Dodaj do ulubionych

Poszukuję programiku

IP: 81.15.223.* 22.12.04, 15:49
Chciałbym się od Was dowiedzieć, jaki jest ciekawy program do robienia logo
swojej strony www???? Jaki mi polecacie???

---
Wesołych Świąt ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: Poszukuję programiku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 15:56
      w przypadku logo bardziej liczy sie pomysl niz narzedzie, jak masz fajny pomysl
      to narzedzie samo nasunie Ci sie na mysl. Jak bedziesz chcial jakies ruchome
      logo/baner to Flash, jak statyczne, to jakis program graficzny (w zaleznosci od
      umiejetnosci i preferencji) Corel, Paint Shop pro, Photo Shop... mozna w nich
      zrobic sporo fajnych efektow i wiadomo ze jak cos sam wymyslisz to szansa
      powtorzenia sie podobnego rozwiazania jest nikla a jak skorzystasz z gotowych
      szablonow to niestety podobnych symboli moze byc wiele.
      Pozdrawiam
      • m.gregor Re: Poszukuję programiku 22.12.04, 16:29
        A dlaczego podales tylko platne w stylu Corel'a czy Photoshop'a? A co z darmowym
        ( i wg. mnie rewelacyjnym) Gimpem? Nie ustepuje w niczym ani Corelowemu
        Photopaintowi ani Photoshopowi. Po co krasc/przeplacac skoro chce sie zrobic
        tylko jedno logo + ew. pare grafik na strone. Niedawno byl tutaj taki watek o
        pirackim sofcie. Polecam lekture:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=18532342&s=0
        • Gość: fred Re: Poszukuję programiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:09
          bo jak widac w pytaniu autora watku, jest slowo "ciekawy" a nie "darmowy". A ze
          pojecie "ciekawy" jest pojeciem wzglednym, to tak sie przypadkiem zlozylo, ze
          dla mnie ciekawe sa te platne.
          Pozdrawiam
          • kell99 Re: Poszukuję programiku 22.12.04, 19:18
            napij sie mleka;) ja tez polecilbym gimpa, ma swietne i banalnie proste w
            uzyciu skrypty generujace logo i napisy ktore doskonale nadaja sie na www
            (szczegolnie przezroczyste png).
        • maizy_corny Re: Poszukuję programiku 23.12.04, 10:47
          gimp jest moze rewelacyjnie tani :), ale napewno nie rewelacyjnie dobry. Nie
          czarujmy się, ale żaden profesjonalista tego nie używa:). Do amatroskich
          praktyk może jednak być.
        • Gość: pieszy_na_rowerze. Re: Poszukuję programiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:18
          m.gregor napisał:

> ( i wg. mnie rewelacyjnym) Gimpem?

Nie ustepuje w niczym ani Corelowemu
          > Photopaintowi ani Photoshopowi.

Tutaj szanowny M.Gregorze walnales glupote, wiec wez jakis kompres na czolko.
          Ja rozumiem to, ze jestes zwolennikiem Linuxa czyli wrogiem Windows. Jednak 99
          procent zawodowych grafikow pracuje w oparciu o Photoshopa i Corela. Oczywiscie
          uzywajac Mac OS.

Po co krasc/przeplacac skoro chce sie zrobic
          > tylko jedno logo + ew. pare grafik na strone.

Proponuje korzystac rowniez z triali jesli to ma byc jakas pojedyncza praca.
          ftp://ftp.adobe.com/pub/adobe/photoshop/win/7.x/

• Gość: ID Re: Poszukuję programiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:19
      Sproboj Logo Creator.
    • Gość: Cayman Re: Poszukuję programiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 19:28
      Jeśli zależy ci na szybkim wykonaniu estetycznego logo to polecam tę stronkę:
      www.cooltext.com/LogoBrowse.aspx
      Znajduje się na nie generator a całe wykonanie logo trwa 2 minutki.

--------------------------
      www.wroblowianka.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka