nana_c 02.04.08, 15:40 Znaczy, gigus sie wygigusiowal ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus ooooch nano_c 03.04.08, 00:23 jakas ty okrutna, bezlitosna i dlugofalowa Odpowiedz Link
konrad-walenrod Blanker Sexismus! 03.04.08, 11:56 znana.jako.ggigus napisała: nie wiem co pijesz do kolacji, ale powinnaś pić tego zdecydowanie mniej ××××××××××××××× Wieso ist dieser Imperativ nur im Femininum? Blanker Sexismus! Odpowiedz Link
kokolores Re: 1 moderator? 03.04.08, 00:31 Moze nie cieszmy sie za wczesnie ;)))) Nix für Ungut. :o) Koko Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus masz racje, koko, bo jak 03.04.08, 01:26 brzmi jedna z 10 zasad zyciowych Olivii Jones: Nigdy nie jest ani aż tak źle, ani aż tak dobrze, jak się wydaje. Od siebie dodam, ze sie sprawdza. Odpowiedz Link
beatach1 Re: 1 moderator? 03.04.08, 09:20 Poki co, bede moderowac samotnie to forum. Niestety nie mam tyle czasu, by zagladac do kazdego watku i sprawdzac co sie tam pisze. Wjec; 1. wnosze wolnosc slowa! 2. wszelkie przekroczenia prosze meldowac mi na skrzynke (tak bedzie anonimowo i dla mnie latwiej). 3. jezeli macie jakies za i przeciw, prosze piszcie na forum. Pozdrawiam __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link
ewa553 Droga Beato, 03.04.08, 13:20 o nic sie nie martw. Twoj Hilfssheriff (czyli ORMO) wlasciwie tylko dolewal oliwy do ognia, wiec teraz powinno byc spokojniej:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
nana_c wiem, co pije do kolacji 03.04.08, 19:35 i nie zdaje mi sie, ze powinnam pic tego MNIEJ?! O zielonej herbacie pisze :-PPPPP gigusiu due. Odpowiedz Link
znana.jako.ggigus alez droga nano 03.04.08, 21:13 moja sygnaturka to cytat nie bierz wszystkiego, co napisze, do siebie juz rozumiem, ze dla ciebie uprzejma prosba to agresja Odpowiedz Link
nana_c Re: alez droga nano 05.04.08, 22:04 znana.jako.ggigus napisała: > moja sygnaturka to cytat > nie bierz wszystkiego, co napisze, do siebie > juz rozumiem, ze dla ciebie uprzejma prosba to agresja > > > Jak mówia Niemcy- schliess nicht von sich aus auf andere, gigusiu :-) > Odpowiedz Link