Dodaj do ulubionych

word a wordpad

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 27.09.10, 21:16
Witam
Po naprawie kompa wszystkie dokumenty zapisane w wordzie zmieniły swe ikonki , nazwę (wordpad) i inaczej graficznie się otwierają. Mogę je otworzyć w poprzednim wyglądzie klikając "otwórz za pomocą.."
Jak wrócić do poprzedniej formy?
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: word a wordpad IP: *.multimo.pl 27.09.10, 23:25
      Zainstaluj Worda.
      • Gość: gościu Re: word a wordpad IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.09.10, 00:24
        W tym problem, że cały czas jest.
        Nie był zresztą odistalowywany.
        • m.gregor Re: word a wordpad 28.09.10, 00:53
          Ale system byl naprawiany i wszystkie (a przynajmniej wiekszosc) powinna zostac zainstalowana od nowa.
    • Gość: Laptopowiec Re: word a wordpad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 10:07
      > Mogę je otworzyć w poprzedn im wyglądzie klikając "otwórz za pomocą.."
      Więc skoro Word działa, to najprosciej będzie kliknąć właśnie na "otwórz za pomocą" i zaznaczyć ptaszek w kratce "zawsze uzywaj tego programu"
      • Gość: gościu Re: word a wordpad IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.09.10, 18:43
        "> Mogę je otworzyć w poprzedn im wyglądzie klikając "otwórz za pomocą.."
        > Więc skoro Word działa, to najprosciej będzie kliknąć właśnie na "otwórz za pom
        > ocą" i zaznaczyć ptaszek w kratce "zawsze uzywaj tego programu"
        Gdzie to się robi , bo nie widzę nigdzie tego komunikatu.
        Właśnie zauważyłem, że chcąc "utworzyć nowy" nie mam opcji " dokument office word..."
        • Gość: olaf Re: word a wordpad IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.10, 18:51
          Sprawdź START/PROGRAMY/MICROSOFT OFFICE, czy taki wpis istnieje.
          Prawo klik na dokumencie i masz taką opcję w menu kontekstowym.
          • Gość: gościu Re: word a wordpad IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.09.10, 20:37
            WIELKIE DZIĘKI !
            DZIAŁA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka