barthezz2007 26.08.04, 09:15 witam, potrzebuje pomocy, tzn. w jaki sposob najprosciej uporac sie z bledem -> "nieprawidłowa strona w module SHELL32.DLL" bez ponownego przeinstalowania systemu? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:35 Delete the Search Bar value from the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pls;Q249064 www.elektroda.pl/rtvforum/topic12659.html Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 10:31 wielkie dzieki, ale moglbys mi to troche bardziej rozjasnic? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:42 Uruchom edytor rejestru (Start -> Uruchom - wpisz "regedit" i wciśnij OK. Na drzewku po lewej stronie odszukaj klucz: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main Podświetl klucz Main i po prawej stronie skasuj klawiszem delete wpis "Search Bar". Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 12:17 yhhh, kolejny problem, nie ma wpisu "search bar" Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:34 OK. A jesteś pewien, że nie masz wirusów, spyware itp.? Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 12:42 nie nie mam zadnych wirusow, sprawdzam teraz na drugim kompie, tam tez nie ma wpisu "search bar" :/ Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:13 Czyli to nie to. Ja bym typował jednak jakiś wirus, trojanm, spyware itp. Skanowałeś system Ad-aware albo Spybotem? Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 14:17 tak, juz zeskanowane, wszystko w porzadku, nic nie odnalazl:/ ewentualnie w tym Main moze chodzi o "search page"? jesli mozesz, sprawdz w swoim kompie czy Ty masz w "Main" cos takiego jak "search bar" Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:24 Search page nie, to jest OK. Search bar u mnie nie ma. Niestety, nie wiem w czym problem. Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 14:28 wiec szkoda, ale wielkie dzieki za chcec pomocy Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:29 Wydaje mi się, że to jest jakiś błąd rejestru, możesz spróbować przywrócić system z czasu kiedy działał poprawnie. Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 14:33 poprawnie dzialal jakies 4 dni temu, wiesz jak to zrobic? :) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:36 Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Narzędzia systemowe -> Przywracanie systemu. Dalej powinieneś sobie poradzić. Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 14:40 DZIEKI WIELKIE! :) Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Start -> Wszystkie programy -> Akcesoria -> Narzędzia systemowe - > 62; Przywracanie > systemu. > > Dalej powinieneś sobie poradzić. Link Zgłoś
barthezz2007 Re: WWW.GOOGLE.COM 26.08.04, 14:39 mam rozumiec ze zostana tylko utracone dane i modyfikacje ktore zostaly przeprowadzone po tej dacie przywrocenia systemu? ewentualnie podaj jakis link gdzie opisuja krok po kroku jak to zrobic, z reszta sobie juz poradze Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: WWW.GOOGLE.COM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:50 barthezz2007 napisał: > mam rozumiec ze zostana tylko utracone dane i modyfikacje ktore zostaly > przeprowadzone po tej dacie przywrocenia systemu? Tak, głównie chodzi o modyfikacje rejestru, np. jak dziś instalowałeś jakiś program i przywrócisz system sprzed tygodnia, to ten program może nie działać poprawnie, bo tydzień temu nie miałeś odpowiednich wpisów rejestrze (które ten program poczynił podczas instalacji). Opis funkcji przywracania systemu znajdziesz w pomocy systemowej (Start -> Pomoc i obsługa techniczna). Link Zgłoś