szymon1977b 26.10.10, 12:15 Witam dostarczam cream z UK damski oraz dziecko modny-wysoka jakosc prosze dzwonic 788-284-108 lub 889-290-704 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emarii Re: dostarczam Cream 04.11.10, 13:02 witam szukam dostawcy super cream do nowootwartego salonu z odzieżą używaną. Interesuje mnie cena i przykładowe zdjęcia. Pozdrwiam Odpowiedz Link
zawsze.cream Re: dostarczam Cream 08.11.10, 19:35 Witam serdecznie! Jeżeli jesteście Państwo nadal zainteresowani cream-em angielskim to proszę o kontakt. Na wstępie chciałbym zapewnić, że nie prowadzę sprzedaży detalicznej.Raz w tygodniu wyjeżdzam do Londynu i stojąc przy taśmie produkcyjnej w największej londyńskiej firmie zbiórkowej,wybieram najlepszy towar.Interesuje mnie jedynie odzież modna nie zniszczona oraz nowa z metkami.Razem z żoną staramy się ,aby nasi klenci byli zawsze zadowoleni,a odzież była najwyższej jakości. Jestem VAT-owcem ,więc zawsze wystawiam fakturę na zakupiony towar. Mój nr tel. 0-607-770-767 oraz mail b.kolodzinski@wp.pl Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do współpracy Bartłomiej Kołodziński Odpowiedz Link