IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:42
Czesc, co sadzicie na temat tej fryzjerki Moniki, co pracuje w bylym urzedzie
stanu cywilnego? Bylyscie tam?
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: fryzjerka IP: *.sistbg.net 30.06.07, 10:49
      byłam na poczatku byłam tez bardzo zadowolona ale ostatnio chyba nie zalezy jej
      juz na klijentach... znacie jakąś dobra fryzjerke?
      • Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.07, 20:48
        polecam pania dorote z salonu doda jestem bardzo zadowolona doradza i nie robi
        na jedno kopyto ceny niskie i stara sie
    • Gość: efi Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:16
      A gdzie znajduje się salon doda??
      • Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.07, 19:38
        salom znajduje sie nad szewcem na "placu czerwonym" obok pomnika Bartosza
        Głowackiego
        • Gość: kasika Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:33
          monika nier ma pojecia o czesaniu, to po pierwsze, jeszcze nie spotkalam sie z
          dobra opinia tez na temat farbowania czy obcinania.
          Ja polecam dwie fryzjerki- na wyspianskiego na pawilonach, pania ewę, i
          fryzjerke nad halszką.
          • Gość: justyna Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:45
            na Wyspiańskiego na pawilonach na razie jest pani Basia.Czyżbyś ją polecała?Hm,
            no jeśli uważasz,że dobre strzyżenie to machnięcie 5 razy na krzyż nożyczkami
            to dziekuję.Słyszałam,że niedługo na miejscu starego zakładu fryzjerskiego,
            Przywara z Nowej Dęby otwiera nowy zakład.Ale ponoć ten fryzjer jest drogi.
            • Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.07, 22:04
              nie wiem dlaczego tak bardzo was interesuje ten przywara moja kolezanka jezdzila
              do niego zadna rewelacja a samo farbowanie okolo 100 to koszmar.Robi po swojemu
              i nie slucha co klientka do niego mowi,a chyba to ważne czego klientka oczekuje
            • Gość: mara Re: fryzjerka IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 13.07.07, 12:46
              ja polecam fryzjerkę annę kowalską, która ma zakład na przeciwko wyższej szkoły
              handlowej...naprawdę strzyżenie świetne, cena od 30zł w górę, ale opłaca się.
              bardzo dobry fryzjer jest w nowej dębie (młody, nazwiska nie pamiętam), a od
              sierpnia ma mieć salon w tarnobrzegu, też dość drogi, ale świetny.uważam, że
              lepiej zapłacić raz i mieć zrobioną fajną fryzurę niż szwendać się po
              partaczkach za 10zł.
    • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:05
      Fryzjer z Nowej Dęby jest rewelwcyjny!i wcale nie drogi nawet tańszy niz te
      tarnobrzeskie fryzjerki uprawiajace rzemiosło. Oj długo szukałam naprawdę
      dobrej i za kazdym razem wracałam prawie z płaczem do domu. W nowej Dębie
      siadam na fotel z zamkniętymi oczami i wiem że będzie dobrze.Polecam pana
      Piotra wybieram się do niego 11-tego 07 i nie mogę się doczekać kiedy będzie tu-
      w Tarnobrzegu.
      • Gość: magda Re: fryzjerka IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 05.07.07, 20:36
        bez sensu te opinie negatywne i pozytywne bo kazdemu sie co innego podoba i nie
        kazdy jest z tego samego zadowolony
        • Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.07, 21:09
          najgorsze jest wlasnie to ze siadasz z zamknietymi oczami a on robi co chce nie
          pytajac sie klientki czego oczekuje a jego taktyka prostowanie wszystkim wlosow
          a to najprostsze
          • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:26
            Pan Piotr zawsze najpierw siada obok mnie i pyta czy mam jakieś sugestie, czego
            oczekuję-rozmawiamy chwilę a potem zabiera się do pracy.Kiedyś powiedziałam że
            chciałabym grzywkę i delikatnie mi to wypersfadował -i dzieki bogu bo po
            zastanowieniu wiem że z moją okragłą buzią wyglądałabym jak księżyc w pełni.Na
            koniec zawsze pyta czy włosy robimy na gładko, czy naturalnie a raz nawet
            zakręcił mi tak ie fajne łamane loki na prostownicy. Więc zawsze jest tak jak
            chcę i zawsze jest dobrze.Słucham też jego rad bo jest nie tylko fryzjerem ale
            i doskonałym stylistą.
            • Gość: kiki Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:02
              widzę że się trochę rozmarzyłaś chyba się w nim zakochałaś albo jesteś
              psychiczna bo nikt normalny takich bredni o fryzjerze nie pisze.Wyrazy współczucia.
              • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:18
                Ty kobieto jesteś psychiczna,pewnie mieszkasz na wsi zabitej dechami i strzyże
                cię specjalista od strzyżenia owiec,To ja tobie współczuję i nie polecam
                fryzjera z Nowej Dęby bo się zgubisz choć to małe miasteczko.Zresztą z twojej
                wsi pewnie Pekaesy nie kursują.
                • Gość: Aga Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:29
                  Inka ma rację ! też byłam u tego fryzjera i dokładnie w ten sposób traktuje
                  klientów a co najważniejsze - nikt mnie nie ciągnie za język czy mam dzieci,
                  męża i tp. nikt nie plotkuje w przeciwieństwie do głupich wścibskich fryzjerek
                  tarnobrzeskich.
                  • Gość: *** Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:00
                    a moze znacie p. Grzegorza Króla z mielca, jezeli tak to co mysicie o tym
                    fryzjerze?
              • Gość: marysia Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:55
                stuknięta to jesteś raczej ty, a twoje chamstwo przynosi wstyd tobie samej!
                Właśnie taki powinien być dobry fryzjer-stylista.Powinien doradzić w jakim
                uczesaniu, kolorze włosów klientce będzie najlepiej.Często jest tak,że klientka
                nie ma pojęcia w jakiej fryzurze będzie jej dobrze.
                A propos, ja do Przywary nie jeździłam, bo mnie nie stać zbytnio, ale jeśli
                komuś on pasuje to niczyj biznes.
                • Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 22:56
                  wedlug mnie kazdy chodzi do tego fryzjera jakiego mu pasuje a jesli chodzi o
                  plotkowanie to nie ktore osoby lubia same opowiadac o sobie ja sie nie spotkalam
                  u zadnego fryzjera zeby sie wypytywal o sprawy osobiste niektore osoby chyba
                  maja ulgi u pana przywary albo im placi za reklame ze az tak go wychwalaja
              • Gość: ewka Re: fryzjerka IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 07.07.07, 08:50
                po..i jestescie wszyscy co wy ludzi piszecie
            • Gość: ooo Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 22:59
              inka moze dostaniesz kase za reklame u pana piotra tylko mu przeczytaj swoj
              list,albo da ci darmowa treske
            • Gość: ja Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.07, 19:16
              Z pełną, pyzatą buzią bez grzywki to dopiero wygląda się fatalnie!
              • Gość: beata Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:39
                smiesza mnie wasze opinie, przeciez kazdy ma swojego fryzjera jednej
                sie bardziej podoba drugiej nie.Ja byłam w Stylu wczoraj na
                koloryzacji jestem bardzo zadowolona zapłaciłam 80zł, fryzjerka jest
                dziewczyna, która kiedys pracowała w Wiktori do której kiedys
                chodziłam nawet nie wiedziałam ze ona tam pracuje i polecam
    • Gość: *** Re: fryzjerka IP: 80.51.252.* 07.07.07, 10:39
      Najlepiej od razu wszyskich skrytykowac, bo jezeli juz sie poleci jakiegos
      fryzjera, to oskarzaja cie o reklame, wiec po co pisac takie tematy na forum,
      po co pytac o dobrego fryzjera, skoro i tak wszyscy sa do d..y
      • Gość: marta Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:40
        wydaje mi się,że dyskusja jest trochę dziwna.Każdy sam sobie wybiera
        fryzjera.Jedni są zadowoleni, inni szukają dalej.A o te totalnie krytyczne
        opinie o P.Przywarze podejrzewam jakąś miejscową, nieudolną fryzjerkę.Bo
        prawda jest taka,że jest ich cała chmara w Tbg-u.
        • aneczka847 Re: fryzjerka 11.07.07, 23:30
          na fryzury okazjonalne mogę polecić salon pani basi na wyspiańskiego
          • kaska8507 Re: fryzjerka 13.07.07, 09:07
            również jestem zadowolona z koczka ktorego pani basia zrobila mi na wesele (nie
            moje) :):)
            • Gość: inka Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:34
              Byłam ostatnio w Gabrielu , nie wiem jak ma na imię Ta wysoka fryzjerka ale
              bardzo fajnie mi zrobiła włosy . Nie wiem jak inne fryzjerki w tym zakładzie
              ale z Tej jestem zadowolona
              • Gość: amarantine Re: fryzjerka IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 13.07.07, 12:50
                no mnie gabriel nie podpasował, a strzygłam się tam 2 razy u 2 różnych
                fryzjerek, piszę jeszcze raz, bo źle mi się wkleił tamten post. polecam p. annę
                kowalską i młodego fryzjera p.przywarę z nowej dęby. i nie zgodzę się z
                powyższymi opiniami, że on nie słucha klientek itd., byłam u niego i wiem.
                najpierw rozmawia z klientką i na pewno nie robi radykalnie na przekór, poza
                tym jako stylista chyba wie lepiej, co danej osobie pasuje, no, ale to moje
                zdanie. poza tym ktoś przesadził z ceną, farbowanie + strzyżenie na krótkich
                włosach kosztuje 60zł.
                • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:28
                  Ja jestem świeżo po wizycie u Pana Piotra i jak zwykle 100% satysfakcji.
                  Złośliwym odpowiadam że nie płaci mi za reklamę-to jest forum na którym kazdy
                  wyraża swoje opinie i ja właśnie to robię.Uważam że nie ma lepszego salonu
                  fryzjerskiego w okolicy, u Pana Piotra jest pełen profesjonalizm.Zawsze po
                  wizycie u niego mam piękną fryzurę i wreszcie zapuściłam włosy bo Pan Piotr dba
                  również o to by włosy były zdrowe, uzywa doskonałej jakości farb które ich nie
                  niszczą.A co do ceny-myślę że 90zł to nie jest wygórowana cena za
                  farbowanie,cięcie i modelowanie, zaznaczam że włosy mam długie.I jeszcze
                  niespotykane u innych fryzjerów-dostajesz rachunek fiskalny i wiesz za co
                  płacisz.Pomijam już fakt że częstują cię fantastyczną kawą, a atmosfera jest
                  naprawdę bardzo miła.
                  • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:34
                    Dodam jeszcze dla zainteresowanych że od sierpnia Pan Piotr jest w Tarnobrzegu
                    na aul. Wyspiańskiego (pawilon obok zakładu kosmetycznego)
                    • Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:04
                      Ile bierze za strzyzenie+ modolelowanie?
                      • Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:22
                        strzyżenie,mycie,modelowanie- 25 zł.
                        • Gość: xyz Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.07, 21:12
                          to w końcu gdzie będzie przyjmował? W Tarnobrzegu czy w Dębie? bo chyba się nie
                          rozdwoi?
                          • Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:37
                            W Nowej Dębie zajad fryzjerski już nie istnieje, pan Piotr pracuje
                            tylko w Tarnobrzegu. Zapisać się do niego można dopiero na drugą
                            połowę września. Ja byłam wczoraj (pasmka i strzyżenie)- 100 %
                            satysfakcji.
                            • Gość: basia Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:38
                              no dobra, a cena tej przyjemności?
                              • Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:02
                                Dla mnie przystępna 80 zł i jak na tarnobrzeskie warunki uważam, że
                                nie wygórowana
                                • yamaga Re: fryzjerka 23.08.07, 14:11
                                  A numer do tego salonu ktoś ma? Jak coś to na maila gazetowego
                                  bardzo proszę.

Jak ktoś chce fajne uczesanie(nie strzyżenie) to polecam
                                  twojfryzjer.fm.interia.pl/ ładnie kobieta czesze
                                  • Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:23
                                    tel. 0 15 824 10 19 to tel. do Piotra Przywary
                                    • yamaga Re: fryzjerka 23.08.07, 14:36
                                      ewaW dzięki :-)
                                      • Gość: skarbowy Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:29
                                        zapisać na wrzesień cena za uslugę 80 zl. ciekawe czy się rozlicza latwo obliczyć jaką kasę zarabia sprawdzimy oj sprawdimy.
                                        • Gość: stym Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 01:17
                                          jak ma fiskalną i daje paragony i ma swój zakład to co myślisz że na
                                          dzikusa to wszystko zorganizował?
                                          • Gość: hsjhasj Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:55
                                            ja potwierdzam jednym daje innym nie cwaniak
    • Gość: gosc Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.07, 15:09
      Mam pytanie w sprawie cen..ile moze kosctowac balejaz lub pasemka...
      u moniki,,,i w salonie doroty???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka