Gość: kicio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 13:17 Zaczynają wqróble ćwierkać o starcie Janka na Posła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Erni Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 14:14 Chętnie na niego zagłosuję żeby już stąd poszedł i pozwolił żyć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z miasta Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.07, 16:27 Raczej Prezydent Jan Dziubiński nie zdecyduje się na start w najbliższych wyborach parlamentarnych. Z całą pewnością więcej zrobiłby dla Tarnobrzega niż obaj obecni posłowie razem wzięci. Wybierajmy kompetentne osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Dziubiński na Posła ? IP: 80.48.35.* 11.08.07, 19:42 Właśnie - wybierajmy ludzi KOMPETENTNYCH i to nie tylko na posłów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobel Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:57 Wróble już tak ćwierkają od bardzo bardzo dawna i zawsze przed wyborami(1997, 2001, 2005). Tarnobrzeg ma "dobrego" prezydenta i miałby "dobrego" posła. Powodzenia. PS A z jakiej listy miałby startować tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 20:24 nie mieszajcie chlopu w glowie, bo uwierzy w swoja gwiazde. W Tarnobrzegu jest kims, a w sejmie zrobi to co i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczyk Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 22:04 Co to znaczy jest kimś w Tbg? Być kimś to znaczy mieć twarz, on jest tylko prezydentem, jest bo jest ale twarzy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xero Re: Dziubiński IP: *.merinet.pl 12.08.07, 07:49 on już tak wiele razy był wybierany, mimo tak ostrych ataków nielicznych, ma olbrzymie zaufanie społeczne, wśród zwykłych mieszkańców, a nie forumowych napinaczy. Tyle że gdy słyszę słowo "Dziubiński" myślę prezydent Tarnobrzega, gdy słyszę "prezydent" myślę Dziubiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:24 Ja nie wiem, co wy macie do swojego prezydenta. W Kolbuszowej wybraliśmy do Sejmu p. Chmielowca, który był starostą. I chyba nikt nie narzeka, bo przez dwa lata ściągnął sporo funduszy. Warto głosować na samorządowców, bo oni mają jakieś pojęcie o inwestycjach i pieniądzach. Mieszkałam i studiowałam przez trzy lata w Tarnobrzegu (PWSZ). Uważam, że miasto jest dobrze rządzone. Ja i tak będę głosowała na swojego posła, a wy się przestańcie obrażać, bo czasami (z sentymentu) czytam to forum i myślę, że piszą na nim wciąż ci sami ludzie, którzy nie mają władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_pwsz Re: Dziubiński na Posła ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 00:06 Poseł z Kolbuszowej ściągnął jakieś pieniądze na Podkarpacie?! Sprawdź w wykazie głosowań, on zawsze głosował przeciwko pieniądzom dla Podkarpacia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 01:24 Żaden z obecnych posłów PiS nie głosował za pieniędzmi na Podkarpacie w budżecie na 2007. Tylko Jurek i Kłeczek dostali po 1000 zł grzywny od Kuchcińskiego za poparcie poprawek korzystnych dla Podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.07, 12:52 Do Ewy. Mysle ze nie rozumiesz roli posla, ktora jest scisle okreslona. W komuniznie posel byl wladza sam dla siebie, niewiele mogl, ale czasem cos zalatwil, nie bede tego tematu rozwijal, szkoda czasu dla temtego okresu. Dzisiaj posel uchwala ustawy, decyduje o ustroju panstwa. Rola tzw. zalatwiacza jest znikoma, posel moze byc, przepraszam ,wytrychem dla tych co maja inicjatywe. Wladza lokalna, dyrektor szkoly, inni, musza miec wizje i inicjatywe, musza miec wiedze w sposobie pozyskania srodkow, wiedze w napisaniu takiego czy innego programu, wowczas posel moze pomoc otworyzc drzwi. To co pisze Ewa jest poprostu nieprawda.Rozumowanie twoje prowadzi do korupcji. Kazdy niech swoja role wykonuje nalezycie, nie trzeba miec zbyt dozych wplywow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jow Re: Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.eranet.pl 15.08.07, 15:42 Tylko wybory większościowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 15:41 co taki poseł może załatwić on jest tylkomaszynką do głosowania musi głosować tak jak przew. klubu sobie zażyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.eranet.pl 18.08.07, 14:54 Niestety to jest prawda. Wszyscy posłowie PiS mogliby siedzieć w domach, a w sejmie zostawić tylko upoważnienie Kuchcińskiemu, że będzie głosował w ich imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Żaden z posłów PiS nie głosował za regionem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.07, 05:48 Ale nie taki profesjonalista jak Dziubinski - uczciwy, prawdomówny, . Odpowiedz Link Zgłoś