Dodaj do ulubionych

niesort niemcy

04.05.06, 13:28
szukam uczciwego, podkreślam uczciwego!niesortu niemieckiego.Ewentualne
oferty na maila gazetowego.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • reflexhurtownia Re: niesort niemcy 05.06.06, 15:57
      Witam
      Zapraszam do nowej samoobsługowej hurtowni odzieży używanej w Jasionce k/Rzeszowa

Wszelkie informacje na stronie: www.reflexhurtownia.republika.pl, oraz pod nr
      telefonu 660 343 708 i 017 7723 114 (po zamknięciu hurtowni).
      Jaki mamy towar? Najlepszy, markowy sort już od 9 zł/kg, sort II gatunku (ale
      100 % do sprzedaży) już od 3 zł za kg i co najważniejsze, zapewniamy możliwość
      samodzielnego wyboru towaru z oryginalnego niesortu po bardzo atrakcyjnych
      cenach. A ponadto oferujemy miłą kobiecą obsługę (fachowiec w dziedzienie
      ubiorów) i dobrą kawę :)
      Zapraszamy od poniedziałku do piątku od 9 do 18 i w soboty od 9 do 14.
      • mejsi00 Re: niesort niemcy 05.10.06, 21:32
        rany boskie!!!! toż wy macie same szmajory. Byłąm , widziałam i nie kupiłabym
        od was ani jednej rzeczy tzn sztuki. W podrzeszowskich szmateksach najgorszy
        ciuch jest o niebo lepszy os waszego super i co najważniejsze.....3 razy
        tańszy.Do tego dziewczę sprzedające odstrasza potencjalnego klienta na stałe
    • mr34 Re: niesort niemcy 19.09.06, 14:59
      moze ja moge pomoc...sama sobie sprowadzam towar bezposrednio z Niemiec, jesli
      jest Pan nadal zainteresowany prosze o kontakt.
      • aja1974 Re: niesort niemcy 19.09.06, 18:58
        Jeśli możesz to podaj z jakiego rejonu Niemiec sprowadzasz niesort. dzięki
        • mr34 Re: niesort niemcy 20.09.06, 07:55
          z Berlina i okolic; z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze nie mam sensu
          jezdzic daleko, wszedzie to samo...i jak bym nie kombinowala, to i tak
          hurtownikow ktorzy sprzedaja w Polsce, spotykam wlasnie TAM; a kupujac u nich w
          kraju uslyszysz, ze towar jest np. z zachodnich Niemiec - w wiekszosci
          przypadkow, to guzik prawda
          • clothing Re: niesort niemcy 20.09.06, 15:10
            Witaj mr34 .Jestem zainteresowana.Prosze o kontakt na e-maila
            krejzi.100@neostrada.pl
          • wielki29 Re: niesort niemcy 20.09.06, 19:44
            witaj mr napisałem ci na gazetowego kilka pytań i nie mam odpowiedzi więc pytam
            tutaj:czy to kontener czy zbiorka, jaki masz % odpadu z 1 tony towaru, ile z
            tej tony masz mniej więcej 1 gatunku, ile 2 gatunku i jaka cena za kg. no i z
            jakiego rejony polski klikasz bo chcialbym podjechac zobaczyc ten towar,
            pozdrawiam!
      • pandahandel Re: niesort niemcy 20.09.06, 17:41
        Witam.Jestem zaintersowany niesortem z Niemiec. Proszę o kontakt bj1974@wp.pl.
        Tel. 608 74 50 90.Dziękuję. Pozdrawiam.
    • mr34 Re: niesort niemcy 21.09.06, 21:33
      Zainteresowanych prosze o kontakt na e-mail

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka