qoobaq 16.05.06, 00:13 a cholera jeszcze sie musi pogotowac a mnie zaraz jezyk do tylka ucieknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: bigos 16.05.06, 00:31 on smakuje najlepiej bo to ja go robie 8-) wedlug " kuchni polskiej " mojej babci. Tylko przepis o lyski wzbogacilem bo dobrze mieso zmiekcza. I sliwek suszonych troche dodoalem do aromatu 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: bigos 16.05.06, 03:19 troszke, troszeke czerwonego wina nie zaszkodzi temu bigosowi...a i grzyby suszone...oj zrobiem jutro:) p.s robisz z kapusty kiszonej tylko czy , misz masz ..kiszona i surowa kapusta? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: bigos 16.05.06, 09:50 To Ty jednak nie tylko (KCwA) kuraka w ananasach gotujesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: bigos 16.05.06, 18:45 nie wybaczę ci nigdy że nie gotujesz według mojego przepisu który specjalnie dla ciebie napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: bigos 16.05.06, 19:06 to to o Bobie rozumiem to taka zemsta ? Przeciez robie wedlug twojego przepisu, tylko go troche wzbogacilem 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: bigos 17.05.06, 07:42 to o bobie to inny wątek i wcale nie według mojego przepisu tylko babci, sam napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: bigos 17.05.06, 18:57 a ty to tak od razu wierzysz we wszytko co napisane, poza tym, to nie byl przepis babci tylko jej ksiazka kucharska. Pozwole soebie ponadtoo zuwazyc , ze w twoim przepisie wspomnialas cos , ze nie do konca pamietasz co i do czego sie dodaje - przeciez nie spedze w kuchni calego wieczoru gotujac cos co nie bedzie tym co zamierzalem ugotowac. A co do watku o Bobie - masz zolta kartke 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: bigos 16.05.06, 19:15 phi, KCwA, pojawia sie czesto bo malo zachodu wymaga ale nie takie rzeczy potrafie robic 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: bigos 16.05.06, 21:13 musiałabym być bardzo głodna, zeby zjeść bigos:( a bigos ze śliwkami to juz musiałabym umierac z głodu:( ale jestem pod wrażeniem umiętności kucharskich Kuby:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: bigos 17.05.06, 08:56 hihihi to tak jak ja;)a bigosu nieznosze fuuu Odpowiedz Link Zgłoś