Dodaj do ulubionych

nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki czort

IP: 64.27.143.* 21.08.01, 02:19
do przegrywania plyt kompaktowych uzywam dwoch programow-
Obserwuj wątek
    • srubokret Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz 21.08.01, 14:57
      jedyne co znam to buffer underrun. dzieje sie wtedy gdy wypalarka przestaje
      dostawac dane do zapisu i tenze zapis urywa. przy kopiowaniu plyt moze to byc
      zly stan CD (np. zadrapania) lub ci CD-ROM szwankuje. najlepiej zrob image CD
      na twardzielu i wypal z image.

pozdr

srub
      • Gość: Torbram Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.08.01, 05:36
        Znasz angielski(dobrze) ?
        • Gość: essssski Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: 64.27.143.* 23.08.01, 01:24
          Gość portalu: Torbram napisał(a):

> Znasz angielski(dobrze) ?

tak... a juz z pewnoscia lepiej jak przecietny polonus mieszkajacy u nas na
          jackowie przechadzajacy sie w kolorowym niedzielnym garniturze po Milwuakee Ave

essski
    • Gość: hybryda Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: 216.51.32.* 21.08.01, 16:44
      Mialem podobny problem i...nie rozwiazalem go...:)) Nie pamietam dokladnie
      komunikatu bledu, ale cos tam bylo z buforem. Moj problem polegal na wielkosci
      czytanego pliku z CD. Okazalo sie, ze jest to jeden (sic!) plik wielkosci ponad
      500Mb. Ze wzgledu na to, ze mialem tylko CDRW w ilosci sztuk jeden, to
      probowalem zwalic wszystko na HDD i potem na swiezutka plytke CD. Ale gdzie
      tam! Nie dalo sie tego zrobic ze wzgledu na jakis tam blad buforu. W innym
      przypadku, gdy chcialem przegrac plyte z piosenkami i komputer "widzial" wiele
      mniejszych plikow, nie bylo problemu i wszystko poszlo gladko. Zreszta sadze,
      ze pierwsza plyta miala "zrobiony" blad i poprzez zgrywanie CD na HDD program
      wysypywal sie. Ten problem "obszedlem" zgrywaja po chamsku wszystki pliki z CD
      na HDD poprzez Explorera. I takowe pliki na CD. Wszystko byloby dobrze gdyby
      nie to, ze exec nie odpalal ze wzgledu na "nieoryginalna" plyte...hihihi.
      Pozdrawiam
      • Gość: Torbram Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 21.08.01, 23:02
        Wylacz wszystko co chodzi in backround glownie screen savers i virus
        protections a przedewszystkim zmniejsz szybkosc nagrywania i nie baw sie mysza
        i klawiatura.
        • Gość: essssski Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: 64.27.143.* 22.08.01, 01:07

> Wylacz wszystko co chodzi in backround glownie screen savers i virus
          > protections a przedewszystkim zmniejsz szybkosc nagrywania i nie baw sie mysza
          > i klawiatura.

wszystko powylaczane od samego istnienia mojego kompa... nie bawie sie niczym,
          ide w tym czasie na balkon cieszac sie widokami wielkomalomiasteczkowymi...
          nie bawie sie takze, antywirusem zas szybkosci nagrywania nie moge dac mniejszej
          jak 2X...
          mimo tego... jak zwykle czyli i wczoraj po 4 piosenkach po plyte przyszedl szlag
          i ja trafilo:(((((....

ahaaaaaa... moj koles ma identyczny program i ciut wolniejszy komputer i nie wie
          co to znaczy overrun buffer!!!!!!

hmmmmmmmm... czary mary????

B.

tnx:)))
    • Gość: Torbram Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 22.08.01, 05:35
      A dlaczego nie sprobujesz Easy CD Creator 5.02
      • Gość: LKRAW Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: 212.160.155.* 22.08.01, 11:39
        Mam ten sam problem u sibie - zaniast nagrywac x8 nagrywam x6 - roznica jest 2
        minut wiec zadna i wszystko dziala cacy. Uzywam WinOnCD
        • Gość: esssski Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: 64.27.143.* 23.08.01, 01:28
          Gość portalu: LKRAW napisał(a):

i wszystko dziala cacy. Uzywam WinOnCD

a wyrwales z inetu??? czy z gieldy???
          u nas na chicagowskiej wsi takiej gieldy z wiadomych wzgledow byc nie moze
          D:(((((((((((

essssssssski
      • Gość: essssski Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki czort IP: 64.27.143.* 23.08.01, 01:26
        Gość portalu: Torbram napisał(a):

> A dlaczego nie sprobujesz Easy CD Creator 5.02

dlaczego??
        z prostej przyczyny.. w sklepie za rogiem kosztuje bodajze $100 zas na inecie
        jesli juz cos jest- to wersja 4.0... piatki nie udalo mi sie sciagnac, jak do tej
        pory:((((

esssski
        • Gość: Torbram Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki czort IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 23.08.01, 03:25
          jesli Cie to interesuje dam Ci najlepszy adres.
        • srubokret Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki czort 23.08.01, 15:26
          fosi.da.ru
    • Gość: PM Re: nie moge przegrac kompaktu, overrun buffer :((((((((((((( ki cz IP: *.rug.ac.be 23.08.01, 19:15
      Mam takie same hece i moj kumpel, i brat mojej dziewczyny. Lepiej uzyc WinOnCD
      np. 3.8. Mozesz ciagnac audio nawet na full. Ja mam teraz LG x12, wczesniej
      Teac''a x4 i te same problemy. Na winoncd ich nie mam. Dobrze miec do tego
      troche wiecej ramu >=128. Niby dlaczego, ale jest roznica, bo mozesz sobie cos
      dzialac na kompie, kiedy sie nagrywa, tylko lepiej nie szurac zbyt duzo po
      dysku. Dla potrzeb nagrywania najlepiej miec drugi, na osobnej tasmie. Ale po
      co, kiedy mozna zaczeka te kilka minut. Trzym sie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka