Gość: grzegorz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.04.02, 12:56 dzieki za info:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gj tak czy nie?oto jest pytanie, nikt nie odp. na nie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.04.02, 16:16 Link Zgłoś
franzmaurer Re: a czy z .RM do .MP3 da sie? 22.04.02, 12:18 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > dzieki za info:) Da sie - programik Streambox Ripper mp3.dlakazdego.pl/pliki/download.php?get=StreamboxRipper2009.exe Link Zgłoś
Gość: grzes Re: a czy z .RM do .MP3 da sie? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.02, 17:10 z pewną taka nieśmiałościa tu zajżałem, byłem pewien, że gdzieś ten mój atek zapomniany lezy na forum,a tu SOPRAJS-niespodzianka, hi hi, dzięki:)) teraz se fajne hałsowe mixy /www.deephousepage.com / przerobie na mp3, a potem na audio i nagram i se w aucie będe słuchać pzxdr Link Zgłoś
grzegorzj kurcze blade 22.04.02, 17:19 cholera jasna, panie sółku, właśnie kciałem se go ściągną, a tu sie nie da, jakiś error-nie może znalezc serwera, tak pisze...może masz go w komie, mógłbyś mi podesłać PROSZĘ BARDZO, pisałem już po co, chce mixy na mp3 i na audio i w autku słuchać, plis. mejla chyba widzisz? Link Zgłoś