GoĹÄ: bogdan IP: *.proxy.aol.com 06.02.03, 09:08 czy sa u was producenci wyrobow ze szkla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Prysk Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 19:04 Są. A co chcesz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:35 chce importowac szklo do USA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ????????? Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:38 ŁOOOOOOOOOOO, przez forum szukasz ? To ale z Ciebie dziarski importer !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BOGDAN Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:40 A co tobie do tego?> Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ???????? Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:41 Dziw mnie przewrócił. A ile tego szkła chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:43 pierw ustal kim jestes ????????,crowley Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ///// Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:46 Jestem tajemniczą nieznajomą. No i znam wszystkich producentów szkła w Krośnie. pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:48 niestety tajemnicza wyglada to ze jestes niepowazna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /////// Re: szklo IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:50 Jestem tak poważna, że sama się sobie dziwię. Jak patrzę w lustro to płaczę . To ile tego szkła i jakie ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: \\\\\\\\\ Re: dlaczego placzesz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 11:55 Bo ciężkie jest życie poważnej kobiety gdy sie jej wygłupiać chce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 11:56 chcialbym ci wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: \\\\\\\\\ Re: dlaczego placzesz? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 12:00 A konkretnie w co chcesz wierzyć ? Jestem kobietą i znam producentów szkła. Pozdrawiam i muszę kończyć. Do następnego spotkania............pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 12:03 to bylo powazne ,no ale wy w Polsce wiecie lepiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: dlaczego placzesz? IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 03:30 makora? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: //////// Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 09:01 Jezeli to ma być na powaznie (choć dziwi mnie ten sposób szukania kontrahenta) to musisz powiedzieć o jakie szkło Ci chodzi.Producentów jest tu sporo .....od Krośnieńskich Hut Szkła SA zaczynając. Jeżeli chodzi Ci o szkło ozdobne to zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła. tel.działu handlowego 013-4424543.To co robią jest przepiękne na wysokim poziomie artystycznym.Kiedyś nie można się było do nich dopchać teraz przy powszechnym kryzysie szanują po równi i dużych i drobnych kupców. Na pewno mają swoją stronę w necie ale nie chce mi się szukać. Pozdrawiam PS A co niby a Polsce wiemy lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:36 podczas pobytu w Polsce spotkalem sie z wyrobami firmy -Makora-??????? od tego momentu mysle aby sprobowac przywiez tutaj troche tego szkla i sprobowac je tu sprzedac.Bardzo mi sie te wyroby podobaly.Cel ten chcialbym zrealizowac w najblizszych 12 miesiacach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:44 Gość portalu: //////// napisał(a): > Jezeli to ma być na powaznie (choć dziwi mnie ten sposób szukania kontrahenta) > to musisz powiedzieć o jakie szkło Ci chodzi.Producentów jest tu sporo .....od > Krośnieńskich Hut Szkła SA zaczynając. > Jeżeli chodzi Ci o szkło ozdobne to zdecydowanie i z czystym sumieniem polecam > Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła. tel.działu handlowego 013- 4424543.To > > co robią jest przepiękne na wysokim poziomie artystycznym.Kiedyś nie można się > było do nich dopchać teraz przy powszechnym kryzysie szanują po równi i dużych > i drobnych kupców. > Na pewno mają swoją stronę w necie ale nie chce mi się szukać. > Pozdrawiam > > PS A co niby a Polsce wiemy lepiej ? Ja nie szukam kontrahenta -ja szukam informacji.I nawet to co napisalas powyzej rozszerza moje pojecie o tym przemysle w Polsce.Do zawierania kontraktow mam pomoc fachowa ktora robila to .........bardzo dlugo. Dziekuje za odpowiedz.Narazie to jest moim marzeniem ale w tajemnicy ci powiem ze moje marzenia sie spelniaja czego i tobie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 26.06.03, 11:50 Hutę Szkła "Tarnowiec" w Tarnowcu k/Jasła nalezy do grupy INCO-VERITAS gdzie bardzo dawno mialem praktyke zawodowa w ....... MILE WSPOMNIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /////// Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 13:04 Makory akurat nie znam. Mogę się dowiedzieć kto zacz.Jeżeli to ważne. Jeśli chodzi o Tarnowiec to nie mam tam udziałów, nie pracuję tam.........ale byłam kilka razy w ich wzorcowni.... mam parę ich wyrobów w domu. Naprawdę polecam !!!!!!!! PS.A jakie masz marzenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??????? Re: szklo .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.03, 13:07 Piszesz ze stanów ???????? Serio ??????????? I o tej porze już nie śpisz ?????? Wyrzuty sumienia czy starość ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 08:49 Gość portalu: ??????? napisał(a): > Piszesz ze stanów ???????? Serio ??????????? > I o tej porze już nie śpisz ?????? > Wyrzuty sumienia czy starość ? JA dopiero pojde spac . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /////// Re: .....na poważnie IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 12:29 O trzeciej rano idziesz spać ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 28.06.03, 08:59 jestem nocnym markiem -tak chyba na takie osoby mowiono. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MLUGF Re: .....na poważnie IP: *.proxy.aol.com 02.07.03, 04:14 moja ROZMOWCZYNI WYGLADAZ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ///////// Re:OBECNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 19:21 drinkujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: //////// Re: OBECNA? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 21:58 Czasem obecna czasem nieobecna jak i Ty............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: OBECNA? IP: *.proxy.aol.com 10.07.03, 08:53 obecny nieprzytomny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: //////// Re: OBECNA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 20:24 Żyjesz ?? Co słychać ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: OBECNA IP: *.proxy.aol.com 16.07.03, 07:59 zyje, ale co to za zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Życie...... Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 17:20 W Hameryce źle się żyje ????????? Nie wierzę........... PS. Twój ród z Krosna ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: Życie....... IP: *.proxy.aol.com 21.07.03, 04:23 Europa to dla chlopa Ameryka to dla byka w hameryce nie zyje sie zle,zyje sie inaczej niz w Polsce. Tutaj samemu trzeba podejmowac decyzje i ponisic ich konsekwencje. JAK SIE PODEJMIE ZLA DECYZJE NIE MA KOGO WINIC co takie powszechne jest w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: //////// Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.03, 18:44 Może i masz rację. My tu lubimy winić innych za nasze porażki ale coraz częściej sami musimy podejmować decyzje..... Dawno wyjechałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdam Re: Życie....... IP: *.proxy.aol.com 02.08.03, 03:17 22 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: /////////// Re: Życie....... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:31 HO, Ho ....... to najciekawsze lata w naszym kraju Cię minęły. Mogę jeszcze coś zapytać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: szklo IP: *.proxy.aol.com 26.08.03, 01:50 zalicze sobie 400 post Odpowiedz Link Zgłoś