Dodaj do ulubionych

Wybory samorządowe

08.10.06, 18:11
W "Przegladzie dąbrowskim" przedstawiono sylwetki dwóch kandydatów na prezydenta miasta.Ulubionym filmem kandydata PiS-u J. Kościelniaka jest "Nocna zmiana".Z tego można wywnioskować,że ulubionym reżyserem jest Jacek Kurski:-)).Co prawda o gustach się nie dyskutuje,ale nie wiem czy śmiać się ,czy zacząć się bać...Napiszcie co sądzicie o kandydatach na prezydenta Dąbrowy Górniczej. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bmwd Proszę podawać kandydatów i ich charakterystykę 10.10.06, 14:24
      Proszę o wpisywanie osób kandytujących oraz jeżeli ktoś zna ich - o podanie
      blizszych informacji ; co zrobili ; gdzie pracuja ; w czym są dobrzy. Musimy
      wiedzieć za kim głosować aby coś dobrego w naszym mieście zaczęło dziać się .
      • baja47 Re: Proszę podawać kandydatów i ich charakterysty 14.10.06, 16:06
        lunapark sie ożywił i karuzela ponownie zaczęła sie kręcić, a na niej koniki
        malowane......
        swojego faworyta sobie już upatrzyłam,ale czy to ten czarny koń z kolorowej
        karuzeli ????????

a tak nawiasem mowiąc :)))) wici juz w sieci rozsyłają, więcej mam maili z
        apelem, prośbą, i takie tam.......
        • baja47 Re: Proszę podawać kandydatów i ich charakterysty 14.10.06, 16:44
          a ten czarny koń, to z czerwonej karuzeli :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka