Gość: diesel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 02:53 Vip staje sie powoli coraz wiekszą speluną...co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: johny Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 08:42 niestety to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupil Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:17 był od samego początku. siedemnastoletni łysole w dresach i wypindrzone 15ki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 09:44 Bardzo lubiłem ten lokal, przeżyłem w nim wiele niezapomnianych chwil, jednak od roku nie odwiedzam tego baru. Lokal mówiąc bardzo delikatnie "zepsuł się"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman-tbg Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.01.08, 13:11 Zgadza się.Na początku był porządny lokal a teraz całkowicie zszedł na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.01.08, 14:33 To jest lokal to jest jakaś ciasna dziura a wszyscy się tym podniecają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 13:03 A spóbuj przejść lub przejechać koło Vipa wieczorem ,gdy jest impreza-możeśz dostać buteką od bywalców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: 80.54.16.* 27.01.08, 14:05 Speluna okropna. DJ-e do niczego. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.08, 20:52 No niestety. Mam podobne zdanie, kidyś to był lokal na poziomie, z dobrą muzyką i ciekawym klimatem. Teraz tam nie porozmawiasz bo muzyka nie pozwala. Zrobili dyskoteke w tak małym lokalu, w dodatku puszczają na..ych małolatów co doprowadziło do odejścia wielu stałych ale już byłych klientów. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: 80.54.16.* 30.01.08, 13:29 Jesli chcesz poderwać 15-latkę to polecam spelunę VIP!!!!!do muzyki nie mam nic,tylko do towarzystwa, które tam się bawi!nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoś Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:39 trochę mimo wszystko tendencyjne wypowiedzi 15 tki spotykam w planet in a w vipie troche ciasno czasami za głośno ale klimat jest. poza tym nigdzie nie widzialem zeby sprawdzano dowody a w vipie sprawdzaja osobiscie to przezyłem a zawsze sie ktos moze przemycic generalnie za surowo niestety w naszym miescie 80% klientow to mlodziez i nieuniknione jest ze w kazdym lokalu sie na nich mozna natknac a vip jak chyba kazdy lokal próbuje to zwalczac . dresow tez od dawna tam nie ma zreszta nie widac ich w innych lokalach pewnie nie sa wpuszczani podsumowujac dla mnie vip nie jest spelunką zawsze moglo by byc lepiej ale i tak najwiecej róznych imprez meczyki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoś Re: Vip Pub!piwniczna spelunka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 17:44 teraz zwrociłem uwage na godzine założenia tematu przez diesla :) pewnie został wyproszony z lokalu lub cos w tym stylu ....:) i po powrocie dał temu wyraz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip nikoś to pedał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 19:35 nikoś pedale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoś Re: nikoś to pedał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 08:34 No i wszystko jasne .... Uderz w stół a nożyce się odezwą... Odpowiedz Link Zgłoś