Gość: boo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 19:37 piecyku kochany, powiedz mi prosze co to za fan klub i co to jest IWCI????????????????????????, bo ja nie wiem Pozdrawiam Cię i p[roszę o szybką odpowiedź Z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jap Re: Do piecyka!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 19:40 Może to ta? www.irc.z.pulawy.pl/bywalcy/zdjecia/iwcia/iwcia.htm Link Zgłoś
Gość: jap Re: Do piecyka!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.02.04, 20:26 Gość portalu: jap napisał(a): > Może to ta? Oj, chyba zachowałem się jak profan. Powinienem napisać: "Może to Ona?" Sorry. Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:28 piecyku gazowy czy to ty na tych zdjeciach ps. a jak tak to jestes bardzo ładna to ty odpowiedz, prosze z gory dziekuje pozdrawiam Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 20:31 Iwcia to moja koleżanka z innego forum. I nic więcej. Założyłem jej fanklub, dostałem autoryzację i tyle. :-) Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:44 ja sie bardzo ciesze, ze mi w ogole odpowiedziales jak bys chcial to mozesz mi tez taki fanklub zalozyc, heh a tak poza tym to masz bardzo ladna kolezanke Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 20:46 Skąd wiesz, że ładną? Tej pani z linka, którego podał Jap, ja nie znam! :-) Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:50 heh, to ja juz nie wiem kto to jest a IWCIA moze mi powiesz????????? Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 20:54 Przecież napisałem - koleżanka z forum! Taka sama koleżanka jak np. kolega Jap. :-) Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 20:59 ok rozumiem, nie gniewaj sie na mnie bo ja nie chcialem dla ciebie ani dla nikogo źle!!!!!!!!! Pozdrawiam Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 21:03 No coś Ty. No problem. Nic nie jest źle. :-))) Pozdrawiam! :-) Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:06 ok ale czy chce ci sie pisac caly czas to mnie by reka bolala juz, heh a to dlugi wyraz jest................. pozdrawiam Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 21:10 To jest tzw. sygnaturka. Wpisujesz raz, potem się dodaje automatycznie - oczywiście musisz być zalogowany, żeby stworzyć sygnaturkę. :-) Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Do piecyka!!! 03.02.04, 21:04 A ten fanklub to wiesz - "fanklub", z przymrużeniem! ;-) Link Zgłoś
Gość: boo Re: Do piecyka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 21:12 heh, ok to ja juz wszystko rozumiem Link Zgłoś