Gość: anasz IP: *.aster.pl 24.09.04, 16:11 zdradźcie mi proszę jak to robicie,że powielacie na forum pytania, lub wypowiedzi z poprzednich dni, bardzo chcę to wiedzieC!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kalinowski11 Dobrze zrozumiałem ? 24.09.04, 21:45 Gość portalu: anasz napisał(a): > zdradźcie mi proszę jak to robicie,że powielacie na forum pytania, lub > wypowiedzi z poprzednich dni, bardzo chcę to wiedzieC!!! Postaw kursor przed tekstem który chcesz skopiować , wciśnij lewy przycisk myszki i ciągle go trzymając przemieszczaj kursor przez tekst do skopiowania . Gdy już zaznaczysz co chcesz skopiować puszczasz lewy przycisk . Klikasz prawym przyciskiem na zaznaczonym tekście , zaznaczasz "kopiuj" . Masz już to "na myszce" . Pisząc nowego posta klikasz prawym przyciskiem myszki i zaznaczasz "wklej" . Pozdrawiam . Link Zgłoś
Gość: anasz tylko pół koła IP: *.aster.pl 25.09.04, 10:02 tak, tak "sęk ci ju bardzo" Kalinowski 11 ! Link Zgłoś
fugazzi Re: Dobrze zrozumiałem ? 25.09.04, 11:29 A może "odpowiedz cytując"? Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Dobrze zrozumiałem ? 25.09.04, 11:33 fugazzi napisał: > A może "odpowiedz cytując"? Jeszcze się nauczy :) Link Zgłoś
m.gregor Re: Dobrze zrozumiałem ? 25.09.04, 12:44 Zeby zrobic "Odpowiedz cytujac" trzeba byc zalogowanym. To juz wyzsza szkola jazdy...;-) Link Zgłoś