Dodaj do ulubionych

flash get...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:40
Witam wszystkich
Mam problem. Zainstalowałem sobie flash get`a i nie umiem z niego korzystać.
Pomożecie??
z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: bekes1 Re: flash get... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 21:02
      To po co go instalowałeś jak nie umiesz z niego korzystac?
      • Gość: hh Re: flash get... IP: *.compower.pl 26.03.04, 21:07
        Żeby ię nauczyć?
        • Gość: bekes1 Re: flash get... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 21:37
          Gość portalu: hh napisał(a):

> Żeby ię nauczyć?

To niech sie uczy.........
          Powodzenia
          • Gość: wojtas Re: flash get... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 21:54
            Nie rozumiem dlaczego na większość próśb użytkownicy tego forum odpowiadają "to
            po co instalowałaś/eś". To nudne. Niestety nie używam FlashGeta wiec ci nie
            pomoge, ale sciagnij Getright jest duzo prostszy i lepszy!
    • Gość: kondrat Re: flash get... IP: *.acn.pl 27.03.04, 03:03
      Bardzo dobry program. Najlepszy.

Otwierasz program FG. Kopiujesz z jakiejś witryny URL programu który chcesz ściągnąć (użyj menu kontekstowego po kliknięciu prawym przyciskiem myszy). Pojawia ci się okienko w FG pytające czy chcesz ten właśnie program przekopiować na dysk i gdzie. Możesz sobie przedtem przygotować np. katalog Downloads, czy coś takiego. Klikasz OK. Program zaczyna ściągać. Możesz też kliknąć na listwie narzędziowej Edycja --> wstaw URL, i też pojawi się to samo okienko. W Narzędziach wejdź najpierw na Domyślne Właściwości ściągania i ustaw sobie, co chcesz (m.in. na ile części ma sobie program podzielić ściągany plik, żeby było szybciej; program później te części łączy), a w ogóle to poeksperymentuj, a nie narzekaj, że nie potrafisz.

k.
    • Gość: Erwin Re: flash get... IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 08:02
      Prosze bardzo. Przy uzyciu Google zajelo mi to 17 sekund.
      Wersja 0.92 ale zalozenia programu te same.
      sbs.2p.pl/flashagate.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka