Dodaj do ulubionych

wlamania na gg

IP: *.elpos.net 10.08.04, 19:07
czy ktos mi moze powiedzec jak odzyskac nr gg. Ktos mi sie wlamal zmienił
hasło i zabezpieczył wejscie do profilu hasłem. Dodatkowo wysyła w moim
imieniu wiedomosci do znajomych. Pomóżcie.
ma
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: wlamania na gg IP: *.sieradz.mediaclub.pl 10.08.04, 19:11
      proponuje zmienic na tlen lub ICQ ;-)
      • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 10.08.04, 20:52
        wiesz zbyt duzo moich znajomych uzywa gg. teraz mi chodzi tylko o odzyskanie
        tego numeru i wykasowanie listy znajomych
        • Gość: piecyk gazowy Re: wlamania na gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:01
          Tym odzyskasz hasło do profilu: republika.pl/m_dutkiewicz/gadureader.zip
          • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 10.08.04, 21:09
            niezawodny na tym forum piecyk
            le jak hasło zostało zmienione i nowe nie przychodzi na emaila, czy to działa
            na powergg? i jak to wogole działa
            • Gość: piecyk gazowy Re: wlamania na gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:13
              Oni Ci odzyska hasło TYLKO do profilu (bo hasło do GG masz zmienione - ew.
              wyświetli Ci stare hasło). Jeżeli gość nie zmienił maila, na który przychodzi
              hasło, to możesz je odzyskać z programu.
          • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 10.08.04, 21:12
            ale ten program odczytuje zapomniane hasłe a nie zmienione przez inne osoby
            (włamania)
            • Gość: piecyk gazowy Re: wlamania na gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:14
              No, tak, przecież napisałem, że odzyska hasło TYLKO DO PROFILU.
              • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 10.08.04, 21:19
                profil zostal zmieniony przez wlamywacza
                • Gość: piecyk gazowy Re: wlamania na gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:20
                  Jak to zmieniony?
                • Gość: arek Re: wlamania na gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 23:30
                  haslo do profilu wlamywacz moze zmienic tylko kozystajac z twojego komputera
                  (no chyba ze to jakies grubsze wlamanie w co watpie). wiec jezeli wlamywacz
                  robil wszystko siedzac na twoim kompie to ggreaderem wyciagniesz haslo do
                  profilu oraz serwera.
                  • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 11.08.04, 00:13
                    albo widzial jak wprowadam hasło na innym kompie. Istnieje taka możliwowść!
                  • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 11.08.04, 08:20
                    hasła do profilu przed wlamaniem nie było. zostało założone po włamaniu.
                    • Gość: ma Re: wlamania na gg IP: *.elpos.net 11.08.04, 16:42
                      lipa, wiem kto jest wlamywaczem, widział jak wpisywałam hasło! i je zmienił
                      • Gość: Beny Re: wlamania na gg IP: 195.127.197.* 11.08.04, 17:12
                        To nie jest wlamywaczem tylko podgladaczem :)
          • umfana Re: wlamania na gg 11.08.04, 17:55
            Piecyk oj ale fajna sprawa... dzieki za linka :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka