wielki29 04.05.06, 13:28 szukam uczciwego, podkreślam uczciwego!niesortu niemieckiego.Ewentualne oferty na maila gazetowego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reflexhurtownia Re: niesort niemcy 05.06.06, 15:57 Witam Zapraszam do nowej samoobsługowej hurtowni odzieży używanej w Jasionce k/Rzeszowa Wszelkie informacje na stronie: www.reflexhurtownia.republika.pl, oraz pod nr telefonu 660 343 708 i 017 7723 114 (po zamknięciu hurtowni). Jaki mamy towar? Najlepszy, markowy sort już od 9 zł/kg, sort II gatunku (ale 100 % do sprzedaży) już od 3 zł za kg i co najważniejsze, zapewniamy możliwość samodzielnego wyboru towaru z oryginalnego niesortu po bardzo atrakcyjnych cenach. A ponadto oferujemy miłą kobiecą obsługę (fachowiec w dziedzienie ubiorów) i dobrą kawę :) Zapraszamy od poniedziałku do piątku od 9 do 18 i w soboty od 9 do 14. Odpowiedz Link
mejsi00 Re: niesort niemcy 05.10.06, 21:32 rany boskie!!!! toż wy macie same szmajory. Byłąm , widziałam i nie kupiłabym od was ani jednej rzeczy tzn sztuki. W podrzeszowskich szmateksach najgorszy ciuch jest o niebo lepszy os waszego super i co najważniejsze.....3 razy tańszy.Do tego dziewczę sprzedające odstrasza potencjalnego klienta na stałe Odpowiedz Link
mr34 Re: niesort niemcy 19.09.06, 14:59 moze ja moge pomoc...sama sobie sprowadzam towar bezposrednio z Niemiec, jesli jest Pan nadal zainteresowany prosze o kontakt. Odpowiedz Link
aja1974 Re: niesort niemcy 19.09.06, 18:58 Jeśli możesz to podaj z jakiego rejonu Niemiec sprowadzasz niesort. dzięki Odpowiedz Link
mr34 Re: niesort niemcy 20.09.06, 07:55 z Berlina i okolic; z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze nie mam sensu jezdzic daleko, wszedzie to samo...i jak bym nie kombinowala, to i tak hurtownikow ktorzy sprzedaja w Polsce, spotykam wlasnie TAM; a kupujac u nich w kraju uslyszysz, ze towar jest np. z zachodnich Niemiec - w wiekszosci przypadkow, to guzik prawda Odpowiedz Link
clothing Re: niesort niemcy 20.09.06, 15:10 Witaj mr34 .Jestem zainteresowana.Prosze o kontakt na e-maila krejzi.100@neostrada.pl Odpowiedz Link
wielki29 Re: niesort niemcy 20.09.06, 19:44 witaj mr napisałem ci na gazetowego kilka pytań i nie mam odpowiedzi więc pytam tutaj:czy to kontener czy zbiorka, jaki masz % odpadu z 1 tony towaru, ile z tej tony masz mniej więcej 1 gatunku, ile 2 gatunku i jaka cena za kg. no i z jakiego rejony polski klikasz bo chcialbym podjechac zobaczyc ten towar, pozdrawiam! Odpowiedz Link
pandahandel Re: niesort niemcy 20.09.06, 17:41 Witam.Jestem zaintersowany niesortem z Niemiec. Proszę o kontakt bj1974@wp.pl. Tel. 608 74 50 90.Dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link