Gość: man IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 20:33 Jak Się dobrać do tego zbioru mam tam jakiegoś trojana a antywirusy (mam AVG)nie widzą go w tym katalogu. W total komanterze nie mogę otworzyć tego zbioru. Dzięki za podpowiedzi! Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: System Volume Information 12.10.04, 20:38 Gość portalu: man napisał(a): > Jak Się dobrać do tego zbioru mam tam jakiegoś trojana a antywirusy (mam > AVG)nie widzą go w tym katalogu. Więc skąd wiesz, że tam jest? ;) > W total komanterze nie mogę otworzyć tego zbio > ru. Nic dziwnego - to folder usługi Przywracanie systemu. Usuń punkty przywracania (wyłączając PR na wszystkich dyskach i włączając ją ponownie). Link Zgłoś
Gość: man Re: System Volume Information IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 20:46 O trojanie piszczy mi monitor AVG Napisz Proszę Jaśniej jak się tam dostać i usunąć Tego trojana ręcznie bo chyba jestem laikiem i nie wiem o czym mówisz. Link Zgłoś
Gość: man Re: System Volume Information IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.10.04, 20:50 Jednak nie jestem takim laikiem bo udało mi się to zrobić Dzięki!!!!! Link Zgłoś