Gość: gburowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 20:15 onet.5q.pl/Gneaboemrt,KHYH,.,.,10m.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: to sie doigrał IP: 83.1.114.* 03.11.08, 20:43 pogratulowac poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xulu głupi do bólu Re: to sie doigrał IP: 83.1.113.* 04.11.08, 16:04 a nie mówiłem ! od początku wiedziałem że z naszym komunistycznym pseudo-moderatorem xulu jest coś nie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: to sie doigrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:43 XSULU czy jak ci tam postaraj się o lepsze wrażenia to dla informatyka nie robi żadnego wrażenia,każdy może to zrobić wciskając ciemnotę spieszę donieść że onet wszczął wewnętrzne postępowanie teraz możesz dostać po łbie i to dużo bo umowa na pewne rzeczy ....... nie jest spisana na hmmm pewne rzeczy. lepiej się wycofaj bo cię zjedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: czysty paraliż strony-reklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:45 XSULU czy jak ci tam postaraj się o lepsze wrażenia to dla informatyka nie robi żadnego wrażenia,każdy może to zrobić wciskając ciemnotę spieszę donieść że onet wszczął wewnętrzne postępowanie teraz możesz dostać po łbie i to dużo bo umowa na pewne rzeczy ....... nie jest spisana na hmmm pewne rzeczy. lepiej się wycofaj bo cię zjedzą oj wiem co mówię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: to sie doigrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:55 ale to jest ocet,a nie onet ,hehe ale strasznie podobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: to sie doigrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 19:47 Haha dziękujemy za informacje bo inaczej nikt by się nie kapnął. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: to sie doigrał 05.11.08, 20:13 Dziwne ze cenzor xulu nie wycial tego watku?!Zatracil xulu proletariacka czujnosc? Odpowiedz Link Zgłoś