IP: *.proxy.aol.com 06.02.03, 09:08
czy sa u was producenci wyrobow ze szkla?
Obserwuj wątek
    • Gość: Prysk Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 19:04
      Są. A co chcesz ??
      • Gość: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:35
        chce importowac szklo do USA
        • Gość: ????????? Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:38
          ŁOOOOOOOOOOO, przez forum szukasz ? To ale z Ciebie dziarski importer !!!
          • Gość: BOGDAN Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:40
            A co tobie do tego?>
            • Gość: ???????? Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:41
              Dziw mnie przewrócił. A ile tego szkła chcesz ?
              • Gość: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:43
                pierw ustal kim jestes ????????,crowley
                • Gość: ///// Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:46
                  Jestem tajemniczą nieznajomą. No i znam wszystkich producentów szkła w Krośnie.

pozdrówko
                  • Gość: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:48
                    niestety tajemnicza wyglada to ze jestes niepowazna
                    • Gość: /////// Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:50
                      Jestem tak poważna, że sama się sobie dziwię. Jak patrzę w lustro to płaczę .
                      To ile tego szkła i jakie ?
                      • Gość: bogdan dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:51
                        • Gość: \\\\\\\\\ Re: dlaczego placzesz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:55
                          Bo ciężkie jest życie poważnej kobiety gdy sie jej wygłupiać chce.
                          • Gość: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:56
                            chcialbym ci wierzyc
                            • Gość: \\\\\\\\\ Re: dlaczego placzesz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 12:00
                              A konkretnie w co chcesz wierzyć ? Jestem kobietą i znam producentów szkła.

Pozdrawiam i muszę kończyć.
                              Do następnego spotkania............pa
                              • Gość: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 12:03
                                to bylo powazne ,no ale wy w Polsce wiecie lepiej
                                pozdrawiam
                                • Gość: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 03:30
                                  makora?
    • Gość: //////// Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 09:01
      Jezeli to ma być na powaznie (choć dziwi mnie ten sposób szukania kontrahenta)
      to musisz powiedzieć o jakie szkło Ci chodzi.Producentów jest tu sporo .....od
      Krośnieńskich Hut Szkła SA zaczynając.
      Jeżeli chodzi Ci o szkło ozdobne to zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam
      Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła. tel.działu handlowego 013-4424543.To
      co robią jest przepiękne na wysokim poziomie artystycznym.Kiedyś nie można się
      było do nich dopchać teraz przy powszechnym kryzysie szanują po równi i dużych
      i drobnych kupców.
      Na pewno mają swoją stronę w necie ale nie chce mi się szukać.
      Pozdrawiam

PS A co niby a Polsce wiemy lepiej ?
      • Gość: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:36
        podczas pobytu w Polsce spotkalem sie z wyrobami firmy -Makora-???????
        od tego momentu mysle aby sprobowac przywiez tutaj troche tego szkla i
        sprobowac je tu sprzedac.Bardzo mi sie te wyroby podobaly.Cel ten chcialbym
        zrealizowac w najblizszych 12 miesiacach.
      • Gość: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:44
        Gość portalu: //////// napisał(a):

> Jezeli to ma być na powaznie (choć dziwi mnie ten sposób szukania
        kontrahenta)
        > to musisz powiedzieć o jakie szkło Ci chodzi.Producentów jest tu
        sporo .....od
        > Krośnieńskich Hut Szkła SA zaczynając.
        > Jeżeli chodzi Ci o szkło ozdobne to zdecydowanie i z czystym sumieniem
        polecam
        > Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła. tel.działu handlowego 013-
        4424543.To
        >
        > co robią jest przepiękne na wysokim poziomie artystycznym.Kiedyś nie można
        się
        > było do nich dopchać teraz przy powszechnym kryzysie szanują po równi i
        dużych
        > i drobnych kupców.
        > Na pewno mają swoją stronę w necie ale nie chce mi się szukać.
        > Pozdrawiam
        >
        > PS A co niby a Polsce wiemy lepiej ?

Ja nie szukam kontrahenta -ja szukam informacji.I nawet to co napisalas
        powyzej rozszerza moje pojecie o tym przemysle w Polsce.Do zawierania
        kontraktow mam pomoc fachowa ktora robila to .........bardzo dlugo.
        Dziekuje za odpowiedz.Narazie to jest moim marzeniem ale w tajemnicy ci powiem
        ze moje marzenia sie spelniaja czego i tobie zycze.
      • Gość: Bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:50
        Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła nalezy do grupy INCO-VERITAS
        gdzie bardzo dawno mialem praktyke zawodowa w .......
        MILE WSPOMNIENIA
        • Gość: /////// Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 13:04
          Makory akurat nie znam. Mogę się dowiedzieć kto zacz.Jeżeli to ważne.
          Jeśli chodzi o Tarnowiec to nie mam tam udziałów, nie pracuję tam.........ale
          byłam kilka razy w ich wzorcowni.... mam parę ich wyrobów w domu. Naprawdę
          polecam !!!!!!!!

PS.A jakie masz marzenia ???
          • Gość: ??????? Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 13:07
            Piszesz ze stanów ???????? Serio ???????????
            I o tej porze już nie śpisz ??????
            Wyrzuty sumienia czy starość ??
            • Gość: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 08:49
              Gość portalu: ??????? napisał(a):

> Piszesz ze stanów ???????? Serio ???????????
              > I o tej porze już nie śpisz ??????
              > Wyrzuty sumienia czy starość ?

JA dopiero pojde spac .
              • Gość: /////// Re: .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 12:29
                O trzeciej rano idziesz spać ?
                • Gość: bogdan Re: .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 08:59
                  jestem nocnym markiem -tak chyba na takie osoby mowiono.
                  • Gość: MLUGF Re: .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 02.07.03, 04:14
                    moja ROZMOWCZYNI WYGLADAZ
                    • Gość: ///////// Re:OBECNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 19:21
                      drinkujesz ?
                      • Gość: bogdan OBECNA? IP: *.proxy.aol.com 09.07.03, 10:21
                        • Gość: //////// Re: OBECNA? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:58
                          Czasem obecna czasem nieobecna jak i Ty.............
                        • Gość: bogdan Re: OBECNA? IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 08:53
                          obecny nieprzytomny
                          • Gość: //////// Re: OBECNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 20:24
                            Żyjesz ?? Co słychać ?
                            • Gość: bogdan Re: OBECNA IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 07:59
                              zyje, ale co to za zycie?
                              • Gość: Życie...... Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 17:20
                                W Hameryce źle się żyje ?????????
                                Nie wierzę...........

PS. Twój ród z Krosna ?????????
                                • Gość: bogdan Re: Życie....... IP: *.proxy.aol.com 21.07.03, 04:23
                                  Europa to dla chlopa
                                  Ameryka to dla byka

w hameryce nie zyje sie zle,zyje sie inaczej niz w Polsce.
                                  Tutaj samemu trzeba podejmowac decyzje i ponisic ich konsekwencje.
                                  JAK SIE PODEJMIE ZLA DECYZJE NIE MA KOGO WINIC co takie powszechne jest w kraju
                                  • Gość: //////// Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 18:44
                                    Może i masz rację. My tu lubimy winić innych za nasze porażki ale coraz
                                    częściej sami musimy podejmować decyzje.....

Dawno wyjechałeś ?
                                    • Gość: bogdam Re: Życie....... IP: *.proxy.aol.com 02.08.03, 03:17
                                      22 lata temu
                                      • Gość: /////////// Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:31
                                        HO, Ho ....... to najciekawsze lata w naszym kraju Cię minęły.
                                        Mogę jeszcze coś zapytać ??
                                        • Gość: bogdan Re: Życie....... IP: *.proxy.aol.com 09.08.03, 08:35
                                          oczywiscie
    • Gość: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 26.08.03, 01:50
      zalicze sobie 400 post

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka