Gość: swissman
IP: *.usz.ch / *.unizh.ch
19.01.05, 12:19
nie jestem tu calkiem nowy i wiem ze poruszano juz tutaj problematyke programow antywirusowych ale zetknalem sie tutaj w szwajcarii z czyms ciekawym... otoz media markt robi w dodatkach do gazet swoje reklamowki i wczoraj kolega mi podetknal pod oczy wielkie ogloszenie ze sprzedaja tam program bit defender wersja 7.2 za jedyne 9.90 CHF zamiast cos tam kolo 70 CHF....
temat mnie zainteresowal i na stronie producenta zobaczylem ze jest juz wersja nr. 8....
no to sobie odpowiednio pomyslalem o media markt.... ale nic...
wieczorem w kibelku przysiadlem sobie z gazeta pc welt 02/2005 i widze ze na darmowej plycie CD jest tam ten program tylko ze ZA DARMO! z prawem aktualizacji do konca lipca 2005 (dokladnej daty nie pamietam)
jak ktos chce kupic aktualna wersje nr. 8 to moze podajac haselko promocyjne
ze strony producenta sciagnac ten program o 10 euro taniej...
no i sie zastanawiam czy by nie daj boze nie sprobowac czego innego niz norton bo mnie on wkurza, zamula kompa, "automatyczne" update baz wirusow raz na tydzien a w bit defender nawet po kilka razy dziennie...
moze by sie ktos kto juz tego programu uzywal wypowiedzial sie o jakosci tegoz???
z gory dziekuje i pozdrawiam z zachmurzonego zurichu...
wlasnie cos zaczelo padac... na deszcz toto za malo... moze kapusniaczek sobie siapi? a moze grochowka???