Dodaj do ulubionych

szpara między zębami

22.08.09, 18:34
Chciałabym usunąć diastemę między górnymi jedynkami. Myślałam o kompozycie.
Jest w miarę tani cena w granicach 200-300 zł. W tej chwili nie stać mnie na
aparat dlatego myślę nad kompozytem. Czy ktoś miał robiony taki "zabieg"? Może
znacie dobrego dentystę który usunie tą szparę która szpeci mnie od lat :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ia Re: szpara między zębami IP: 83.1.122.* 22.08.09, 19:57
      po co usuwac?ja masz szpare miedzy zebami,zeby mam rowne,kiedys stomatolog
      chcial mi to usuwac ale ja nie widze powodu,ladnie to wyglada taka szparka
      miedzy zabkami:)
    • Gość: d Re: szpara między zębami IP: 83.1.118.* 23.08.09, 08:20
      Z diastemą mozna sie zglosic do pracowni protetycznej-Śnieżka- przyjmuje na Wyszyńskiego. Ale zanim coskolwiek zrobisz z tą szparą między jedynkami mocno się zastanów. Koleżanka usunęła diastemę i teraz żałuje.
    • Gość: d Re: szpara między zębami IP: 83.1.118.* 23.08.09, 08:37
      Sorry- przyjmuje na Zeromskiego- ale to boczna ul. Wyszynskiego
      • nastka87 Re: szpara między zębami 24.08.09, 09:04
        Dzięki, na pewno się tam wybiore. Ale może ktoś jeszcze słyszał o innym
        stomatologu ? Chciałabym zrobić to porządnie a opinie innych są dla mnie ważne.
        Z góry dziękuje za odpowiedzi.
        • Gość: piwosz Re: szpara między zębami IP: 208.77.19.* 24.08.09, 09:31
          mart sie o szpare miedzy nogami, jak tam jakis malaz farba z natrysku psiknie to
          brzuszek urosnie i to nie od piwa...
          • Gość: doradca Re: szpara między zębami IP: *.inowroclaw.mm.pl 24.08.09, 22:33
            Jeżeli nie wyrosły jeszcze 8-ki to nie ruszaj zębów.Kiedy one wyrosną to przy
            dużych zębach zaczyna się często istny cyrk. Zęby przemieszczają się i ta szpara
            między zębami może spowodować "bezbolesne" zmiany.
            • Gość: Andzia Re: szpara między zębami IP: *.flash-net.pl 24.08.09, 23:01
              a co włosy Ci zostają w tej szparce podczas polerki laski ??
    • Gość: zbulwersowany Re: szpara między zębami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 11:54
      Ludzie na tym forum są po prostu chamscy. Człowiek się zwraca o pomoc, radę a
      oni wypisują jakieś głupoty! Banda gó...arzy! Moderator tego forum powinien
      robić porządek z takimi wpisami
    • Gość: ghjj Re: szpara między zębami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:22
      zastanow się bo panowie bardzo lubią jak pani ma takie zabki-
      podobno to taki naturalny afrodyzjak!1 Poważnie!
    • Gość: prodent Re: szpara między zębami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.10, 13:56
      skontaktuj sie ze swoim specjalista
    • Gość: kaska Re: szpara między zębami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.10, 14:45
      Myślę że nic nie powinnaś robić z diastemą . To nie jest wada a taki układ zębów . Pokochaj to , bo za pieniądze każdy technik czy dentysta zaproponuje Ci koronki na dwie jedynki .
      Ale wówczas musi spiłować je na małe kiełki , na które przyklei koronki . Mało tego najprawdopodobniej będą się wyróżniały od pozostałych zębów ( bo kształt kolor jednak inny od naturalnych zębów ) .
      Zapewne naciągnie Cię na koronki na pozostałe ząbki i tak oto staniesz się pacjentką do końca życia !
      Takie koronki pękają , odklejają się i trzeba nowe !

Zrobisz jak zechcesz , ale uwierz mi że dobrze Ci radzę bo sama to zrobiłam 10 temu !
    • Gość: trzepiący koń Re: szpara między zębami IP: *.anonymouse.org 10.01.10, 14:02
      każda laska ma szpare między nogami i jakoś się tym tak nie przejmuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka