Dodaj do ulubionych

bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc?

IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.01.05, 12:19
nie jestem tu calkiem nowy i wiem ze poruszano juz tutaj problematyke programow antywirusowych ale zetknalem sie tutaj w szwajcarii z czyms ciekawym... otoz media markt robi w dodatkach do gazet swoje reklamowki i wczoraj kolega mi podetknal pod oczy wielkie ogloszenie ze sprzedaja tam program bit defender wersja 7.2 za jedyne 9.90 CHF zamiast cos tam kolo 70 CHF....
temat mnie zainteresowal i na stronie producenta zobaczylem ze jest juz wersja nr. 8....

no to sobie odpowiednio pomyslalem o media markt.... ale nic...
wieczorem w kibelku przysiadlem sobie z gazeta pc welt 02/2005 i widze ze na darmowej plycie CD jest tam ten program tylko ze ZA DARMO! z prawem aktualizacji do konca lipca 2005 (dokladnej daty nie pamietam)

jak ktos chce kupic aktualna wersje nr. 8 to moze podajac haselko promocyjne
ze strony producenta sciagnac ten program o 10 euro taniej...

no i sie zastanawiam czy by nie daj boze nie sprobowac czego innego niz norton bo mnie on wkurza, zamula kompa, "automatyczne" update baz wirusow raz na tydzien a w bit defender nawet po kilka razy dziennie...

moze by sie ktos kto juz tego programu uzywal wypowiedzial sie o jakosci tegoz???

z gory dziekuje i pozdrawiam z zachmurzonego zurichu...
wlasnie cos zaczelo padac... na deszcz toto za malo... moze kapusniaczek sobie siapi? a moze grochowka???
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 12:35
    • Gość: pawel Re: bit defender - POLECAM IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 12:39
      Czesc
      Ja uzywam tego programu wersja 8 pro bardzo dobry program i nie zamula
      komputera uzywalem nortona przed nim niebo a ziemia aktualizacja przez dwa lata
      za darmo i co 3 godziny zalezy jak sobie ustawisz
      Jezeli chodzi o cene to za 10 euro sie oplaca ja kupilem w sklepie za 49 euro
      Naprawde polecam
      • swissman Re: bit defender - POLECAM 19.01.05, 13:01
        Gość portalu: pawel napisał(a):

> Czesc
        > Ja uzywam tego programu wersja 8 pro bardzo dobry program i nie zamula
        > komputera uzywalem nortona przed nim niebo a ziemia aktualizacja przez dwa lata
        >
        > za darmo i co 3 godziny zalezy jak sobie ustawisz
        > Jezeli chodzi o cene to za 10 euro sie oplaca ja kupilem w sklepie za 49 euro
        > Naprawde polecam

okej... znaczy ze raczej warto... ale z cena to nie jest tak slodziutko... jest O 10 EURO TANIEJ gdy sie poda haslo, ktore brzmi pcw..t05 (ale bez gwarancji, moge wieczorem zajrzec jeszcze raz do gazety i sprawdzic jesli to kogos interesuje)

normalna cena co chyba 55 euro a cena promocyjna w powiazaniu z przeczytaniem gazety komputerowej pc welt to o 10 euro taniej...

a troche mnie wkurzylo ze media markt chce 10 frankow szwajcarskich (ok. 6 euro) za cos co jest za darmo w gazecie!
        • Gość: pawel Re: bit defender - POLECAM IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 13:28
          www.bitdefender.com.pl/
          • Gość: swissman Re: bit defender - POLECAM IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.01.05, 13:33
            no wlasnie widze... ze nic nie widze... dopiero buduja polska strone?
            a ile toto w polsce kosztuje?
        • Gość: pawel Re: bit defender - POLECAM IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 13:36
          nie wiem ile w polsce mieszkzam we francji
          • Gość: swissman Re: bit defender - POLECAM IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.01.05, 13:44
            to mozesz powiedziec czy te ceny francuskie to sa ceny za pelny pakiet pro plus, czy moze tylko update?

BitDefender Edition Professionnelle Abonnement 2 ans
            Prix : 44.95 EUR TTC
    • Gość: pawel Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 13:32
      bitdefender.telechargement.fr/fiche.html?REF=17455&change_onglet=home

to jest we franji zobacz w polsce
      • Gość: swissman Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.01.05, 13:36
        to ladnie sobie zagrywaja... tym razem ci z pcw..t... normalna cena we francji 44.90 euro a oni laske robia w niemczech ze za tyle chca w promocji sprzedawac...

ale jaja... coraz wieksze... i bardziej owlosione...
        • Gość: pawel Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 13:39
          chwyt reklamowy
      • Gość: swissman Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.usz.ch / *.unizh.ch 19.01.05, 13:43
        we francji abo na 2 lata 44 euro a w niemczech na rok jedyne 54 euro...
        • Gość: pawel Re: bit defender - ktos mial z tym przyjemnosc? IP: *.ppp.tiscali.fr 19.01.05, 13:45
          zobacz w sklepach internetowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka