Gość: Paula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:42 Czesc, co sadzicie na temat tej fryzjerki Moniki, co pracuje w bylym urzedzie stanu cywilnego? Bylyscie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: fryzjerka IP: *.sistbg.net 30.06.07, 10:49 byłam na poczatku byłam tez bardzo zadowolona ale ostatnio chyba nie zalezy jej juz na klijentach... znacie jakąś dobra fryzjerke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.07.07, 20:48 polecam pania dorote z salonu doda jestem bardzo zadowolona doradza i nie robi na jedno kopyto ceny niskie i stara sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efi Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:16 A gdzie znajduje się salon doda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.07.07, 19:38 salom znajduje sie nad szewcem na "placu czerwonym" obok pomnika Bartosza Głowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:33 monika nier ma pojecia o czesaniu, to po pierwsze, jeszcze nie spotkalam sie z dobra opinia tez na temat farbowania czy obcinania. Ja polecam dwie fryzjerki- na wyspianskiego na pawilonach, pania ewę, i fryzjerke nad halszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:45 na Wyspiańskiego na pawilonach na razie jest pani Basia.Czyżbyś ją polecała?Hm, no jeśli uważasz,że dobre strzyżenie to machnięcie 5 razy na krzyż nożyczkami to dziekuję.Słyszałam,że niedługo na miejscu starego zakładu fryzjerskiego, Przywara z Nowej Dęby otwiera nowy zakład.Ale ponoć ten fryzjer jest drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.07, 22:04 nie wiem dlaczego tak bardzo was interesuje ten przywara moja kolezanka jezdzila do niego zadna rewelacja a samo farbowanie okolo 100 to koszmar.Robi po swojemu i nie slucha co klientka do niego mowi,a chyba to ważne czego klientka oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: fryzjerka IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 13.07.07, 12:46 ja polecam fryzjerkę annę kowalską, która ma zakład na przeciwko wyższej szkoły handlowej...naprawdę strzyżenie świetne, cena od 30zł w górę, ale opłaca się. bardzo dobry fryzjer jest w nowej dębie (młody, nazwiska nie pamiętam), a od sierpnia ma mieć salon w tarnobrzegu, też dość drogi, ale świetny.uważam, że lepiej zapłacić raz i mieć zrobioną fajną fryzurę niż szwendać się po partaczkach za 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:05 Fryzjer z Nowej Dęby jest rewelwcyjny!i wcale nie drogi nawet tańszy niz te tarnobrzeskie fryzjerki uprawiajace rzemiosło. Oj długo szukałam naprawdę dobrej i za kazdym razem wracałam prawie z płaczem do domu. W nowej Dębie siadam na fotel z zamkniętymi oczami i wiem że będzie dobrze.Polecam pana Piotra wybieram się do niego 11-tego 07 i nie mogę się doczekać kiedy będzie tu- w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: fryzjerka IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 05.07.07, 20:36 bez sensu te opinie negatywne i pozytywne bo kazdemu sie co innego podoba i nie kazdy jest z tego samego zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.07, 21:09 najgorsze jest wlasnie to ze siadasz z zamknietymi oczami a on robi co chce nie pytajac sie klientki czego oczekuje a jego taktyka prostowanie wszystkim wlosow a to najprostsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:26 Pan Piotr zawsze najpierw siada obok mnie i pyta czy mam jakieś sugestie, czego oczekuję-rozmawiamy chwilę a potem zabiera się do pracy.Kiedyś powiedziałam że chciałabym grzywkę i delikatnie mi to wypersfadował -i dzieki bogu bo po zastanowieniu wiem że z moją okragłą buzią wyglądałabym jak księżyc w pełni.Na koniec zawsze pyta czy włosy robimy na gładko, czy naturalnie a raz nawet zakręcił mi tak ie fajne łamane loki na prostownicy. Więc zawsze jest tak jak chcę i zawsze jest dobrze.Słucham też jego rad bo jest nie tylko fryzjerem ale i doskonałym stylistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:02 widzę że się trochę rozmarzyłaś chyba się w nim zakochałaś albo jesteś psychiczna bo nikt normalny takich bredni o fryzjerze nie pisze.Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:18 Ty kobieto jesteś psychiczna,pewnie mieszkasz na wsi zabitej dechami i strzyże cię specjalista od strzyżenia owiec,To ja tobie współczuję i nie polecam fryzjera z Nowej Dęby bo się zgubisz choć to małe miasteczko.Zresztą z twojej wsi pewnie Pekaesy nie kursują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:29 Inka ma rację ! też byłam u tego fryzjera i dokładnie w ten sposób traktuje klientów a co najważniejsze - nikt mnie nie ciągnie za język czy mam dzieci, męża i tp. nikt nie plotkuje w przeciwieństwie do głupich wścibskich fryzjerek tarnobrzeskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:00 a moze znacie p. Grzegorza Króla z mielca, jezeli tak to co mysicie o tym fryzjerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 17:55 stuknięta to jesteś raczej ty, a twoje chamstwo przynosi wstyd tobie samej! Właśnie taki powinien być dobry fryzjer-stylista.Powinien doradzić w jakim uczesaniu, kolorze włosów klientce będzie najlepiej.Często jest tak,że klientka nie ma pojęcia w jakiej fryzurze będzie jej dobrze. A propos, ja do Przywary nie jeździłam, bo mnie nie stać zbytnio, ale jeśli komuś on pasuje to niczyj biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 22:56 wedlug mnie kazdy chodzi do tego fryzjera jakiego mu pasuje a jesli chodzi o plotkowanie to nie ktore osoby lubia same opowiadac o sobie ja sie nie spotkalam u zadnego fryzjera zeby sie wypytywal o sprawy osobiste niektore osoby chyba maja ulgi u pana przywary albo im placi za reklame ze az tak go wychwalaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: fryzjerka IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 07.07.07, 08:50 po..i jestescie wszyscy co wy ludzi piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.07.07, 22:59 inka moze dostaniesz kase za reklame u pana piotra tylko mu przeczytaj swoj list,albo da ci darmowa treske Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.07.07, 19:16 Z pełną, pyzatą buzią bez grzywki to dopiero wygląda się fatalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:39 smiesza mnie wasze opinie, przeciez kazdy ma swojego fryzjera jednej sie bardziej podoba drugiej nie.Ja byłam w Stylu wczoraj na koloryzacji jestem bardzo zadowolona zapłaciłam 80zł, fryzjerka jest dziewczyna, która kiedys pracowała w Wiktori do której kiedys chodziłam nawet nie wiedziałam ze ona tam pracuje i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: fryzjerka IP: 80.51.252.* 07.07.07, 10:39 Najlepiej od razu wszyskich skrytykowac, bo jezeli juz sie poleci jakiegos fryzjera, to oskarzaja cie o reklame, wiec po co pisac takie tematy na forum, po co pytac o dobrego fryzjera, skoro i tak wszyscy sa do d..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:40 wydaje mi się,że dyskusja jest trochę dziwna.Każdy sam sobie wybiera fryzjera.Jedni są zadowoleni, inni szukają dalej.A o te totalnie krytyczne opinie o P.Przywarze podejrzewam jakąś miejscową, nieudolną fryzjerkę.Bo prawda jest taka,że jest ich cała chmara w Tbg-u. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka847 Re: fryzjerka 11.07.07, 23:30 na fryzury okazjonalne mogę polecić salon pani basi na wyspiańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kaska8507 Re: fryzjerka 13.07.07, 09:07 również jestem zadowolona z koczka ktorego pani basia zrobila mi na wesele (nie moje) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:34 Byłam ostatnio w Gabrielu , nie wiem jak ma na imię Ta wysoka fryzjerka ale bardzo fajnie mi zrobiła włosy . Nie wiem jak inne fryzjerki w tym zakładzie ale z Tej jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarantine Re: fryzjerka IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 13.07.07, 12:50 no mnie gabriel nie podpasował, a strzygłam się tam 2 razy u 2 różnych fryzjerek, piszę jeszcze raz, bo źle mi się wkleił tamten post. polecam p. annę kowalską i młodego fryzjera p.przywarę z nowej dęby. i nie zgodzę się z powyższymi opiniami, że on nie słucha klientek itd., byłam u niego i wiem. najpierw rozmawia z klientką i na pewno nie robi radykalnie na przekór, poza tym jako stylista chyba wie lepiej, co danej osobie pasuje, no, ale to moje zdanie. poza tym ktoś przesadził z ceną, farbowanie + strzyżenie na krótkich włosach kosztuje 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:28 Ja jestem świeżo po wizycie u Pana Piotra i jak zwykle 100% satysfakcji. Złośliwym odpowiadam że nie płaci mi za reklamę-to jest forum na którym kazdy wyraża swoje opinie i ja właśnie to robię.Uważam że nie ma lepszego salonu fryzjerskiego w okolicy, u Pana Piotra jest pełen profesjonalizm.Zawsze po wizycie u niego mam piękną fryzurę i wreszcie zapuściłam włosy bo Pan Piotr dba również o to by włosy były zdrowe, uzywa doskonałej jakości farb które ich nie niszczą.A co do ceny-myślę że 90zł to nie jest wygórowana cena za farbowanie,cięcie i modelowanie, zaznaczam że włosy mam długie.I jeszcze niespotykane u innych fryzjerów-dostajesz rachunek fiskalny i wiesz za co płacisz.Pomijam już fakt że częstują cię fantastyczną kawą, a atmosfera jest naprawdę bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:34 Dodam jeszcze dla zainteresowanych że od sierpnia Pan Piotr jest w Tarnobrzegu na aul. Wyspiańskiego (pawilon obok zakładu kosmetycznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:04 Ile bierze za strzyzenie+ modolelowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:22 strzyżenie,mycie,modelowanie- 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.07.07, 21:12 to w końcu gdzie będzie przyjmował? W Tarnobrzegu czy w Dębie? bo chyba się nie rozdwoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:37 W Nowej Dębie zajad fryzjerski już nie istnieje, pan Piotr pracuje tylko w Tarnobrzegu. Zapisać się do niego można dopiero na drugą połowę września. Ja byłam wczoraj (pasmka i strzyżenie)- 100 % satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:38 no dobra, a cena tej przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:02 Dla mnie przystępna 80 zł i jak na tarnobrzeskie warunki uważam, że nie wygórowana Odpowiedz Link Zgłoś
yamaga Re: fryzjerka 23.08.07, 14:11 A numer do tego salonu ktoś ma? Jak coś to na maila gazetowego bardzo proszę. Jak ktoś chce fajne uczesanie(nie strzyżenie) to polecam twojfryzjer.fm.interia.pl/ ładnie kobieta czesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaW Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:23 tel. 0 15 824 10 19 to tel. do Piotra Przywary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarbowy Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:29 zapisać na wrzesień cena za uslugę 80 zl. ciekawe czy się rozlicza latwo obliczyć jaką kasę zarabia sprawdzimy oj sprawdimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stym Re: fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 01:17 jak ma fiskalną i daje paragony i ma swój zakład to co myślisz że na dzikusa to wszystko zorganizował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hsjhasj Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:55 ja potwierdzam jednym daje innym nie cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjerka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.07, 15:09 Mam pytanie w sprawie cen..ile moze kosctowac balejaz lub pasemka... u moniki,,,i w salonie doroty??? Odpowiedz Link Zgłoś