Gość: em IP: *.chello.pl 23.10.09, 22:18 Pierwsza reklama jest fajna, reszta taka sobie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: specnazzzzz Re: Tryptyk Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 23:00 Tak MCuser=moron.... Link Zgłoś
Gość: Herod Re: Tryptyk Apple IP: *.tvk.torun.pl 23.10.09, 23:03 Reklamy fajne. Windows jest lepszy. Link Zgłoś
Gość: Szybki Bill Re: Tryptyk Apple IP: 87.116.217.* 23.10.09, 23:11 Generalnie to kiepskie są te reklamy apple. Na początku faktycznie to było coś "innego", ale teraz to nawet nie chce mi się tego oglądać. To tak samo jak z Mumio i z Plusem. Formuła się przejadła. Po prostu... ale głupi ci rzymianie. Link Zgłoś
Gość: Applek Re: Tryptyk Apple IP: *.Red-83-44-12.dynamicIP.rima-tde.net 23.10.09, 23:14 Może ludzie teraz, zrobią krok do przodu i przejdą z wieszającego się ciągle windowsa. Na niezawodna platformę Appple Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Tryptyk Apple IP: *.ip.netia.com.pl 23.10.09, 23:42 Przychodzi baba do lekarza i mówi, że chyba bierze za dużo leków hormonalnych. Lekarz na to: A czym to się objawia? Baba odpowiada: Chyba rośnie mi za dużo włosów o tu, tu i obok kutasa. Link Zgłoś
Gość: capone Re: Tryptyk Apple IP: *.nplay.net.pl 23.10.09, 23:42 Znacie chociaż jednego użytkownika Maca?? O jakiej satysfakci uzytkownika mozna mowic jak nik tego g** nie używa. Mówimy tu o błedzie statystycznym pomiaru. A wracając do prawdziwych (i znacznie bezpieczniejszych OS) jestem zachwycony Win7 :))) Microsoft odwalił kawał dobrej roboty. Gratulacje Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tryptyk Apple IP: 77.223.233.* 23.10.09, 23:45 No, no - to swiadczy o jednym - Apple sie obawia W7! Link Zgłoś
Gość: kai Re: Tryptyk Apple IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 23:51 wieszajacy sie? aha.... dobre zarciki na wieczor. Link Zgłoś
Gość: George Re: Tryptyk Apple IP: 78.149.147.* 23.10.09, 23:58 @Capone A ja uzywam Mac w Pracy (i cale moje biuro przy Threadneedle Street, London). Sysyem jest niezawodny, szybki, bezpieczny i latwy w uzyciu. A co do customer service to nigdy nie spotkalem sie z lepsza. Bardzo profesjonalna i zawsze wyjatkowo pomocna. W domu pracuje na ubuntu, ale planuje przesiasc sie na maca na Swieta BN. :) I wszystkim polecam! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tryptyk Apple IP: 89.100.209.* 24.10.09, 00:18 Ja przesiadłem się na maca jakieś 3 lata i teraz się tylko zastanawiam dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej, system jest lata świetlne przed Windowsem. Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Tryptyk Apple IP: *.115.20.208.plusnet.pcl-ag01.dyn.plus.net 24.10.09, 00:31 Apple duzo mowi zeby zbudowac wizerunek swoich produktów, Windows ma ponad 90% rynku, na dobrej platformie sprzetowej dziala niezawodnie. Uzytkowicy Appla czuja sie najszczesliwszymi ludzmi na Swiecie. Link Zgłoś
Gość: mv Re: Tryptyk Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 01:00 @Capone - a ja znam siebie i nie tylko.. i powiem ci że teraz jak tylko mam coś zrobić na windowsie, to białej gorączki dostaję. Pracując na dwóch systemach - w domu jeden, w pracy drugie - różnicę widać jak na dłoni. Od visty zacznę niedługo uciekać z krzykiem (dopóki nie usiadłem do os x, nie wiedziałem że to wszystkie "pomoce" mogą być tak naprawdę intuicjne, a nie wkurzające.) Link Zgłoś
Gość: mac_ssie Re: Tryptyk Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 02:01 Jestem użytkownikiem windowsów od wczesnego windows 95. Jakiś czas temu w pracy dostałem maca. Wytrzymałem z nim niecały miesiąc. Ten system to jakaś porażka. Nie ma na niego połowy potrzebnych programów, nie mówiąc już o grach. A to że są na macu ładne ikonki jakoś mnie nie przekonuje. Link Zgłoś
Gość: Tomasz Kaznowski Re: Tryptyk Apple IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 02:37 Po 20 latach pracy na PC (jako dość zaawansowany użytkownik) przesiadłem się ponad rok temu na MAKA pro. I iPhone'a. Tak, to jest sprzęt i soft lata świetlne przed Windą. Ostatnio ojcu, który ma komputer z XP musiałem coś doinstalować. O matko... Chciałem po prostu ściągnąć uaktualnienia. W Maku ściągają się same - jest do tego specjalny aplet, a w ostatnim OS-ie jest nawet funkcja aktualizująca samoczynnie sterowniki do zainstalowanej drukarki (właśnie się przed chwilą o tym przekonałem). Wracając do windy. Wszedlem na ich stronę i zobaczyłem całą masę poprawek i pierwsze zdanie, które brzmiało mniej więcej tak, "jeśli zainstalujesz service pack 1 to może ci nie działać... (i tu wyliczenie co, może mi nie działać). Zapoznaj się z artykułem numer blablablablabla z bazy wiedzy jakiejś tam. Oni po prostu robią komputery dla ludzi, którzy kochają cały czas w nich grzebać i eksperymentować - właściwie każdy człowiek, który potrafi bez problemu zainstalować najnowsze sterowniki, dodatkowy sprzęt i wyjść z całej masy potejncjanych kłopotów to już niezły fachmen. Przy maku rzeczywiście się cofam... :( Wszystko działa samo, a komputer robi co do niego należy nie informując mnie, że moduł ten i ten w segmencie tym i tym wywołał błąd taki i taki i utraciłem właśnie wszystkie niezapisane zmiany :DDD Link Zgłoś
freel4ncer Re: Tryptyk Apple 24.10.09, 07:25 A ja mam Macbooka z zainstalowanym Win7 . Osobiscie uwazam ze to idealne polaczenie niezawodnego i wydajnego sprzetu ze stabilnym ladnym i kompatybilnym z najwieksza iloscia softu systemem. Goraco polecam :) Link Zgłoś
Gość: u Re: Tryptyk Apple IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.10.09, 07:51 Pierwsza reklama oddaje wszystko !! Link Zgłoś
Gość: ef Re: Tryptyk Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 08:44 mam viste od pol roku i nie zawiesil sie ten system ani raz jeszcze w przeciwienstwie do notorycznie pieprzacego sie xp.. Link Zgłoś
sewa1 Re: Tryptyk Apple 24.10.09, 08:56 Przesiadłem się na Maca jakieś dwa miesiące temu i do PC już raczej nie wrócę. Tak jak ktoś tu wspomniał, pecety są dla ludzi, którzy kochają cały czas w nich grzebać i eksperymentować. Mac po prostu działa. Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tryptyk Apple IP: *.acn.waw.pl 24.10.09, 08:58 za 10000 pln będe miał maca z core 2 duo i 2 gb ram to chyba żart za taką kase PC będzie miało osprzęt który wystarczy na 10 lat no i zawsze mogę sobie wgrać Linuksa Link Zgłoś
Gość: dogi Re: Tryptyk Apple IP: *.acn.waw.pl 24.10.09, 09:04 wszyscy mówią że mac os x jest lepszy a to dlatego że jest on robiony na osprzęt macków Windows musi mięć 1000 sterowników aby działąć na różnych konfiguracjach sprzętu a mac podejrzewam że około 100 i dlatego jest stablniejszy Link Zgłoś
Gość: opierzon Re: Tryptyk Apple IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 09:19 do kolo: Za 8000 to bediesz miał iMaca 27 cali z 4GB ramu ATI Radeon HD 4850 i 2,66GHz Quad Core. Ale tak pochwala dla microsoftu za ulepszenie systemu. Link Zgłoś
Gość: a Re: Tryptyk Apple IP: 195.69.82.* 24.10.09, 09:54 Tragiczne te wyskoki Apple, jak w ogole mozna porownywac zmiane systemu do zmiany komputera? Link Zgłoś
Gość: ula Re: Tryptyk Apple IP: *.173.21.24.tesatnet.pl 24.10.09, 10:26 Uwielbiam to słodkie pierdzenie wyznawców Jobsa. Apple to nisza. Cholernie droga nisza. Jest jeden produkt z którego jestem zadowolony - iPod Nano. iPhone'a sprzedałem po 2 miesiącach - porażka na całej linii. Nie , sorry - ładnie wyglądał. Link Zgłoś
Gość: leming Re: Tryptyk Apple IP: *.pp.htv.fi 24.10.09, 10:45 No lemingi ustawiamy sie w kolejeczke jak nam ladnie reklamy tlumacza. W7 to jest to na co teraz musimy wydawac pieniadze. Vista z nowymi ikonkami to jest To!!!! Link Zgłoś