Gość: greg IP: *.slcj.uw.edu.pl 25.08.04, 13:34 Mam pytanko jak pozbyć się błedów w windows-ie które pojawiają się tuż po odpaleniu kompa w oknach. Chodzi mi o możliwości inne niż format c. Co jest do tego potrzebne. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: greg Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.slcj.uw.edu.pl 25.08.04, 13:52 Nie wiem włąśnie jak to zrobić ale czy załączenie gruntowego scandiscku pomoże? )w woli wyjaśnienie chodzi mi o błędy które pokazywane są w oknach takich z białym krzyżykiem na czeronym tle) Link Zgłoś
Gość: . Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:56 Spróbuj scandisk z automatycznym naprawianiem i konwersja do pliku. Może usunąles jakiś ważny fragment pliku.A jeś, ma funkcję naprawy 1 przyciskiem (skanuje, defragmentuje, naprawia skróty, rejestr itp.)li nie to Norton System Works 2003+ lub coś podobnego ale najlepiej 1 firmy. Link Zgłoś
Gość: . Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 13:59 Poza tym sprawdź czy nie ma opcji instalacji z naprawą błędów. Link Zgłoś
pika17 Re: Jak pozbyć się błędów 25.08.04, 16:25 A może to są programy a nie sama winda (wtedy wywal je z autostartu!!!) Jeśli to jest winda to reinstala pomaga. Naoigół. Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.norcomisp.pl / 80.50.13.* 25.08.04, 19:37 odpal w uruchamianiu funkcję msconfig poszukaj programów od których pochodzą te błędy i juz po sprawie powinno być Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jak pozbyć się błędów IP: *.slcj.uw.edu.pl 26.08.04, 10:08 jak zrobić reinstal?. Sorki że pytam ale nigdy nie miałem takich problemów i nie wiem jak to zrobić. czy nalezy wpisać jakąś komendę i włożyć cd do cdroma. Jesli mozesz opisz sprawę jak dla laika. Pozdrawiam Link Zgłoś