Dodaj do ulubionych

nie polecam dr.Dyzia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 00:56
latem bylam u pana dokotora Dyzia wyleczył mi zeba i powiedzial ze jest
dobrze... ale zab bolal.. bolal...bola...i bola.. wkoncu przed swietami bolal
tak ze czaszke rozsadzalo wiec poszlam do niego i zapytalam czy przyjmie z
bolem.. ale pieleginiarka powiedziala ze pan doktor nie przyjmie... chcialo
mi sie plakac swieta sie zblizaja zab boli niemilosiernie i gdzie tu znalezc
dentyste po godz. 16.00 okazalo sie ze w przychodni na targowej jest
przesymatyczna pani doktor Tukendorf-Marzysz ktora przyjela mnie bardzo już
puźno i nie odmowila byla bardzo mila i trucizne do zeba wlozyla ze
znieczuleniem
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 08:34
      popieram -Dyzio nie polecam
      • Gość: mateusz Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 09:47
        z podobnych powodów nie polecam. Zarozumialstwo i pycha
        • Gość: szymon Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 09:57
          Zwykły znachor który patrzy się nahapać tanim kosztem,a o leczeniu
          nie ma pojęcia. A pomocy z bólem nie powinien odmówić. To jest tak
          zwany lekarz.
          • Gość: D:D Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 12:45
            Ja również kiedyś przyszedłem do niego z bólem i mnie nie przyjął Cham zbolały
            !! Pożyczcie wesołych świąt sprośnej świni!!
            • Gość: zadowolony Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.07, 21:46
              A ja polecam chodzę do doktora z młodym człowiekiem i jestem bardzo
              zadowolony, synek również. Trafiliśmy do doktora również z bólem
              zęba byliśmy u kilku lekarzy niestety musieliśmy czekać w dosyć
              dużych kolejkach u doktora dziecko mimo dużej kolejki zostało
              przyjęte poza kolejnością. NAprawdę polecam. No cóż niektórzy
              potrafią tylko narzekać.
              • Gość: hanter23 Re: nie polecam dr.Dyzia IP: 80.48.35.* 24.12.07, 22:08
                jak patałach to proszę sie nie dziwić, że człowiek narzeka i to
                jeszcze musi płacić i od nowa robic zęby. Jak ktos potrafi leczyc to
                nie narzeka na lekarza, pozdrawia i zycze miłego leczenia zębów u p.
                dr Dyzia.
    • Gość: hanter23 Re: nie polecam dr.Dyzia IP: 80.48.35.* 24.12.07, 22:06
      nie znam dr. Dyzia, ale znam dr, Jakuszewskiego, który przyjmuje na
      osiedlu Miechocin i jest cool, leczy ze znieczuleniem i jest bardzo
      dokładny i przyjmie każdego z bólem. W dodatku jest bardzo
      sympatyczny i jest bardzo dobry w tym co robi, polecam każdemu. A co
      do p. Marzyszowej jest również bardzo fajna i też dobrze robi ząbki
      i jest badzo miłą doktorką, polecam, wesołych świąt.
      • Gość: reńka Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.07, 15:39
        Niestety,też nie polecam tego dentysty. Przed laty przy ekstrakcji zostawił mi
        korzeń.Rwać nie potrafił. Do leczenia na pewno nie poszłabym.
      • Gość: pacjent Re: nie polecam dr.Dyzia IP: 80.54.16.* 01.03.08, 22:26
        Dr Jakuszewski jest super!!!!!!
    • Gość: Andy a ja nie polecam pani Tukendorf Mażysz. IP: 195.205.230.* 25.12.07, 23:13
      kiedyś były święta , wypadł mi opatrunek . miazga na wierzchu , boli a ona robi
      wielką łaskę , za zaciapanie fleczerem )3 minuty pracy ) w przychodni TPB
      skasowała 20 zł.
      • Gość: Aneczka Re: a ja nie polecam pani Tukendorf Mażysz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 00:20
        Tukendorf-Mażysz bardzo miła i uprzejma tez mialem problem na świeta
        z zebem
        • Gość: matylda Re: a ja nie polecam pani Tukendorf Mażysz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 07:29
          raz korzystałam z usług p. doktor i zgadzam sie z opinia poprzedników
    • Gość: endi Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 20:42
      również dyzia nie polecam-fuszerant I klasa, mi zęba jednego leczył
      trzy razy, za każdym razem wylatuwała plomba, za trzecim razem
      powiedział że musimy się teraz za tego zęba wziąść poważnie-nic
      innego jak dupek
      • Gość: benny Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 08:16
        podobno Dyzio wyjeżdża do Irlandii, tam nie czytaja forum to sie
        troche utrzyma
        • Gość: swój Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 19:47
          nie ma co się skarżyć na forum, za niewywiązywanie się z umowy zawartej z NFZ
          /pobieranie opłat za procedury finansowane przez fundusz, odmowę przyjęcia z
          bólm/ grożą wysokie kary - kilka zgłoszeń i po kontrakcie
          • Gość: pismak Re: nie polecam dr.Dyzia IP: 195.205.230.* 27.12.07, 23:58
            a słyszał kto kiedyś o rozwiązaniu kontraktu z powodu skarg
            pacjentów?. JUz tam mafia lekarska krzywdy sobie zrobic nie da.
            Nawet jak zaszyja nożyczki w brzuchu, to pacjenta oskarżą o kradzieć
            mienia społecznego ze szpitala.
      • Gość: vendy Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 10:30
        miałam podobną sytuację. Też nie polecam
    • Gość: kaja Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:53
      A zawsze tyle ludzi ma u siebie w gabinecie, jakby był zły to by nikt do niego
      nie przychodził
      • shaz-za Re: nie polecam dr.Dyzia 04.01.08, 18:01
        chodza do niego ludzie ze wsi ktorzy szukaja pierwszego lepszego dentysty, a
        czlowiek sie okazuje ze jet kowalem (do koni kucia) a nie specjalista dentystycznym
        • studentka_lub Re: nie polecam dr.Dyzia 01.03.08, 22:35
          Dyzia nie znam, chodze do dr Treli i jestem bardzo zadowolona, zawsze mnie
          przyjął jak mnie bolał ząb, w niedziele też się raz zdarzyło
    • Gość: iga90 nie polecam tego gabinetu! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.14, 09:12
      Bardzo się zawiodłam na tym stomatologu. Słyszam różne opinie ale takiego dentysty w swoim życiu jeszcze nie spotkałam. Zarejestrowałam się do niego na NFZ do wyrwania ósemki, która się psuła i dodatkowo krzywiła mi jedynki( do tego wniosku doszła dentystka, u której leczyłam zęby wcześniej). Pan Dyzia zaprosił mnie do gabinetu. Doskonale wiedział z jakim problemem przyszłam. Zaprosił na fotel postukał zęby i rozwiercił mi dziurę na całego zęba w szóstce bez mojej zgody!!! Ludzie gdzie tu logika ja się pytam?! Jakim prawem bez konsultacji z pacjentem rozwierca się zęba, którego nie miał leczyć? Kiedy już skończył swoje "dzieło", oświadczył że zęba trzeba leczyć kanałowo i pyta się z uśmiechem na twarzy czy ma to zrobić teraz? Zapytałam o cenę ponieważ wiedziałam że takie zabiegi nie są tanie- 300 zł odrzekł. Podziękowałam. Zdaję sobie sprawę że trzeba będzie zrobić tego zęba i nie przecze że nie był on zepsuty. Ale przyszłam do niego z innym problemem! Prywanie kanałowo tego zęba to ja sobie zrobie u dentystki która robiła mi już dwa zęby za połowe ceny z tego co ten niepoważny człowiek. W taki sposób podejrzewam zarabia na życie. Ktoś przychodzi z problemem ten rozwierca inne zęby, zostawia dziurę i pyta czy kończyć ale to już nie na kasę tylko prywatnie. Nikomu nie polecam tam iść ani na fundusz ani prywatnie. Takie gabinety powinno się zamykać. Tyle w tej sprawie.
    • Gość: Ania Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.04.14, 21:51
      Ja też nie polecam dr Dyzia. 2 lata temu leczyłam zęba kanałowo. Okazało się, że był źle wyleczony. Szukałam innego dr aby przeleczyć go powtórnie, ale nikt nie chciał się tego podjąć. Było ryzyko, że stracę zęba. Robiłam prześwietlenie 3D i inne badania. Ale udało się, zęba mam. Koszt powtórnego leczenia u specjalisty 1500zł. Niestety do dziś ząb czasem boli. Nic już nie da się z tym zrobić :-(
      • Gość: wrrrrr Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.14, 09:48
        znana jest też historia, jak uszkodził pacjentce szczękę ale z powodu wyjazdu na urlop kazał iść do innego dentysty
    • Gość: ewka Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.14, 10:00
      Zdecydowanie nie polecam !!! Kiedyś nie mał mi wydać 30 zł. Na kolejnej wizycie zapomniał .....
      • Gość: mar Re: nie polecam dr.Dyzia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.04.14, 11:08
        jego mercedes kosztuje...
    • Gość: Magda m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 23:00
      a ja polecam, nie zmienię lekarza, jestem zadowolona! i dziwie się tym komentarzon, ponieważ mi pomógł wiele razy
      • Gość: kasia Re: m IP: *.tbg.edge.wdm.pl 08.06.14, 08:33
        Ja też nie mogę powiedzieć nic złego.Wyjeżdżałam z córką następnego dnia do Kanady i dosłownie z ulicy przyjął nas i wyrwał mleczaka,gdzie u innych był to wielki problem.Nawet w kolejce nie czekałam.
        • hajduk1977 Re: m 08.10.14, 08:29
          wyrwal mleczaka.Faktycznie wielki sukces!
    • Gość: Andzia niestety pieniądze przewróciły w głowie IP: *.flash-net.pl 08.06.14, 08:15
      dentysta przykłada się do pracy przez pierwsze 3 - 4 lata pracy.
    • majdan79 Re: nie polecam dr.Dyzia 08.06.14, 15:29
      Jak juz to dr a nie dr. (kropka)
    • hajduk1977 Dyzio-marzyciel 07.10.14, 20:10
      Partacz i konował. Poszedłem z zębem od którego odpadła połowa ścianki. Ten popatrzył i pyta się mnie ironicznie co z tym zrobić.Odpowiedziałem,zę to raczej on powinien wiedzieć. Wykonał zdjęcie nie informująć mnie o kwocie i przedstawił cenę za odbudowę - 800zł.Wykonał jeszcze jedno zdjęcie innego zeba o którego zapytałem bo nie byłem pewien i skasował za 3 min 50zł nic nie robiąc. Polecam,którzy mają za duzo kasy.
      • hajduk1977 Re: Dyzio-marzyciel 08.10.14, 08:33
        dodam,ze zdjecie miglem sobie odebrac w postaci nagrania na jakis nosnik pamieci bo zdjecia do reki nie dostalem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka