Gość: artur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:41 czytając jego wypowiedzi stwierdzam że jest to jakiś chory człowiek.czlowieku lecz się.czy macie podobne odczucia?moze jest jakis sposób zeby tego id...te zablokować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asterix Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.11.07, 09:59 powtarzasz sie, wolnosc slowa dokod nikogo nie wyzywam nie maja prawa mnie bloknac, a poza tym ten temat juz byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 10:29 a obraził cię czymś? Czasem sobie chłopak pożartuje i tyle.Mnie on nie przeszkadza, a nawet go trochę lubię.Zresztą po co zakładasz kolejny temat o Asterixie,jeden już mamy.Im więcej o nim piszecie, tym bardziej staje się znany.He,he.Asterix pozdrawiam.A może to ty sobie robisz tę darmową reklamę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 27.11.07, 10:38 nie robie sobie reklamy bo zamiast jechac na wypoczynek zlapalem zapalenie pluc wiec nie jest mi do smiechu, a taka mala ciekawostke w styczniu bedzie premiera filmu "Asterix na olimpiadzie" premiera bedzie co dziwne swiatowa w Polsce. www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=41749 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: asterix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.07, 13:07 no widzisz,staniesz się więc jeszcze bardziej popularny!Co do zapalenia płuc kto ci kazał wystawiać popiersie do wiatru??Nie wiesz,że lato juz się skończyło i w te klocki niedobrze bawic się na świeżym powietrzu? Zdrowia życzę.:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 04.12.07, 19:04 czy to prawda ze forumowicze maja mi pomnik na srodku czerwonego postawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: asterix IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.07, 08:29 Nie dajcie się nabierać. Wielu ludzi tak sie podpisuje, Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: asterix IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 05.12.07, 08:36 tylko ze orginalny asterix ma IP z pilickiej, a nie jak powyzszy oszust Odpowiedz Link Zgłoś
as-terix Re: asterix 05.12.07, 08:59 sie zarejestrowalem zeby znowu jakies mendy sie pode mnie nie podszywaly Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: asterix 05.12.07, 17:15 faktycznie albo taki glupi albo taki chory... Takie pier...y pisze... Odpowiedz Link Zgłoś