Gość: Ania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.08.07, 11:11 Potrzebuję pomocy, bo nie wiem do którego pediatry najlepiej zapisać noworodka. Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunka Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:03 Witold Kłoda w przychodni nr,3 Nigdy sie na nim nie zawiodłam, a mam dwoje małych dzieci, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 13:51 niech cie reka boska broni do tego hmm doktora dziecko zapisac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoń Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 14:55 ja jestem jubilerem hihihihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bis Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 16:34 Jak masz kasę do do Nocon jak nie to cię oleje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:58 Nie przesadzaj Bis!Dr Nocoń od 17-tu lat jest lekarzem rodzinnym mojego syna.Nie mam jej nic do zarzucenia.Nigdy nie miał dla Niej znaczenia nasz status finansowy.Nigdy jej nie płaciłam podczas wizyt w przychodni,oczywiście poza sytuacjami gdy byłam z wizytą prywatną w domu.No ale to chyba naturalne,że wizyta prywatna kosztuje? 50 zł to chyba niezbyt wiele podczas gdy inni lekarze żądają 80, a niektórzy nauczyciele np.fizyki na 60 minut korepetycji biorą 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cis Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:10 Od kiedy to Nocoń jest rodzinnym jest tylko pediatrą a rodzinny to trochę więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:43 cis czy bis, Noconiowa przyjmuje nie tylko dzieci, dorosłych też. Napisałam,że jest lekarzem rodzinnym mojego syna, aby podkreślić fakt,że nasz kontakt z tą lekarką jest bardzo długi.A czy ona może być rodzinnym czy nie, nie ma żadnego znaczenia.Teraz każdy sam sobie wybiera lekarza i chodzi do kogo chce.Nie powinieneś również pisać "tylko pediatrą", bo według mnie pediatria to jedna z najbardziej odpowiedzialnych specjalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 17:00 dr Mudrecka w przychodni nr 1 swietny lekarz a do tego super zyciowa babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Pediatra IP: 80.51.159.* 11.08.07, 21:11 do dr. Mudreckiej /przychodnia nr 1 Tbg. świetny pediara i nieżałuje kasy na leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:18 tylko nie do Wilkowej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 18:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miunka Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:36 Jak jesteś taki mądry to czego nie interweniowałeś przed szczepieniem?? A teraz od debili wyzywasz publicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:21 bo jak bylo szczepienie , to akurat bylem za granica w pracy i dopiero po przyjezdzie sie o wszystkim dowiedzialem,i cale szczescie dla doktorka ,ze mial wtdey urlop,bo roznie by sie to moglo skonczyc,ale po rozmowie z Pania drWilk,dalem sobie z nim spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:01 ja równiez polecam panią Mudrecką! Nikt tu nie porószył...myślę istotnego tematu jakim są przepisywane leki! Mudrecka przepisuje TANIE i skuteczne leki! Zawsze, bynajmniej w moim przypadku własciwie stawiała diagnozę... Podczas gdy p. Nocoń przepisuje leki 3 razy droższe....może i też skuteczne, ale skoro i te tańsze i te droższe są skuteczne to po co przepłacać! i to własnie pani Mudrecka nie zwraca uwagi na zasobność portfela rodzica, wręcz przeciwnie gdy tylko może zastąpić lek tańszym robi to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pediatra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.07, 11:27 A możecie mi napisać w jakie dni Pani dr Mudrecka przyjmuje zdrowe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judytka Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 07:18 p. Mudrecka jest aktualnie na urlopie do 20 sierpnia, a w jakie dni przyjmuje dzieci zdrowe to aż tak dobrze sie nie orientuje...ale mozna zadzownic do rejestracji i zapytac 8222749 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pediatra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.07, 08:39 Polecam danute pawlak z przychodni nr 3 chodze do niej juz 20 lat. Super babka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pediatra IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.07, 14:43 Dzięki wielkie za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 16:20 tylko dr. nocoń, jedyny profesjonalista w tbg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~kropka Re: Pediatra IP: 195.117.226.* 16.08.07, 08:47 Ja także polecam dr Mudrecką - bardzo miła osoba i kompeteny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 17:58 uwazam iz nie ma lepszego lekarza w Tbg niz dr MUDRECKA swietny lekarz ktory nie zaluje pieniedzy na badania kiedy trzeba zawsze przyjmie przepisuje tanie i skuteczne leki zawsze pyta drozsze czy tansze ma swietny kontakt z dziecmi co jest uwazam bardzo istotne a przyjmuje w poniedzialki i piatki od 11-18 a w pozostale dni od 8 do 15 szczerze polecam juz 8 rok lecze u niej dziecko i wszystko jest jak powinno byc w sluzbie zdrowia za nasze ciezkie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra IP: 80.51.159.* 16.08.07, 19:50 a co sądzicie o pasierbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra IP: 80.54.16.* 21.08.07, 18:17 jest w pozadku chodze z moim dzieckiem i z soba nie nazekam jest dokładny i dbajacy o swojego pacjenta naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:50 Podpiszę sie pod Mudrecką, dobrze stawia diagnozy, leczy tak aby wyleczyć i nie wyniszczyć organizmu, dzieci ją lubią. Pawlakowa była moim pediatrą, niby spoko ale gdy gorączkowałam w nocy i mama poprosiła ją o pomoc(ten sam blok) to kazała dzwonić po pogotowie i w ogóle nie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
nieniesia Re: Pediatra 22.08.07, 14:17 Ja polecam dr Dziedzic jestem z niej bardzo zadowolona. Gdy jest na urlopie zastępuje ją dr Mudrecka też spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa Re: Pediatra IP: 80.51.159.* 23.08.07, 20:12 oczywiscie ze dr Mudrecka najlepszy pediatra konkretna,zdecydowana a co najwazniejsze mila i zawsze ma czas dla pacjentow jesli potrzeba pomocy nie odmowi a w przychodni czesto przyjmuje po godzinach pracy gdy sa pacjeci nikogo nie odeśle, polecam nie tylko dla dzieci ale i dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Pediatra IP: 80.51.159.* 30.09.07, 09:28 w tbg nie ma dobrego lekarza.. ten kto mowi o jednym, ze jest dobry to inny powie "nigdy do niego nie pojde".. i taka jest prawda.. lecza dzieci jak sie im uda.. nic dziwnego jak przepisza mocny antybiotyk, ze przechodzi dziecku... umarlego z grobu podniesie taka dawka jaka daja... ja bylem z dzieckiem u niejednego lekarza i stwierdzam, ze nastawieni sa na kase a nie na pomaganie.. dziecko to chodzace 50 zł.!!! i tylko wizyty kontrolne i kolejna kasa.. ale zeby przepisali jakies badania to nie ma co sie ludzic... jak samemu sie nie zrobi za swoja kase.. leki oczywiscie przepisane sa drogie i czesto JEDNEJ FIRMY < pozniej sponsoruje ta firma tropikalne wakacje doktorkowi i calej rodzinie>....lekarze czesto nie myja rak jak badaja dziecko, pozniej biora w lape pieniadze brudne i pozniej badaja kolejne dziecko i nie daj Panie Boze paluchy wkladaja do buzi malemu dziecku...to co dzieje sie teraz jest dla nas wstydem na arenie miedzynarodowej...niech odejda starzy niedouczeni lekarze a zastapia ich mlodzi i jeszcze pelni zapalu...jeszcze....biedny lekarz zarabia tak malo..ledwo mu starcza a chalupy takie na dzikowie wybudowane, ze ma sie na czym oko zawiesic...dzieci lekarzy mieszkanaka w apartamentowcach w warszawie, krakowie < przyklad wziety z zycia>, bryka, wakacje, sporty, rozrywki... jak za ich marne pensje tak sie utrzymuja to nie wiem jak to robia.... dajemy kase a i tak maja olewajacy stosunek do nas.. jestem zalamany tym co dzieje sie w polsce... Odpowiedz Link Zgłoś