Dodaj do ulubionych

Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk

08.10.09, 09:45
Hejka,

Olesiejuk to chyba hurtownik a czy ksiazka bedzie najpierw dostepna w Empiku albo w Merlinie ? Strasznie mi na niej zalezy.

Firma Księgarska Jacek Olesiejuk wyłącznym dystrybutorem nowej książki Joanny Chmielewskiej

„Porwanie”, to nowa książka Joanny Chmielewskiej, która nakładem wydawnictwa Klin 19 października ukaże się na rynku księgarskim. Firma Księgarska Jacek Olesiejuk została jej wyłącznym dystrybutorem.

W sielską atmosferę popołudniowego brydża wdziera się umundurowana jednostka policyjna, szukając ofiary kolejnego porwania. I dom pisarki Joanny Chmielewskiej staje na głowie.

Kogo tym razem porwano i pozbawiono fragmentu ucha? Dzielna szajka rodzinno-przyjacielska tropi mafię kulturalnych i nieco mniej kulturalnych porywaczy, a pomaga jej wścibska od zawsze nastolatka, pękająca od plotek krawcowa, krakowski artysta plastyk i – prywatnie – przedstawiciele wymiaru sprawiedliwości.
Do tego wszystkiego dochodzą porządne zawirowania uczuciowe. Za zdolnym palantem, który niczego nie kończy, lata taka jedna, może i druga. Za taką jedną lata następny, który nawet zdrową nerkę mógłby poświęcić w imię miłości. A Laskowska ma krótkie nóżki… Detektywi Joanny Chmielewskiej, popijając skomplikowane mieszaniny trunków rozwiązujące języki i żywiąc się oryginalnymi potrawami z odgrzewanymi mielonymi na czele, odkryją szokującą prawdę…
Obserwuj wątek
    • danielvip Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 08.10.09, 09:50
      tak, Olesiejuk.pl to dytrybutor ale ja tam czasem kupuję książki, zwłaszcza
      wydawnictwa olesiejuk ( dziecięce, bajki itp. )

Ania, myślę, że spokojnie Merlin wrzuci do oferty tą książkę jak tylko pojawi
      się na rynku, na pewno będzie o niej głośno.

Na olesiejuk.pl też pewnie będzie dostępna do sprzedaży. Co do Empiku to nie
      wiem czy warto , podejrzewam, że zwyczajowo mogą być kolejki smile ( bynajmniej u
      nas na śląsku... )

miłego dnia
      Daniel M.
      • anmanika Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 08.10.09, 11:00
        merlin.pl/Porwanie_Joanna-Chmielewska/browse/product/1,697264.html
        • kamkap Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 09.10.09, 11:00
          na allegro też już jest w ofercie.
          Oczywiście wysyłka w dniu premiery
          • danielvip Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 19.10.09, 08:19
            no tak, nowa Chmielewska pewnie wyciekła z magazynów i jak zwykle pra-premiera
            pojawiła się na allegro

a czytaliście tą książkę Chmielewskiej : www.olesiejuk.pl/single/235073.html

Kupiłem ją dla żony jakiś czas temu na księgarni Olesiejuk.pl i jest zachwycona

pozdrawiam
            Daniel
            • martolka Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 27.10.09, 11:18
              danielvip napisał:

> a czytaliście tą książkę Chmielewskiej :
              www.olesiejuk.pl/single/235073.html

To jest jedna ze starszych Chmielewskich czytaj: lepsza niż nowe smile

____
              "The greatest deception men suffer is from their own opinions"
    • nchyb Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 10.10.09, 17:48
      no to czekamy na nową Chmielewską niecierpliwie...
    • danielvip Re: Chmielewska nowa - dystrybucja Olesiejuk 15.11.09, 15:53
      cześć

ciekawostka a propos Chmielewskiej smile

www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=chmielewska&x=0&y=0
      pozdrawiam
      Danielvip
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka