Dodaj do ulubionych

nie mam worda,pomożesz?

IP: *.icpnet.pl 28.09.11, 23:17
jestem laikiem a facet który grzebał w laptopie wszystko mi wykasował i teraz wiem tylko że mam windows 7 ,ale pilnie potrzebuję worda by otwierać,tworzyć i edytować dok. Próbowałam coś ściągać (word viewer) ale nie mogę edytować dokum.
Może znajdzie się fachowiec który podpowie skąd wziąć sam word najzwyklejszy i za darmo?
dziękuję ,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: nie mam worda,pomożesz? IP: *.zask.pl 28.09.11, 23:25
      Wystarczy kupic, a jak nie masz pieniedzy to uzywaj np. OpenOffice, ktory jest za darmo.
    • 1u Re: nie mam worda,pomożesz? 28.09.11, 23:27
      wpisz w google "word portable"
      • Gość: Greg Re: nie mam worda,pomożesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.11, 08:35
        Po co namawiasz do piractwa? OpenOffice/LibreOffice w zupełności wystarczy i to za darmo.
        • Gość: 3,14-rat Re: nie mam worda, pomożesz? IP: 69.195.136.* 30.09.11, 19:52
          Gość portalu: Greg napisał(a):
          > Po co namawiasz do piractwa? OpenOffice/LibreOffice w zupełności wystarczy i to
          > za darmo.

Gregu, żabyś do końca swojego żywota musiał korzystać tylko z OpenOffice.
          Czy pomogłeś dziecku skutecznie?

Pirating to make the world a better place.

Czy Gosia może podać jakiś swój adres e-mail? Pomogę!

• des4 to proste 29.09.11, 10:30
      Bierzesz płytkę instalacyjną, ktorą zapewne masz i instalujesz MS Office (a konkretnie Worda jeśli tylko on ci jest potrzebny).

Jeśli płyta jest np. uszkodzona i napęd jej nie czyta, ściągasz MS Office ze strony MS i instalujesz używając klucza który masz razem z płytą.

Powodzenia :)

Gość portalu: gosia napisał(a):

> jestem laikiem a facet który grzebał w laptopie wszystko mi wykasował i teraz w
      > iem tylko że mam windows 7 ,ale pilnie potrzebuję worda by otwierać,tworzyć i e
      > dytować dok. Próbowałam coś ściągać (word viewer) ale nie mogę edytować dokum.
      > Może znajdzie się fachowiec który podpowie skąd wziąć sam word najzwyklejszy i
      > za darmo?
      > dziękuję ,pozdrawiam
    • Gość: gosia Re: nie mam worda,pomożesz? IP: *.icpnet.pl 30.09.11, 13:34
      dziękuję Wam,wgrałam open office ale inni nie mogą odczytywać tego pliku. Wysyłam cv i potrzebuje worda:(
      proszę podajcie mi jakiś link gdzie ściągnę tylko worda....
      • Gość: Laptopowiec Re: nie mam worda,pomożesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:21
        Z openoffica możesz wyeksportować dokument jako pdf. to najlepszy format do wysyłania takich dokumentów (nie zależy Ci przecież, żeby ktoś edytował Twoje CV)
        • Gość: gosia Re: nie mam worda,pomożesz? IP: *.icpnet.pl 30.09.11, 15:05
          ok,spróbuję,dzięki
    • tiges_wiz open office umarl... 30.09.11, 17:58
      wszyscy programisci pracujacy przy Oo.org pisza teraz Libre Office!
      Jest to w sumie prawie to samo, ale ciagle rozwijane i aktualizowane.
      Open Office zostal wstrzymany przez Oracle.

pl.libreoffice.org/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka