Gość: ala IP: 83.1.116.* 16.06.08, 09:45 czy ktos oszczedzo w tej firmie i co wiecie na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: AEGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 16:05 ja już kilka lat oszczędzam poprzzez aegona, powoli przybywa pieniędzy, jest jeden duży plus można raz na pewien czas zawieszać wpłaty w razie braku środków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jklasdjsa Re: AEGON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.08, 14:09 to takie cos jak AXA czy Generali i inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: AEGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 07:10 ja oszczedzam i uwazam ze zle zarzadzaja srodkami pienieznymi. ja stracilam w ciagu 2 lat 30 tys i ktos moglby powiedziec ze to gielda. tak skoro gielda idzie na leb na szyje w dol to zarzadzajacy pieniedzmi winni przetransferoeac srodki na bezpieczne fundusze. w koncu za to biora oplate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: AEGON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 14:02 To polecam lepsza współpracę z agentem , lub zmianę agenta. Jak co i gdzie Rzeszow biuro Aegon ul.Lisa-Kuli 6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AEGON IP: *.free.aero2.net.pl 01.07.14, 15:04 Śmieszni jesteście, aż mi was żal... Wszystkie instytucje finansowe powstały po to aby zarabiać na was a nie czynić was bogatszymi, żyjecie w iluzji moi dobrzy ludzie. TV wyprało wam mózgi, trzeba zarabiać a nie oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: AEGON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 14:00 Polecam wizytę w biurze Aegon, na podkarpackie w Rzeszowie, ul.Lisa-kuli 6 i tam poprosić o dokładne informacje , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AEGON IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.13, 18:59 Wszyscy się świetnie bawią za Wasze pieniądze, czy góra czy dół a prowizję i tak biorą i mają się w najlepsze. Wyliczenia z sufitu a jak dojdzie co do czego to "my pańskiego płaszcza nie mamy i co nam pan zrobi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AEGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 20:48 Sponsor Ajaxu Amsterdam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pozywamyzbiorowo.pl Re: AEGON 01.07.14, 12:38 Czy masz poliso-lokatę? A może Ktoś z Twojej Rodziny lub Ktoś znajomy zdecydował się na taki gwarantowany sposób oszczędzania, a później dowiedział się, że przy likwidacji pobierana jest spora opłata, sięgająca większości środków na lokacie. www.pozywamy-zbiorowo.pl/networks/forum/thread.339750:1#posting_339750_2083346 A może jest Was więcej? Piszcie na adres: redakcja@pozywamy-zbiorowo.pl Może chcecie walczyć o swoje, poprzez udział w pozwie zbiorowym. Piszcie, zaznaczając nazwę towarzystwa ubezpieczeniowego lub banku, z którym zawarliście umowę, nazwę produktu i kwotę. To jest pomysł na LIKWIDACJĘ opłaty likwidacyjnej. Im więcej Was będzie, tym siła „rażenia” będzie większa. Spróbujmy! JEŚLI CIEBIE LUB TWOICH ZNAJOMYCH SPOTKAŁO COŚ TAKIEGO - ZGŁOŚ TO NAM! A MOŻE MACIE JESZCZE INNE PRODUKTY FINANSOWE, Z KTÓRYCH NIE JESTEŚCIE ZADOWOLENI, BO SĄ W NICH „KRUCZKI”, KTÓRYCH NIE DOSTRZEGLIŚCIE PRZY PODPISYWANIU UMOWY ALBO NIE ZOSTALIŚCIE O NICH POINFORMOWANI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AEGON IP: 67.159.36.* 01.07.14, 13:44 Tak wygląda prywaciarstwo i lichwa. Żadnych prywatnych firm nie toleruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AEGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 16:53 To oddaj też samochód,którym po trzech latach jeżdżenia znudziłeś się...Mieszkanie też,przydałoby się większe.I tak można ze wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś
pomocpolisylex Re: AEGON 24.11.14, 14:25 Witam, Z doświadczenia wiem, że pozwy zbiorowe nie są najlepszym rozwiązaniem w tej sprawie ze względu na niską skuteczność, długi czas toczenia się spraw i liczne opłaty. Najlepszym wyborem który mogę zaproponować jako przedstawiciel Kancelarii LEX z Wrocławia, która półtorej roku skutecznie walczy z nieuczciwymi praktykami firm ubezpieczeniowych, jest pozew indywidualny. Zalety takiego pozwu to między innymi szybszy czas postępowania i większy procent odzyskanych pieniędzy. Jeżeli zdecydują się Państwo na nas to gwarantujemy wygranie sprawy oraz założenie za Państwa wszelkich kosztów sądowych (nawet kilka tyś). Pozdrawiam. www.kancelaria-lex.org/ // (71) 307 08 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: AEGON IP: *.flash-net.pl 01.07.14, 22:16 Pic na wode. Inwestowałem z innymi czarodziejami ale wygląda to tak samo. Po kilku miesiącach wypłaciłem co mogłem, oczywiście byłem w plecy kilka tysiaków. Tego typu instytucje mają jeden cel: zarabiać na Tobie. To czy Ty zarabiasz jest najmniej ważne. Nie pomoże superagent, ani inny magik, bo i tak ostatnie słowo należy do Ciebie i to na Ciebie spadnie odpowiedzialność za straty. Agent umyje ręce. Są lepsze sposoby na inwestowanie a od takich instytucji lepiej trzymaj się z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
barman86 Re: AEGON 12.09.14, 07:49 wspolnypozew.com/grupy/show/pozwy/axa-aegon-skanda-generali To nie jest pozew zbiorowy a indywidualny. Kancelaria ma już sukcesy np. ugody z Nordea Odpowiedz Link Zgłoś