04.02.26, 20:27
Zaklepałam sobie wizytę u fryzjerki. Pierwszą. No i "napisało mi', że dostanę potwierdzenie rezerwacji terminu i żadnego potwierdzenia nie mam. Ani na mailu, anie w telefonie... I mam zgryz, co teraz? Ktoś umawiał "usługi" przez Booksy? Jak z tym potwierdzeniem? Teraz trochę mi głupio, bo nie mam w sumie żadnego dowodu, że rezerwowałam...
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Booksy... 04.02.26, 20:28
      A na samym booksy nie masz?
      • kocynder Re: Booksy... 04.02.26, 20:30
        A jak to sprawdzić? Możesz napisać, tak krok po kroku, dla analfabety? Ja jestem stara konserwa i tak se radze z tymi "opcjami'... wink
        • daniela34 Re: Booksy... 04.02.26, 20:34
          Na dole masz ikonę kalendarza opisaną jako "wizyty." Tam powinna być
        • angazetka Re: Booksy... 04.02.26, 20:34
          Nie wiem, czy masz apkę, czy na stronie rezerwowałaś - ja na stronie i tam niemal na samej górze, zaraz pod logo booksy, masz zakładkę "twoje wizyty".
          • kocynder Re: Booksy... 04.02.26, 20:37
            O! Jest! Dzięki, dziewczyny! Ematka niezawodna! Napisało mi, że wizyta potwierdzona. big_grin
    • asiairma Re: Booksy... 04.02.26, 20:52
      A kiedy to zrobiłaś, może jeszcze się nie martw, a poczekaj.
      Booksy używam do umawiania się na masaż, do kosmetyczki i na pedicure. Masaż i pedicure działa od razu- klikam, mam rezerwację, ale kosmetyczka ma właśnie w zwyczaju potwierdzanie rezerwacji, zwykle to robi następnego dnia z rana.
      • kk345 Re: Booksy... 04.02.26, 21:11
        To zależy od ustawień, jakie ma gabinet, niektóre chcą potwierdzać dodatkowo, a niektóre przyjmują rezerwacje z automatu.
    • mia_mia Re: Booksy... 04.02.26, 21:04
      Poczekaj spokojnie
    • szmytka1 Re: Booksy... 04.02.26, 21:09
      SMS przychodzi zaraz po zamówieniu, sprawdź czy aby na pewno zaklepalas
    • bezmiesny_jez Re: Booksy... 05.02.26, 13:45
      Umawiam, dostaję potwierdzenia.
    • klaramara33 Re: Booksy... 05.02.26, 20:10
      Dostaniesz w formie przypomnienia dzień wcześniej.
    • kocynder Re: Booksy... 05.02.26, 22:03
      Znalazłam, na Booksy było "wizyta potwierdzona", i nawet udało mi się przełożyć! Bardzo chciałam, ale uznałam, że skoro mnie grypa rozbiera to się nie wygłupiam, przełożyłam na 18 lutego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka