Gość: gość IP: 80.51.27.* 09.08.07, 21:04 dostałam pod drzwi ulotkę nowej pizzerii BABA JAGA Skusiłam się i zamówiłam pizzę TRAGEDIA nie polecam Pizza sucha dodatków jak na lekarstwo Sos czosnkowy nie do zjedzenia bez soli i mam wrażenie że zepsuty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:34 Potwierdzam hała na całego młodzi niedoświadczeni ludzie testują swoje wyroby na mieszkańcach,jak macie dobrego znajomego gastrologa to smacznego - jednym słowem---SYF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 00:59 Że młodzi to od razu muszą byc niedoświadczeni?? Szef baby ma 6 letnie doświadczenie w robieniu pizz w m.in Tarnobrzegu i Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbudisone Re: BABA JAGA 10.01.08, 17:04 ten chudziutki pizzer,ktory krecil pizze w METRO to ma byc superpizzer??-chyba slabo!!w METRZE byla najlepsza pizzawka-robil ja kolo,ktory tam pracowal lata-nie bylo lepszego placka w miescie.na zmiane podbijal wlasnie obecny pizzer z baby jagi,a pozniej chyba po transferze chudego do BJ pizzawke robila pewna sredniego wieku pani-kompletna porazka!!dawno nie bylem w pizzeriach w tbg,wiec sie nie bede wypowiadal co do jakosci-bo jestem nie na bierzaco.w BJ jadlem dla skosztowania na samym poczatku-dobra,bez zarzutow-nie wiem jak teraz!!zycze sukcesow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam mniam Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 02:15 a jak kiedyś pisałem, że tylko TERTIO to mnie ktoś skrytykował. gorąco polecam, spróbuj a przekonasz sie sam i rozwieją sie wasze wątpliwości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz PIZZY Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:03 jak tobie nie smakuje to nie znaczy że komuś może nie smakować. Pizza jest dobra tylko sosy z Biedronki i to mam tej Pizzerii do zarzucenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 09:55 ta pizza to cos okropnego mamy ich troche w miescie ale ta jest wyjatkowo niedobra mieszkam w bloku obok i mialam nadzieje ze bede czestym bywalcem a tu taka lipa nnnnniepolecam nikomu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunka Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:09 Ja równiez nie polecam, była za słona i twarda, równiez polecam Tertio mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: BABA JAGA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.07, 13:39 A ja polecam wszystkim smakoszom pizze z Pizzerii "Quattro". Mieści się w pasażu handlowo - usługowym przy ul. Wyspiańskiego. Warto sie wybrać. Naprawdę nie pożałujecie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ea Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:48 A ja lubię z GRAFFITi i ostatnio BERG jest niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: BABA JAGA IP: 80.51.159.* 01.09.07, 12:59 quatro, ta dobre sobie, najpaskudniejszy, skamienialy i odgrzewany w mikrofali syf jaki jadlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 00:57 To pokaż mi gdzie w biedronce mają takie sosy. Sosy są robione na miejscu na bazie sosów kupowanych w "Seriuszu" - dla mniej wtajemniczonych: "Seriusz" to hurtownia spozywcza, specjalizująca się w produktach do pizzerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZKA Re: BABA JAGA IP: 80.51.159.* 10.08.07, 15:11 ja na pizze nie chodzę często zamawiam.A tu moi drodzy w waszych wypowiedziach na odległość śmierdzi konkurencyjną zawiścią . "BABO JAGO"życzę powodzenia pomimo tego jadu ze strony konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: BABA JAGA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.07, 16:25 Dużo ludzi chwali Terrtio ,ale nie wiem czy większość pamięta jak ta pizzeria zaczynała jaka tam była pizza.Myśle że z czasem każda nowo powstała pizzeria poprawia walory smakowe swojej pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AV Harrier Stop z Antyreklamą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 17:35 Jak masz jakieś żale to idź na żal.pl Co to kogoś obchodzi że tobie tam nie smakowała. Mi np pizza tam smakuje jedyne co to te sosy ale do pizzy naprawdę nie ma się o co przyczepić. Ten wątek to po prostu jedna wielka antyreklama co świadczy o tym że jednak Pizzeria Baba Jaga cieszy się dobrą opinią i ktoś chciał tej pizzerii zaszkodzić Ten wątek to antyreklama i ściema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stop z Antyreklamą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:40 Nie jest to zadna antyreklama konkurencji Pizza tam jest rzeczywiście beznadziejna i moja sprawa czy opinie na jej temat zamieszczę na forum Tbg czy żal.pl Napisałam tą opinię bo mi się zrobiło szkoda pieniędzy wyrzuconych w błoto i moich domowników, którzy to jedli. Syn wprost mnie zapytał: mamo a dlaczego ta pizaa jest pusta? Aluzja do dodatków, których trzeba szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Stop z Antyreklamą IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.07, 20:28 ja nie jadlem pizzy z tej pizzeri i pewnie nie zjem jak kiedys widzialem jak chyba wlascicielka robila zakupy w lidu biorac najtansza tandete laczanie z sokami i jam mam to jesc i jak zamowie sok to dostane jakis nopoj za 2zl za 2l z lidla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Stop z Antyreklamą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:56 No jak znajdziesz w lidlu taki sok za 2 zł jakie są w babie to ja Ci dam za niego 5 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilianos Re: Stop z Antyreklamą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 00:54 Rozwożę tam pizze i robie zakupy. Żadnej tandety się nie kupuje, tylko normalne produkty jakie nacodzień sie kupuje do domu - a przecież wiadomo, że nikt do pizzy nie doda najdroższej szynki! Większość produktów pochodzi z hurtowni spożywczych. A te soki o które ktoś mało inteligentny napisał prawdopodobnie przeznaczone były dla personelu, bo dla klientów dostępne są soki firmy "Toma", które do najgorszych nie należą. Poza tym soki są nalewane przy klientach i nie wiem w jaki sposób miałby ktoś dostać jakąś tandetę z lidla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilianos Re: Stop z Antyreklamą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 01:02 Rozwożę tam pizze i przeważnie je pakuje do pudełek i jakoś się nie spotkałem z tym żeby na pizzy brakowało dodatków, no chyba że ktoś sobie zamówił "margeritę" i chce nie wiadomo co tam znaleźć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: BABA JAGA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.07, 00:33 A ja raz jadlem na miejscu i byla dobra ale raz zamowile do domu i byla tragedia wiec puki co jest 1:1 i mysle ze nie ma co przesadzac trzeba sprubowac jednym smakuje jedno ciasto a innum drugie i to wszystko a muzle ze nikt od 10 zl wydanych nie zbankrutuje zeby odrazu pisac to czy owo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: BABA JAGA IP: 80.54.16.* 14.08.07, 22:17 Jak zamówiłem pizze z baba jagi to wogule smaku tam nie ma jeszcze dodatkowa gratis dostałem nie polecam tej pizzeri i przez prawie dzień po tej pizzy mnie czysciło i przeżynało polecam pizzerie tertio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:54 E tam. W sumie jadłam tam dwa razy i za pierwszym razem (chyba z tydzień po otwarciu) rzeczywiście było kiepsko - ciasto twarde i mało dodatków- ale skusiłam się wczoraj i było o niebo lepiej :) a co do soków w pizzerii, to takich w lidlu nie widziałam. Ogólnie to teraz duży plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:21 Wszystko by było ok, (nie jadłam tam i nie mam zamiaru), gdybym mogła jeszcze spokojnie posłuchać w domu radia lub oglądnąć tv, nie słysząc rechotu niewyżytych lasek siedzacych w "ogródku" tej pizzeri, nawet jak balkon jest zamknięty nie da się wytrzymać do północy się wydzierają, jak dobrze że już się chłodniej robi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polop Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:45 Jadłem pizze u baby jagi KATASTROFA nawet 2-gratis nie pomoże a co tych Lsek co siedzą to się zgadzam SUKI żyć nie dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 00:47 Ja tam rozwożę pizze od samego początku. fakt - na początku przepis na ciasto powodował, że pizza po wystygnięciu była twarda, ale przepis zmieniono i jest ok. Jem tam prawie codziennie pizze i mi bardzo smakuje. Co do 'lasek' głośno się zachowujących to są to klientki takie jak wy więc pretensje miejcie do siebie - założę się, że nie jednej z osób tu piszących zdażyło się po pijaku głośno zachowywać, a taras jest do tego niestety dobrym miejscem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:13 No może i taras jest dobrym miejscem, ale nie pod oknami mieszkań gdzie mogą spać małe dzieci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 00:00 Hmm myślę, że to nie jest wina właściciela, że akurat masz okna wychodzące na jego taras. I to już pewnie tak było zanim pojawiły się dzieci, więc mogłaś to przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:57 Nie ma problemu i tak w tym miejscu żadna knajpka długo nie przetrwała, życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 14:58 Taras robili w tym roku:)Wcześniej go nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 00:28 ale nie robił go właściciel pizzerii, tylko właściciel lokalu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz 2 Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:45 pizza okropna wrecz podplomyk ze spalonym serem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:16 to jakas wielka pomylka ta pizza okropienstwo wlasciciel niech pojdzie do naprawde dobrej pizzeri i skosztuje moze sie cos nauczy jak ma smakowac pizza a nie wymiociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilianos Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 23:55 taa gratuluje elokwencji i dobrego humoru. Ciesze się, że konkurencja nie śpi, ale takie wypowiedzi to jest żenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: BABA JAGA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.09.07, 10:33 do smakosza 2:czy ty kiedykolwiek jadłeś podpłomyk? to jest pycha a ty nie masz bladego pojęcia jak smakuje.Jeżeli tak smakuje pizza to gratuluję Babie Jadze!Mam tylko 60 lat i nie z jednego pieca podpłomyk jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 15:54 Pizza średnia berg,tetrio,da grasso lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swolezers Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 12:23 no nie wiem dlaczego tak psocicie na babe jage. moze jakiś wcześniej był inny właścicie albo kucharz albo jeszcze coś? jadłem wczoraj (25.x.07) i jest super, dodatków cała masa, nie było miejsca gdzie same ciasto, szyneczka, boczuś, salami, pieczarki, dużo sera, wypieczona i pachnąca, a sosiki super, te opinie to chyba konkurencja wpisuje. nie wspominająć o małej pizzy gratis do XL . osobiście polecam iść i się przekonać że te negatywy to PIS-owska propaganda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 12:56 Wczoraj był 24-ty, uwierz mi nie jestem konkurencją, poprostu konsumentem:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: BABA JAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 20:40 Dajie im czas bedzie tak jak z innymi pizzeriami najpierw spoko mniam mniam a pozniej totalnie malo skladnikow - jeszcze chwile niech zlapia ludzi a potem zrobi sie lipa jak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: BABA JAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:51 a co to innego polskiego jedzenia nie ma? Np schabowy z zasmażaną kapustą i niech się wszystkie pizze schowają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasior Re: BABA JAGA IP: *.pilicka.pl 07.11.07, 20:55 A ja byłem tam kilka razy na pizzy i była zajebista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: BABA JAGA IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.07, 12:50 ale jak tam chcesz wozic pizze to musisz umiec pare mocnych słów takich ja h.. kur... spierd.. byłem kiedys świadkiem jak szef lub pracownik pizzeri zbeształ starszego pana za to ze mu nie zjechał zdrogi(było to przy samej pizzerni) choc tamten miał pierwszenstwo!!! nie zapomnij napisac w CV ze tez tak potrafisz napewnodostaniesz prace Odpowiedz Link Zgłoś
szpil-eczka Re: BABA JAGA 18.12.07, 12:08 Wow:) Miałam okazję, a może to była poprostu ciekawość jak jest naprawde odwiedzić tą pizzerie niedawno i powiem tak, czekaliśmy ze znajomymi ponad 40 minut przy stoliku na zamówienie, ok była dobra. Jednak wiecej tam nie pójdę, jakiś dziwny klimat tam panuje o wszystko trzeba się prosić, no i tłumaczenie z pretensjami, że mają dużo zamówień na wynos...jakoś do mnie nie przemawia niech wezmą mniej zamówień albo dodatkowy piec jak nie wyrabiają. Obsługa też nie ma co robić tylko gadać ze znajomymi a na stolikach sterty naczyń i brudne popielniczki blle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś