armagedon 25.10.09, 10:03 Dlaczego nie mogę zaktualizować Allplayera? ze strona nie mogę się połączyć ? coś się stało czy to u mnie jest coś nie tak ?? nawet nie mam jak się skontaktować bo nie chce eis w ogóle łączyć oj komputer Co się stało? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość portalu Re: Allplayer problemy IP: *.chello.pl 25.10.09, 10:46 Strona nie działa od pewnego czasu i bardzo dobrze. Przeczytaj sobie w komentarzach na dobreprogramy.pl co pisze Placio74 Dowiesz się jaki syf robi w kodekach i filtrach DirectShow ten program. Zainstaluj sobie jakiś porządny program, KMPlayer, VLC, SMPlayer. Link Zgłoś
Gość: Placio74 Re: Allplayer problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.10, 14:09 No bez przesady, można poprawić w programie to i owo, ale generalnie to dobry program Link Zgłoś
pursat Re: Allplayer problemy 01.01.10, 15:59 Tak. Generalnie to dobry program. Ale również generalnie mnóstwo ludzi na niego pomstuje. A ponieważ jest sporo lepszych alternatyw to lepiej trzymać się od niego z daleka. Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Allplayer problemy IP: *.chello.pl 25.10.09, 11:08 Dlaczego nie działa strona przeczytaj tutaj: forum.allconverter.org/viewtopic.php?f=4&t=588 Link Zgłoś