Dodaj do ulubionych

problem z przeglądarką

IP: *.tkchopin.pl 26.09.04, 16:20
Kumpel zinstalował sobie XP i nie moze mu wskoczyc zadna stronka..wyskakuje
mu cos takiego ze nie mozna wyswietlic strony web w ustawieniu offline czy
cos w tym stylu..ja go nie kumam i nie wiem o co chodzi..moze ktos z was sie
orientuje i spotkał sie z czym s podobnym z góry dziekuje za rade:)
Obserwuj wątek
    • mejson.e Re: problem z przeglądarką 26.09.04, 16:37
      Gość portalu: Wojciech napisał(a):

> Kumpel zinstalował sobie XP i nie moze mu wskoczyc zadna stronka..wyskakuje
      > mu cos takiego ze nie mozna wyswietlic strony web w ustawieniu offline czy
      > cos w tym stylu..ja go nie kumam i nie wiem o co chodzi..moze ktos z was sie
      > orientuje i spotkał sie z czym s podobnym z góry dziekuje za rade:)

To komunikat o niedostępności internetu.

Jeśli ma podłączony internet, to niech wejdzie w IE w menu Plik i odznaczy opcję
      "Pracuj w trybie offline" - nie powinno byc "ptaszka" przy tej opcji.

Mam nadzieję, że było to takie proste...

Pozdrawiam,

Mejson
      • Gość: wojciech Re: problem z przeglądarką IP: *.tkchopin.pl 26.09.04, 17:02
        dzieki za pomoc,ale mysle ze to jest cos bardziej skoplikowanego gdyz w ogóle
        nie wyskakuje mu przeglądarka..a jedynie ten napis ze nie mozna wyswietlic
        strony web w ustawieniu offline cz
        > y
        > > cos w tym stylu.
        • Gość: bolo Re: problem z przeglądarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:16
          To może zacznijmy od początku. Skąd twój kumpel bierze internet? do czego jest podpięty komputer?
          • Gość: wojciech Re: problem z przeglądarką IP: *.tkchopin.pl 26.09.04, 17:39
            ma stałe łącze przez kablówke..zreszt ą tak jak ja i nie miałem takich
            problemów...wiem ze Xp wszystko sam ustawia i w moim przypadku tak było ::
            • mejson.e Re: problem z przeglądarką 26.09.04, 17:51
              Gość portalu: wojciech napisał(a):

"ma stałe łącze przez kablówke..zreszt ą tak jak ja i nie miałem takich
              problemów...wiem ze Xp wszystko sam ustawia i w moim przypadku tak było ::

Ale musisz mu podać podczas konfiguracji nr IP i DNS?

Mejson
              • Gość: wojciech Re: problem z przeglądarką IP: *.tkchopin.pl 27.09.04, 20:16
                A jak to zrobic?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka