Gość: Jajaccek IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 01:46 Czy rokita jeszcze stoi??POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rikisa Re: Rokita IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 07:16 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Czy rokita jeszcze stoi??POzdr. >Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej truje bo >przywożą odpady z innych zakładów!!!! >Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Rokita IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 31.08.01, 02:05 Gość portalu: rikisa napisał(a): > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > Czy rokita jeszcze stoi??POzdr. > > >Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej truje b > o > >przywożą odpady z innych zakładów!!!! > >Pozdrowienia. No to nie zazdrosze smrodu.Wybuchy chloru chyba byly gorsze.Zatruwaly caly okreg.Pozdrawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rokita IP: *.localdomain / 192.168.15.* 29.08.02, 10:02 rokite kupili niemcy pcc ag wiecej na www.rokita.com.pl Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Gość portalu: rikisa napisał(a): > > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > > > Czy rokita jeszcze stoi??POzdr. > > > > >Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej tr > uje b > > o > > >przywożą odpady z innych zakładów!!!! > > >Pozdrowienia. > > No to nie zazdrosze smrodu.Wybuchy chloru chyba byly gorsze.Zatruwaly caly > okreg.Pozdrawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry.pta@netzero Re: Rokita IP: *.nyi-ny-4-239.rasserver.net 02.10.02, 01:33 Czy ktos zadal sobie trud, aby zbadac (ujawnic) ile ludzi Rokita zatrula. Ja znam dziesiatki ludzi z mojego srodowiska znajomych, ktorzy zmarli na raka. Moja mama nie zyje, fakt, ze nie pracowala w Rokicie ale za to jadla dzialkowe produkty zatrute przez przemysl. Tato moj choruje od lat. Reszta mieszkancow wegetuje. Odpowiedz Link Zgłoś
seba1974 Re: Rokita 18.11.02, 10:24 Gość portalu: kry.pta@netzero napisał(a): > Czy ktos zadal sobie trud, aby zbadac (ujawnic) ile ludzi Rokita zatrula. Ja > znam dziesiatki ludzi z mojego srodowiska znajomych, ktorzy zmarli na raka. > Moja mama nie zyje, fakt, ze nie pracowala w Rokicie ale za to jadla dzialkowe > produkty zatrute przez przemysl. Tato moj choruje od lat. Reszta mieszkancow > wegetuje. Bardzo Państwu współczuje okolica cudowna,rokita to prawdziwy dramat...ale jestem ciekaw czy dużo ludzi /w stosunku doliczby mieszkańców /ma tam zatrudnienie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś