sibeliuss 23.02.07, 17:35 Dawno temu ostatni raz byliście na czymś w kinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 17:52 Nooo:D Nawet nie pamiętam, kiedy byłam w kinie w Jastrzębiu, a w Panoramie to już w ogóle- wyświetlają tam jeszcze w ogóle coś? W kinie Panorama to koncert świąteczny. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kino Panorama 23.02.07, 18:11 To chyba jedyne kino w JZ? (czyżby ludzie umieli już tylko wlepiać gały w DVD?) Odpowiedz Link
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 18:33 A właśnie że nie! Od paru lat (mała sala to chyba od może 7- jeśli jeszcze funkcjonuje) jest nowe kino- Centrum w centrum miasta:) Odpowiedz Link
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 18:43 W Centrum 2-3 razy ale parę lat temu na małej sali, a na dużej niee. Ani kinomaniaczką nie jestem, ani nie myślę o kinie, jak jestem w J-biu. Odpowiedz Link
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 18:57 Nie o kinie:) Jestem na takim etapie życia, że diabli wiedzą;), co będzie za parę miesięcy, za rok... Ale się uzewnętrzniam:D Odpowiedz Link
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 19:06 Nie tyle się martwię, co rozmyślam... Kim jestem, dokąd zmierzam... :D Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kino Panorama 23.02.07, 19:59 O bosheee, jestem przy Twej głębi oceanu płytki jak świńskie koryto :) Odpowiedz Link
basiasss Re: Kino Panorama 23.02.07, 20:07 :D Chciałabym wiedzieć, co ze mną będzie i gdzie np. za rok. To tak à propos kina:) Odpowiedz Link
rasgeea Re: Kino Panorama 27.02.07, 08:15 ja byłam:) do kin uwielbiam chodzić i kiedy tylko mogę to chodzę:) Kino Centrum ma dwie sale mała i duża. Mala jest moze na 30 osób i jest w niej naparwde kameralnie, natomiast duza sala jest naparwde duza, sama nie wiem ile osob tam sie miesci ale jest fajnie. miejsca naparwde wygodne:) Lubie tam chodzić:) a co do kina Panorma, to kino zaprzestało puszczania filmów poniewaz mialo mocne "tyly" jesli idzie o nowości. Teraz odbywają się tam jakieś koncerty (np świąteczny), spektakle tetralne (więcej dla dzieci), puszczają filmy kina niezależnego i są tam spotkania z poetami, autorami książek:) Odpowiedz Link
glupsjz Re: Kino Panorama 02.03.07, 03:41 to kino "panorama" juz nie działa:) w jastrzębiu jest znów teraz tylko jedno kino. kiedyś było kino Zdrój i Panorama, potem Panorama i Kaktus, potem tylko Panorama i kilka lat temu Panorama i Centrum, a teraz tylko Centrum (Panorama dead) ale kino Centrum ma aż dwie sale - na jednej są wyświetlane filmy typu:duperele romantyczne, a na drugiej filmy trochę lepsze, bardziej ambitne dla wymagającej publiki: Duperele romantyczne (przez duże d!, czyli takie lepsze, bardziej ambitne) :)))) Odpowiedz Link