06.11.07, 23:11
Czy orientuje się ktoś kiedy najlepiej składać podania na staż? Z tego co wiem
to teraz trwają staże i jak na razie nie ma finansów na kolejne. Interesuje
mnie staż np. w Domu Dziennego Pobytu, w MOPR-ze i innych podobnych ośrodkach,
gdyż studiuje pedagogikę. Jeśli ktoś wie gdzie chętnie przyjmują proszę o
informację. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 88mlodziutka Re: staż ??? 07.11.07, 02:06
      ja to tego to nie wiem, ale nie wiem czy wiesz, ze około 2 tyg. temu zaszły
      pozytywne zmiany w płatnościach za staż i teraz miesięcznie jest to chyba 670zł:)
      • jaaa_tbg Re: staż ??? 07.11.07, 16:44
        Pierwsze słyszę, ale to mnie dziwi, bo moje koleżanki są na stażu i biorą
        niecałe 500zł i nawet kilka dni temu odbierały wypłatę i było tyle samo:/
    • Gość: ddddddddddd Re: staż ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 15:45
      nie ma szans
      • Gość: ktos Re: staż ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 20:56
        Nie licz na to że przez nasz tarnobrzeski UP coś znajdziesz.Musisz sama
        pochodzić po placówkach i popytać i sama sobie znaleźć. Jak już znajdziesz to
        wtedy idź do UP i złóż podanie .Nie daj się zwieźć głupim opowiastkom o braku
        pieniędzy , bo w ten sposób poczekasz sobie parę miesięcy a może i lat.Nie licz
        też na to że z UP dostaniesz jakąś propozycję pracy , tam jedynie możesz
        wysłuchać parę nie miłych słów jak pani urzędniczka nie będzie miała humoru ,co
        zdarza się niestety bardzo często.
    • Gość: jaaa_Tbg Re: staż ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 22:31
      Właśnie tak mam zamiar zrobić, pochodzę i poroznoszę podania. Na pewno nie będę
      patrzyła na UP, bo rzeczywiście bym się nie doczekała :/
      • Gość: tez_szukam Re: staż ??? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.11.07, 18:21
        nie chce psuc twojego zaanagazowania ale UP kase na staze bedzie mialo w
        lutym...mozesz zanlezc sobie sama staz i tak wlasciwie trzeba zrobic ale bez
        skierowanie UP nie pojdziesz na staz a oni cie nie wysla bo nie maja kasy...wiec
        i tak pozcekasz sobie do lutego albo i pozniej bo oni mimo ze kase maja to taki
        zaplon ze pwenie dopiero w kwietniu bedzie mozna isc na staz ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka