07, 22:07
      Bajka masz rację w 100%.Też już mam tego dość!!!!Proszę odpowiednie władze
      zróbcie coś z tym "gościem"!!!!!!!!
      • Gość: Iksiński Re: Żul -apel do policji IP: 213.199.214.* 03.06.07, 17:52
        Bajka i JA mają rację. A ja powiem wam o co w takich sytuacjach chodzi. Aby
        doprowadzić takiego delikwenta do stanu normalności trzeba posiadać samochód.
        Tym z reguły ośrodki pomocy nie dysponują. Posiada je np. policja która mogłaby
        dowieźć go do wskazanego ośrodka. Po takim człowieku pozostaje w samochodzie
        długo nieprzyjemny fetor. Samochód należy umyć (kto to zrobi?) i odkazić(skąd
        środki?) dokładnie bo na pewno jest na nim siedlisko różnej maści bakterii, wszy
        itp. Przy okazji można się zarazić. Można też zastosować jednorazowe papierowe
        stroje, jak w szpitalach, tylko kto je zabierającym z chodnika delikwenta
        dostarczy? Ot, proste wydawałoby się czynności a ile zachodu! W tym więc cały
        problem i lekceważenie zgłoszeń. Samo życie. Pozdrawiam
    • Gość: Niku Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 12:48
      tym żulikiem jest Mirek Madej, niegroźny typek
    • Gość: benita Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 21:05
      I strasznie od niego śmierdzi i zaczepia ludzi fakt policja powinna coś z tym
      zrobić
    • Gość: ada Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:24
      fakt jest upierdliwy ale lepiej napisz bezpośrednio do policji a nie na forum
      pałki tu nie siedzą
      • Gość: marusia Re: Żul -apel do policji IP: *.csm.pl 05.06.07, 13:19
        siedzą siedzą, ale nie tarnobrzescy policjanci tylko ABW, biały wywiad...
    • Gość: ada Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 07:37
      Co to jest biały wywiad!?
      • Gość: lidka Re: Żul -apel do policji IP: *.csm.pl 06.06.07, 07:46
        Biały wywiad - forma pracy wywiadowczej, polegająca na gromadzeniu informacji
        pochodzących z ogólnie dostępnych źródeł. Wykorzystywana jest zarówno w
        wywiadzie państwowym, jak i gospodarczym.

Do "białych" źródeł należą między innymi:

- Internet
        - prasa (szczególnie lokalna oraz specjalistyczna) i inne środki masowego
        przekazu
    • Gość: ada Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 07:54
      Aha dzięki!
      • Gość: lidka Re: Żul -apel do policji IP: *.csm.pl 06.06.07, 08:04
        Bardzo proszę ;-)
    • Gość: roger Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 16:30
      no wreszcie się tym ktoś zajął pochwała !!!
    • Gość: lumper Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 20:30
      Sam się lubię napić ale ten gość przegina macie rację mówią że nieszkodliwy ale
      ja w bańki nie wierzę!
    • Gość: bobik Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:27
      Popieram!!!!!!!!!! zabierzcie go
    • Gość: romek Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:33
      he he he !!! ale problem!!!
      • Gość: gosc Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:27
        Właśnie pogoniła ich Straz Miejska.Mam nadzieję ,że skutecznie
    • Gość: ziomal Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:57
      właśnie dostał po mordzie idzćie zobaczyć wygląda jak arbuz ale to chyba go
      niczego nie nauczy bo znów sępi chociaż nie widzi na jedno oko
    • Gość: bet Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 18:23
      ale morda ho ho
    • Gość: RADO Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:33
      wczoraj MIREK ZMARL W SZPITALU
      • Gość: zrx Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.07.07, 20:09
        i co żałośni mieszkańcy z okolic Lukulusa? mieliście problem, rozwiązał sie
        sam, może Wy naprawiacze spokoju i tolerancji mielibyście choć odwagę złożyć
        kondolencje za spokój JEGO duszy - cisza, tak Was nauczono? czekajcie na swój
        koniec, może ktoś sie Wami zajmie!!!
        • Gość: artkis Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 12:29
          i po temacie nie znałem gościa ale masz racje
      • Gość: Niku Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:34
        ['] [']
    • Gość: reno Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 08:28
      jaki był to był może trochę inny od nas ale niech mu ziemia lekką będzie!
    • Gość: gizmo Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.07, 09:23
      To wiarygodna i pewna informacja!?
      • Gość: rado Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 12:17
        tak 100 %
    • Gość: mn Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 17:04
      czy to jest skutek pobicia i czy zajęła się tym policja????
    • Gość: becia Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:06
      Też jestem ciekawa czy to skutek pobicia czy jakaś inna dolegliwość znam(łam)
      tego pana to nieszkodliwy facet tylko nie wiedział kiedy przestac ale poza tym
      to dobry człowiek -powiedzcie coś więcej jak wiecie proszę -dziękuję z góry!
    • Gość: @ Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 22:49
      Dajcie jakiś cynk jak i dlaczego go już nie ma !
      • Gość: darek Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:22
        podczas ostatniego pobicia nie goila mu sie noga mieli ja mu amputowac przebywal
        juz nawet w bszpitalu wdala sie jakas gangrena ale na co tak naprawde zmarl to
        nie wiadaomo
        • Gość: mieszkanka Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 10:57
          Niech ziemia mu lekką będzie :(
        • Gość: 0v0 Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 13:59
          Był problem i nie ma problemy i to w kraju gdzie każdy podpiera się naukami
          Jana Pawła II. A gdzie sławna komisja do rozwiązywania problemów alkoholowych.
          • Gość: m2 Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 15:02
            a no urzęduje i bierze pieniądze
    • Gość: reno Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 18:30
      słuchajcie może napiszę troszkę brutalnie ale sami to mówicie na forum był
      problem a bóg go za nas ..............?
      nie chcę aby to było jakieś mdłe i poniżające czyjeś życie, szkoda mi człowieka
      kimkolwiek on by nie był, ale to takie życie to już przeszłość

pozdrawiam zwykły człowiek forumowicz z przypadku
      RENO
      • xulu Re: Żul -apel do policji 19.07.07, 19:34
        >>Bajka >>

zaczęłaś temat to może go teraz zakończysz ??
        • Gość: 0v0 Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.07, 21:31
          reno uważasz że problem rozwiązał za nas Bóg ciekawe jakby to był syn jakiegoś
          sędziego,prokuratora lub kogoś z władz miasta to czyby Bóg też rozwiązał ten
          problem tak.
    • Gość: bajka-beata Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:43
      dzięki wszystkim za wnoszone teksty i współczuję rodzinie zmarłego, nie
      chciałam dojść do takiego efektu jak mi bóg miły, ale chciałam aby tym
      człowiekiem się ktoś zajął w ten lub inny sposób aby dał normalnym ludziom
      spokój, nie nagabywał dzieci i ludzi.
      to co się stało jeśli to prawda - to dla mnie troszkę przykre czuję się
      nieswojo.
      fakt iż opisałam ten stan rzeczy na łamach tego forum nie jest powodem jego
      śmierci i w żaden sposób nie czuję się winna sytuacji
      Urażonych czytelników tego forum serdecznie przepraszam, ale każdy może widząc
      po cytatach powiedzieć co chce na każdy temat ale pomimo tego jeśli ktoś jest
      urażony Gorąco przepraszam i współczuję wszystkim którzy znali i lubili Mirka!
    • Gość: reno Re: Żul -apel do policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:45
      ooo to wielki gest to prawdziwa forumowiczka jestem z tobą małA!
      • Gość: Dzialo Re: Żul -apel do policji IP: *.proxy.aol.com 20.07.07, 04:50
        Ale tu wieje hipokryzja............fujjjjjjjjjjj
        • Gość: mieszkanka Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.07, 21:10
          Witam
          Widzę że nie wszyscy wierzą do końca że to prawda że Mirek nie żyje. Otóż
          potwierdzam że napewno nie żyje, byłam na jego grobie .Zmarł 13 lipca. Jest
          pochowany na cmentarzu w Sobowie.
          • Gość: Niku Re: Żul -apel do policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 16:26
            Rocznik 1975
            • peppers25 Re: Żul -apel do policji 25.07.07, 19:00
              Zaledwie dwa dni przed śmiercią Mirka rozmawiałem z nim zaczepiony przed sklepem "Martyniak" Wasz główny bochater dokładnie wiedział jaki będzie jego koniec, ponieważ lekarze niejednokrotnie mówli mu jaki skutek przynosi picie "siarczystego" alkocholu, sam mówił mi o padaczkach alkocholowych, które miewał niemal codziennie. Zmierzam do tego że życie to sztuka wyboru i jeżeli człowiek sam nie zechce się zmienić to żaden ośrodek interwencyjny w tym mu nie pomoże - dokonał wyboru -----
              • Gość: joja Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.07.07, 19:53
                Teraz się robisz mądry !!!
                A dlaczego wtedy, jak z nim rozmawiałeś nie wyciągniłeś do niego ręki?
                A ilu takich Mirków jeszcze stoi pod Lukullusem, lub pod innymi sklepami?
                Pomóż im....
                • Gość: m Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.07.07, 23:41
                  bylam kolezanka mirka super chłopak wiem że próbował kilka razy z tym zerwać
                  długo pracował w Anglii i wszystko było by ok gdyby tu nie wrócił i nie puściła
                  go dziewczyna którą sponsorował ona powinna teraz czuć duży niesmak po tym co
                  się stało brał nawet zaszczyki anty alkoholowe i był na odwyku ale niestety ktoś
                  kto go dobrze znał wiedział że chłopak był super i bardzo mi żal że nie udało mu
                  się wygrać z tą chorobą jeszcze na dodatek nie dawno zmarł mu ojciec i po tym
                  też nie pił ale nie miał motywacji do tego aby walczyć wspominam go jako fajnego
                  kumpla.Do zobaczenia kiedyś Mirku
                  • Gość: Józek Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.07.07, 16:59
                    Takie są skutki długiego przebywania zagranicą wielu ludzi póżniej nie potrafią
                    się odnależć w Polskiej rzeczywistości a tym bardziej ludzie którzy jeszcze
                    muszą troche popracować do emerytury czasem lepiej nie wyjeżdzać.
                    • Gość: andrzejk Re: Żul -apel do policji mlodzi zule IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.07, 22:24
                      to jeszcze nic ...to stary chlopina a rano widzialem co wyprawia tarnobrzeska
                      mlodziez.....www.fakttbg.cba.pl szkoda na to patrzec
                • Gość: peppers25 Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.07, 18:23
                  bez komentarza domyśl się dlaczego ... joja
                  • Gość: Józek Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.07.07, 20:13
                    Bo jesteś z układu?
                    • Gość: ja Re: Żul -apel do policji IP: *.2-0.pl 27.09.07, 15:59
                      Nikt mu w gardlo nie wlewal - nie potraficie zrozumiec ze na tym polega wolnosc?
                      Wybral zycie smiecia (tak jest brutalna prawda) i to bylo jego prawo. Ale
                      wolnosc ma swoje granice - uprzykrzal ludziom zycie - niby jakim prawem? Czym
                      zawinilo napastowane o zlocisza i obrzydzane smrodem dziecko ze jakis tam
                      Mirek-zul nie potrafil poradzic sobie ze swoim zyciem? Funkcjonowanie w
                      spolecznosci polega na dostosowywaniu ie do pewnych zasad. Jesli nie masz ochoty
                      albo nie jestes w stanie - odejdz.
                      • Gość: ???? Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.07, 22:38
                        Pewnie mógł się dostosować do zasad społecznych być porządnym
                        obywatelem którego stać na kupienie sobie codzienie 2 flaszek wódki i
                        wypić sobie w domowym zaciszu a nie cały dzień zbierać na butelczyne
                        taniego wina i tylko dlatego wydaje się co niektórym że są lepsi.
                        • Gość: bolo Re: Żul -apel do policji IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.09.07, 21:54
                          ludzie, dajcie spokój
    • Gość: why Re: Żul -apel do policji IP: 80.51.159.* 29.09.07, 23:29
      policja... mysle, ze straz miejska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka