Dodaj do ulubionych

Problem z baterią w lapku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 17:37
mam laptopa satellite L500 od kilku miesięcy... na początku wszystko było ok, aż do kilkunastu dni temu.... po najechaniu na baterię w pasku po prawej pojawił się napis: rozważ wymianę baterii... ale wszystko dalej działało to sprawę zbagatelizowałem.... aż do wczoraj... po odłączeniu zasilacza laptop natychmiast się wyłączył mimo, ze stan naładowania baterii wynosił nieco ponad 50%, po włączeniu laptopa do zasilania bateria wcale się nie ładuje... mam windowsa 7 jak by co...
Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Problem z baterią w lapku IP: *.multimo.pl 02.06.11, 17:42
      Na ogniwa jest gwarancja bodajże sześciomiesięczna.
    • Gość: Marek Re: Problem z baterią w lapku IP: 84.246.203.* 08.07.11, 11:24
      Mam taki sam problem czas chyba na zakup nowej baterii
    • Gość: kamil Re: Problem z baterią w lapku IP: *.miechow.com 25.07.11, 13:47
      ja kupiłem nowa baterie z firmy www.kupbaterie.pl i jestem zadowolony, pewnia padła elektronika i to jest powód nie ładowania, a regeneracja kosztuje tyle co nowa
    • she-fu Re: Problem z baterią w lapku 25.07.11, 14:15
      wada fabryczna?

Nadruki na płytach
      • Gość: kamil Re: Problem z baterią w lapku IP: *.miechow.com 25.07.11, 14:45
        tak mysle ze to wada która podlega reklamacji, wazne aby gwarancja nie była po terminie, jezeli jest po terminie to według mnie tylko nowa, mysle ze nikt ci tego nie zrobi a koszt naprawy przewyzsza nowa baterie.
    • Gość: Ludwik Re: Problem z baterią w lapku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 12:06
      W takim razie potrzebna Ci nowa bateria. bez problemu kupisz tutaj www.OryginalneBaterie.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka