IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 28.08.01, 01:46
Czy rokita jeszcze stoi??POzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: rikisa Re: Rokita IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 07:16
      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Czy rokita jeszcze stoi??POzdr.

>Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej truje bo
      >przywożą odpady z innych zakładów!!!!
      >Pozdrowienia.
      • Gość: Jajaccek Re: Rokita IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 31.08.01, 02:05
        Gość portalu: rikisa napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
        >
        > > Czy rokita jeszcze stoi??POzdr.
        >
        > >Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej truje b
        > o
        > >przywożą odpady z innych zakładów!!!!
        > >Pozdrowienia.

No to nie zazdrosze smrodu.Wybuchy chloru chyba byly gorsze.Zatruwaly caly
        okreg.Pozdrawki.
        • Gość: m Re: Rokita IP: *.localdomain / 192.168.15.* 29.08.02, 10:02
          rokite kupili niemcy
          pcc ag

wiecej na www.rokita.com.pl

Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gość portalu: rikisa napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
          > >
          > > > Czy rokita jeszcze stoi??POzdr.
          > >
          > > >Nie wiele z niej zostało jeżeli myślimy o produkcji,natomiast dalej tr
          > uje b
          > > o
          > > >przywożą odpady z innych zakładów!!!!
          > > >Pozdrowienia.
          >
          > No to nie zazdrosze smrodu.Wybuchy chloru chyba byly gorsze.Zatruwaly caly
          > okreg.Pozdrawki.
        • Gość: kry.pta@netzero Re: Rokita IP: *.nyi-ny-4-239.rasserver.net 02.10.02, 01:33
          Czy ktos zadal sobie trud, aby zbadac (ujawnic) ile ludzi Rokita zatrula. Ja
          znam dziesiatki ludzi z mojego srodowiska znajomych, ktorzy zmarli na raka.
          Moja mama nie zyje, fakt, ze nie pracowala w Rokicie ale za to jadla dzialkowe
          produkty zatrute przez przemysl. Tato moj choruje od lat. Reszta mieszkancow
          wegetuje.
          • seba1974 Re: Rokita 18.11.02, 10:24
            Gość portalu: kry.pta@netzero napisał(a):

> Czy ktos zadal sobie trud, aby zbadac (ujawnic) ile ludzi Rokita zatrula. Ja
            > znam dziesiatki ludzi z mojego srodowiska znajomych, ktorzy zmarli na raka.
            > Moja mama nie zyje, fakt, ze nie pracowala w Rokicie ale za to jadla dzialkowe
            > produkty zatrute przez przemysl. Tato moj choruje od lat. Reszta mieszkancow
            > wegetuje.
            Bardzo Państwu współczuje okolica cudowna,rokita to prawdziwy dramat...ale
            jestem ciekaw czy dużo ludzi /w stosunku doliczby mieszkańców /ma tam
            zatrudnienie.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka