agata1985 23.10.04, 22:25 Potrzebuje wydrukować prezentację ppt, ale jako zwykły dokument, a nie jako poszczególne slajdy. I jeszcze druk musi być czarno-biały a nie kolorowy. Jak to mogę zrobić??? Z góry dziękuję za odpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mar Re: drukowanie prezentacji ppt IP: *.skorosze.2a.pl 23.10.04, 22:33 Plik>Drukuj Otworzy się okienko, a na dole masz opcje na rozwijanym pasku: Slady, Materiały informacyjne 2 slajdy na str... itd. Wybierz sobie jakąś opcję i zaznacz na dole "wydruk czarno biały", "bez obramowań". Najlepiej drukować 2 slajdy na stronę lub ewentualnie 6 (ale tylko przy dużych czcionkach). 3 się nie opłąca, bo są takie same małe ja po 6 slajdów, a z boku jest puste miejsce na notatki. Link Zgłoś
agata1985 Re: drukowanie prezentacji ppt 23.10.04, 22:42 Gość portalu: Mar napisał(a): > Plik>Drukuj > > Otworzy się okienko, a na dole masz opcje na rozwijanym pasku: Slady, Materiały > Gdzie są te opcje??? Bo ja niczego takiego nie mogę znaleźć! Link Zgłoś
Gość: Mar Re: drukowanie prezentacji ppt IP: *.skorosze.2a.pl 23.10.04, 22:58 U góry jest menu: Plik Edycja itd Klikasz Plik Rozwija się menu Drukuj Opcje drukowania slajdów są na dole menu Drukuj Tak jest w Power Point w wersji Office 97 Link Zgłoś
agata1985 Re: drukowanie prezentacji ppt 23.10.04, 23:07 Gość portalu: Mar napisał(a): > Tak jest w Power Point w wersji Office 97 Czyli bez posiadania programu Power Point się nie da??? Link Zgłoś
Gość: Mar hmmm... IP: *.skorosze.2a.pl 24.10.04, 00:32 nie wiem, może jest jakiś inny sposób, ale spróbuj ściągnąc z internetu darmowy pakiet Open Office - bez problemu otwiera prezentacje ppt. Link Zgłoś
Gość: ja Re: hmmm... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.10.04, 00:48 ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/Linux/OpenOffice/ux/OOo-1.1.2-2-Win32-ux.pl.zip Link Zgłoś