Dodaj do ulubionych

Jak pozbyć się błędów

IP: *.slcj.uw.edu.pl 25.08.04, 13:34
Mam pytanko jak pozbyć się błedów w windows-ie które pojawiają się tuż po
odpaleniu kompa w oknach. Chodzi mi o możliwości inne niż format c. Co jest
do tego potrzebne.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:45
      A scandisk?
      • Gość: greg Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.slcj.uw.edu.pl 25.08.04, 13:52
        Nie wiem włąśnie jak to zrobić ale czy załączenie gruntowego scandiscku pomoże?
        )w woli wyjaśnienie chodzi mi o błędy które pokazywane są w oknach takich z
        białym krzyżykiem na czeronym tle)
        • Gość: . Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:56
          Spróbuj scandisk z automatycznym naprawianiem i konwersja do pliku. Może
          usunąles jakiś ważny fragment pliku.A jeś, ma funkcję naprawy 1 przyciskiem
          (skanuje, defragmentuje, naprawia skróty, rejestr itp.)li nie to Norton System
          Works 2003+ lub coś podobnego ale najlepiej 1 firmy.
    • Gość: . Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:59
      Poza tym sprawdź czy nie ma opcji instalacji z naprawą błędów.
      • pika17 Re: Jak pozbyć się błędów 25.08.04, 16:25
        A może to są programy a nie sama winda (wtedy wywal je z autostartu!!!)
        Jeśli to jest winda to reinstala pomaga. Naoigół.
        • Gość: Mysza Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 25.08.04, 19:37
          odpal w uruchamianiu funkcję msconfig poszukaj programów od których pochodzą te
          błędy i juz po sprawie powinno być
        • Gość: greg Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.slcj.uw.edu.pl 26.08.04, 10:08
          jak zrobić reinstal?. Sorki że pytam ale nigdy nie miałem takich problemów i
          nie wiem jak to zrobić. czy nalezy wpisać jakąś komendę i włożyć cd do cdroma.
          Jesli mozesz opisz sprawę jak dla laika.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka