Gość: wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:01 Mam pytanie. Jak uruchomić ściągniętą z internetu grę - jest to plik z rozczerzeniem .bin ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: plik .bin 11.04.05, 08:06 Gry sie kupuje a nie "sciaga". Jesli juz kradniesz, to nie krzycz: "jestem zlodziejem"! Link Zgłoś
Gość: dupa [...] IP: *.icpnet.pl 14.04.05, 11:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: norton Re: plik .bin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:54 Sciagnij sobie darmowy malutki progs cuemaker. Robisz nim plik cue w folderze w ktorym jest bin a potem wypalasz w nero (nero widzi tylko cue). A jeszcze lepiej otworzyc cue w daemonie (progs emulujacy wirtualny naped) i uruchomic sobie gre bez wypalania - prosto z dysku. Link Zgłoś
Gość: zdrzala Re: plik .bin IP: *.lisek.pl / 80.53.180.* 14.04.05, 12:30 Najłatwiejszym sposobem na to jest otwożenie obrazu płyty gry bezpośrednio z dyski za pomocą programu "daemon tools" znajdziesz na (np. www.google.pl). Wtedy nietrzeba wypalać na płycie tylko odrazu instalować na dysk a szybkość instalacji jest nieporówywalnie szybsza od cd-romu !!! Link Zgłoś
joanna77 Re: plik .bin 11.05.05, 16:31 czy można prosić o prostszą instrukcję ? Ok mam na pulpicie ikonę tego daemon tools i mam plik bin. co robie dalej? Link Zgłoś
darekkr1 Re: plik .bin 11.05.05, 16:40 za www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/daemonhelp.php?helppage=12#mounting 1. Right-click on the DAEMON Tools trayicon 2. Select Virtual CD/DVD-ROM 3. Select Device [?:] 4. Click Mount Image 5. Browse and select the image you wish to mount 6. Click OK or double-click on the file to mount Link Zgłoś
joanna77 Re: plik .bin 11.05.05, 16:47 Darku masz moze gg? podaje swój numer 8580870 uprzejmie prosze jesli czas pozwoli ... Link Zgłoś
joanna77 Re: plik .bin 11.05.05, 17:13 1. Right-click on the DAEMON Tools trayicon tak tylko ze jak klikam to nie mam takiej opcji jak select virtual CD/DVD-ROM - mam tylko otwórz; uruchom jako; wyślij do... itp 2. Select Virtual CD/DVD-ROM 3. Select Device [?:] 4. Click Mount Image 5. Browse and select the image you wish to mount 6. Click OK or double-click on the file to mount Link Zgłoś
joanna77 Re: plik .bin 11.05.05, 17:33 I nicc... chce odpalić gre i pojawia sie napis "jest włożony nieodpowiedni dysk" anuluj? ponów próbe? TO JUZ NIC NIE DA SIE ZROBIĆ? Link Zgłoś
darekkr1 Re: plik .bin 11.05.05, 17:38 nawet mam gg, ale cos nie otrzymalem odpowiedzi zadnej :) Sprawdz poczte na gazeta.pl Link Zgłoś