Gość: mierniczy Re: Jak zobaczyc temperature? IP: 81.15.189.* 12.01.04, 23:58 Witam -sorki za bleda wczesniej ale niechcacy! A co do pytania to chodzi mi o temperature procesora i calej reszty czy mozna to zobaczyc podczas normalnej pracy bo przystarcie kompa mam 30-32C a jak cos robie to chcialbym sie dowiedziec - z gory dzieki!! Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Jak zobaczyc temperature? IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 07:48 Zainstaluj sobie MotherBoard Monitor. Najlepiej na www.filemirrors.com wpisz "mbm" w oknie wyszukiwania i wybierz sobie, który chcesz. Link Zgłoś
bjankowski Re: Jak zobaczyc temperature? 14.01.04, 21:06 Gość portalu: mierniczy napisał(a): > Witam -sorki za bleda wczesniej ale niechcacy! > A co do pytania to chodzi mi o temperature procesora i calej reszty czy mozna > to zobaczyc podczas normalnej pracy bo przystarcie kompa mam 30-32C a jak cos > robie to chcialbym sie dowiedziec - z gory dzieki!! AIDA - bezplatny program umozliwiajacy kontrole temperatury i posiadajacy wiele przydatnych narzedzi. Jest dostarczany na plytach w wiekszosci gazet komputerowych (CHIP, itp...) Link Zgłoś